adete yakın yapılan gebelik testleri :))

kızlar selam!

Bugun sabah laboquick erken test yaptım ama negatif:KK43: Adetime 6 gün var daha ama 3 gün önce kahve akıntı geldi ve şimdi kesildi. Yerlesme olabilir mi?? Yani adetten 9 gün önce kahve akıntı gelmesi 2 gün sürüp kesilmesi.. Ovulasyon günümü de biliyorum ondan tam 6 gün sonra leke geldi!!!
ne zaman test yapsam daha dogru olur, cok merak ediyorum ama kan yaptırmaya da korkuyporum negatif olursa diye off poooooooooooff:olamaz:

Kizlar selam. Bugun tahmini ovulasyonumun 10 ya 11. gunu.. Sabah test yaptim negatif. Sizce olsa silik de olsa cikar miydi testte? Bat 23/06 bu arada.

Hmm anladım canım. Evet can sıkıcı ama boşver şimdi belkide hamilesin öyleyse acısını cikartirsin :)
Konuşmuyorum zaten hayatımdı bilmem ne geliyor yanımada burnundan gelecek onun :KK70: hele kan testinide yaptırayım miğdem bulanmasada bulanıyor olucak canım birşey iatemesede istiyor olucak :KK70:

Hayir canım adet oldum malesef bu ayda olmadi malesef adetim bitti yeniden başlayacaz calismalara kısmet artık
Hayırlısı olsun canım hiç üzülme Rabbim nasip etcek inşallah sen ümidini kesme
Ne demek canım yarın kadir gecesi bolca dua edelim
Canım takvimde koymussun var demi bebek gözün aydın çok sevindim senin adına :KK66:

Kizlar 2 mayisda rhaim flmi cekldim 22 mayisda hasta olucaktm olmadm iki kez test yaotin tek cizgi cikti dun sabah da yaomstm testi tek cizgi ama hala hasta olamadm rahim flminden snra gecikmem olmasi normal miki
Canım naptin çokta gecikmiş bi doktora git bence gebelik olsa çıkardı çok geçmiş çünkü

kızlar selam!

Bugun sabah laboquick erken test yaptım ama negatif:KK43: Adetime 6 gün var daha ama 3 gün önce kahve akıntı geldi ve şimdi kesildi. Yerlesme olabilir mi?? Yani adetten 9 gün önce kahve akıntı gelmesi 2 gün sürüp kesilmesi.. Ovulasyon günümü de biliyorum ondan tam 6 gün sonra leke geldi!!!
ne zaman test yapsam daha dogru olur, cok merak ediyorum ama kan yaptırmaya da korkuyporum negatif olursa diye off poooooooooooff:olamaz:
İnşallah yerleşmedir canım ben adete 3 gün kala yaptım silikce hemen çıkmışti
Kizlar selam. Bugun tahmini ovulasyonumun 10 ya 11. gunu.. Sabah test yaptim negatif. Sizce olsa silik de olsa cikar miydi testte? Bat 23/06 bu arada.
Canım gebelik olunca silikte olsa çıkıyor ama kiminde değişiyor bu durum geç döllenmeden dolayı galiba adet gününü bekle olmazsan tekrar test yap

X