- 19 Aralık 2016
- 4.369
- 2.659
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.401
Aminnn inşallah canım hergün ovu ya devam etcem kan veririm heralde yarınEvet canım ovu testinde daha erken belli oluyo inşallah kanda da pozitif çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallah canım hergün ovu ya devam etcem kan veririm heralde yarınEvet canım ovu testinde daha erken belli oluyo inşallah kanda da pozitif çıkar
Naptın canım kan verdinmiAminnn inşallah canım hergün ovu ya devam etcem kan veririm heralde yarın
Yok canım biraz canım sıkkın gitmedim görümcemdeyim şimdiNaptın canım kan verdinmi
Noldu ki test yaptinmi yeniden onla mi alakaliYok canım biraz canım sıkkın gitmedim görümcemdeyim şimdi
Yok kız benimki ablasıgil yanımızdaya kendince erkeklik yapıyor ayağıma çorap giymemiştim bana bağırdı canımı sıkıyor bu halleri güzelce söylese anlarımNoldu ki test yaptinmi yeniden onla mi alakali
Hmm anladım canım. Evet can sıkıcı ama boşver şimdi belkide hamilesin öyleyse acısını cikartirsin :)Yok kız benimki ablasıgil yanımızdaya kendince erkeklik yapıyor ayağıma çorap giymemiştim bana bağırdı canımı sıkıyor bu halleri güzelce söylese anlarım
Konuşmuyorum zaten hayatımdı bilmem ne geliyor yanımada burnundan gelecek onun hele kan testinide yaptırayım miğdem bulanmasada bulanıyor olucak canım birşey iatemesede istiyor olucakHmm anladım canım. Evet can sıkıcı ama boşver şimdi belkide hamilesin öyleyse acısını cikartirsin :)
Kizzz yaptırdınmi kan testi takvim yapmışsınKonuşmuyorum zaten hayatımdı bilmem ne geliyor yanımada burnundan gelecek onun hele kan testinide yaptırayım miğdem bulanmasada bulanıyor olucak canım birşey iatemesede istiyor olucak
Yook yarın yapcam adet felan olmadım geçti bugün test yaptım yine pozitifKizzz yaptırdınmi kan testi takvim yapmışsın
Ayy ya ne güzel daha mi koyuydu çizgi :)Yook yarın yapcam adet felan olmadım geçti bugün test yaptım yine pozitif
Hafif hafif koyulaşıyor yeni heralde yarın anasağlığa gidip kan vercem bayramdan sonrada doktoruma giderimAyy ya ne güzel daha mi koyuydu çizgi :)
Canim inan çok sevindim bende 11 aydir bekliyorum bu haberi almayi inşallah darisi bana :)Hafif hafif koyulaşıyor yeni heralde yarın anasağlığa gidip kan vercem bayramdan sonrada doktoruma giderim
Saolasın canım rabbim inşallah tez zamanda iyi haberleri yollar dua edicem bolca kurban oldum allahım yakın zamanda yüzünü güldürsünCanim inan çok sevindim bende 11 aydir bekliyorum bu haberi almayi inşallah darisi bana :)
Amin canimmm çok sağolSaolasın canım rabbim inşallah tez zamanda iyi haberleri yollar dua edicem bolca kurban oldum allahım yakın zamanda yüzünü güldürsün
Ne demek canım yarın kadir gecesi bolca dua edelimAmin canimmm çok sağol
Aynen edelim canım inşallahNe demek canım yarın kadir gecesi bolca dua edelim
Hayırlısı olsun canım hiç üzülme Rabbim nasip etcek inşallah sen ümidini kesmeHayir canım adet oldum malesef bu ayda olmadi malesef adetim bitti yeniden başlayacaz calismalara kısmet artık
Canım takvimde koymussun var demi bebek gözün aydın çok sevindim senin adınaNe demek canım yarın kadir gecesi bolca dua edelim
Canım naptin çokta gecikmiş bi doktora git bence gebelik olsa çıkardı çok geçmiş çünküKizlar 2 mayisda rhaim flmi cekldim 22 mayisda hasta olucaktm olmadm iki kez test yaotin tek cizgi cikti dun sabah da yaomstm testi tek cizgi ama hala hasta olamadm rahim flminden snra gecikmem olmasi normal miki
İnşallah yerleşmedir canım ben adete 3 gün kala yaptım silikce hemen çıkmıştikızlar selam!
Bugun sabah laboquick erken test yaptım ama negatif Adetime 6 gün var daha ama 3 gün önce kahve akıntı geldi ve şimdi kesildi. Yerlesme olabilir mi?? Yani adetten 9 gün önce kahve akıntı gelmesi 2 gün sürüp kesilmesi.. Ovulasyon günümü de biliyorum ondan tam 6 gün sonra leke geldi!!!
ne zaman test yapsam daha dogru olur, cok merak ediyorum ama kan yaptırmaya da korkuyporum negatif olursa diye off poooooooooooff
Canım gebelik olunca silikte olsa çıkıyor ama kiminde değişiyor bu durum geç döllenmeden dolayı galiba adet gününü bekle olmazsan tekrar test yapKizlar selam. Bugun tahmini ovulasyonumun 10 ya 11. gunu.. Sabah test yaptim negatif. Sizce olsa silik de olsa cikar miydi testte? Bat 23/06 bu arada.