adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Simdi testten geliyorum. Ozel hastanede acilde yapildi canim. Hcg 85 cikti. 1-2haftaliga tekabul ediyor.
Insallah kesesi de olusur insallah kalp sesinide duyarim. Cok degisik bir duyguymus ya
İnşallah canım inşallah hayırlı olsun tekrardan. Benim adetime 5 gün var bugün bitti 4 gün kaldı ama kasık ağrılarım var adetim olcakmış gibi sadece sabahları yatarken oluyor sende böyle bişi olmuşmuydu? Adetime 7 gün varken dayanamayıp test haptm ama negatifti çok mu erken olmuş

Canim bnde erken ypmstm ozaman yoktu. Sonra unuttm ztn.memlekete gittm tatil fln yptm.grip oldm.eve gelmdtm.bi test alalim ona gore bakalim ddk.2gun kala test yptm.bu aksamda kana baktirdik. Yarin adet olmam grkiodu.
Benim kasik ve bel agrisi.bide sol yumurtalikta batma vardi. Acayip derecede hemde. Esim artik masaj yapiodu. Bide uykum oldu belli sure.arkdsma yemege gitmstk.esnemekten duramamistik orda birde beyaz akinti. Hic durmadi ama hic yani.

Anladım canım bende o zaman 2 gün kala yapayım inşallah bende mutlu olurum dua et olur mu? Rabbim bebişini sağ salim kucağına almaya nasip etsin

Anladım canım bende o zaman 2 gün kala yapayım inşallah bende mutlu olurum dua et olur mu? Rabbim bebişini sağ salim kucağına almaya nasip etsin
Amiiin canim benim. Allahim sanada hayirli ve saglikli evlat nasip etsin. Guzel haberlerini bekliyorum:)

Selam kızlar benim de adet gecikmemin 5. Günü bugün normalde kurulu saat gibidir 26 günde bir regli olurum bugün 31. Gün ve gelen giden yok. Adet öncesi belirtilerimi de yaşamıyorum. Gecikmenin 3. Günü idrar testi yapmıştım negatifti bir daha yapmadım antibiotik kullanmıştım gecikmeyi ona yordum ama gidip kan vermeli miyim? Yoksa bi kaç gün daha beklemeli miyim? Birde bende çikolata kisti var eylül de tüp bebeğe başlıcaktık o yüzden de ümidim yok ama hayatım da hiç bir zaman bu kadar gecikmeniştir.

Merhaba kizlar.
Yarin regl olmam lazim. Dun gece ve bu sabah test yaptm. Siz nasil yorumlarsiniz. Simdiden tesekkur ederim
Benimde 2 gün kala böyle çıkmıştı canım testlerinden belli zaten hamile olduğun hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım yaptır istersen için bari rahat etsin beklemek daha zor kist yapıyo gecikme ondanda olmuştur streste çok etkiliyo çok yaşadım bu olayı çünkü

Evet içimin rahat etmesi açısından akşam kan testi yaptırıcam. Ama eminim testten bir kaç saat sonra regli olurum genelde hep böyle olur.

Evet içimin rahat etmesi açısından akşam kan testi yaptırıcam. Ama eminim testten bir kaç saat sonra regli olurum genelde hep böyle olur.
Malesef canım Rabbim sanada isteyen bütün herkese de tez vakitte hayırlısiyla nasip etsin insan hiç olmayacak gibi hissediyo ama bı bakmışsın nasip olmuş inanamıyor insan sanada nasip olacak inşallah Rabbimin izniyle

aaa seninde minnoşun var :) Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
şuanda silik çıkması normal dimi canım. kanda da 85 çıktı dün akşam. bugün regl olcktm. düşük olması normaldir dimi.

Yaa ablası çok şükür aminn canım benim inşallah cümlemize.
Gayet normal canım silik olması çünkü tam kırmızı olması için adetten 1 hafta sonra belirgin oluyor ve kan değerinde gayet iyi merak etme kuzum benimkide adet günü vermiştim kan düşük diye korkmustum kat kat arttı sen meleginle keyfini çıkar annesi

gruba yeni katildim kizlar ben erken gebelik testi aldim ve yaptim.ama cok belirsiz zorla bi cizgi dhaa var gibi.kocam boyle dusunuyo daha cok ama ben umitlenmek istemiyorum.deneme olarak ilk ayim.ama bu regl gecikti diyebilmem icin 28 gunden sonraki gunler icin mi gecerli oluo rssmen cahil kalmisim

Canim kaç günde bir adet oluyosun.? Mesela 28 günde bir oluyorsan ve hâlâ adet olmamissan bi kaç gün sonra test yap. Bide testin resmini atarmisin

selam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
daha adete 5
varken çıkması acaba kimyasal gebelik mi dedirtiyor ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı

Kimyasal gebelikle ne alakası var. Yani kimyasal da sonuçlanabilir tabiki bu ihtimal az da olsa var ama erken çıkmasıyla alakası yok. Kimyasal beta hcg değerinin normal katlanarak artmaması sonucu gebeliğin sıfırlanamsıdır. Şu anda siz hamilesiniz kan testi yaptırmanızı ve iki günde bir tekrarlamanızı öneririm. Hayırlı olsun...

Merhabalar ben yeni üye oldum ve 4 aylık evliyim reglim geciktigi icin bugün test yaptım aynen böyle bir sonuc aldım merak ettim sonucunuz pozitifmiydi?

Bende adetime 1 gün kala yaptım testimi ama benim ikinci çizgi baya bay belirgin çıktı:)) bebişimi bekliyorum :)
Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla bebisini al kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…