- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
-
- Konu Sahibi Melisa1995
evet düşük geçirdim ara vermedim oluruna bıraktım bir yıl dolmadan tedavi verilmio o yüzden bende oluruna bıraktımAra mi verdin canim yanlis bilmiyorsam dusuk mu yapmistin eger ozel degilse anlat canim
Melisaaaaa :)))Yaa :)bende diyodum hep acaba buyuk mu canim diyorum ama diyodum :)
Aynen canim 1 yilin dolmasini bekliyorlar banada dedi 1 yil sonra gel diye insallah 1 yila gerek kalmaz gebe kalirsin canimevet düşük geçirdim ara vermedim oluruna bıraktım bir yıl dolmadan tedavi verilmio o yüzden bende oluruna bıraktım
Ebrumm:):*Melisaaaaa :)))
inşallah kuzum sende inş hamilesindirAynen canim 1 yilin dolmasini bekliyorlar banada dedi 1 yil sonra gel diye insallah 1 yila gerek kalmaz gebe kalirsin canim
inşallah kuzum sende inş hamilesindir
İnsallah tubisim 7 ay olacak bana sen ne kadar zamandir istiyordun kuzum?inşallah kuzum sende inş hamilesindir
8 aydır evliyim 6aydır istioruz bizde yedinci aya gircez bebek istemekteİnsallah tubisim 7 ay olacak bana sen ne kadar zamandir istiyordun kuzum?
Ayniymisiz canim insallah bu ayi yakalariz8 aydır evliyim 6aydır istioruz bizde yedinci aya gircez bebek istemekte
Kizz cizgin cikmisss :)))Ebrumm:):*
evet canım ama hep saatler geçince çıkıyor :) o yüzden korkuyorumKizz cizgin cikmisss :)))
Test bozuk sanki canm bi de çizgi belirgin sekilde görünmediği sürece aldanmayn derim benm başıma 3 defa geldi böle sonu hüsran..iki test yaptim ikiside boyle cikti sizce ne kizlar Eki Görüntüle 1683324
Ayrica testlerde ilk 10 dk dan sonraki sonuçlar geçersiz oluyo canm pozitif sonuclar ise en gec 40 sn de cikiyo yanls anlama seni uzmek için solemiyorum sadece sonu husran olursa cok umit edip uzulmeni istemem ben cok üzüldüm böleevet canım ama hep saatler geçince çıkıyor :) o yüzden korkuyorum
Kotkma insallah doğrudr :)evet canım ama hep saatler geçince çıkıyor :) o yüzden korkuyorum
melısa canım moralını bozmak ıstemem ama ben yaptım ıkı saat sonra pozıtıf cıktı hafta sonuydu hemen kostum ozel hastane kan testı yaptırdım sonuc negatıf..adetıme 3 gun vardı daha ve uzuntuden ogun aksama adet oldumne guzel canim benimki saatler sonra cikti seninki dogru
canim o resmi gonderdikten sonra cizgi hemen duzgunlesti tekrar yaptim oda boyle cikti acaba ikiside mi bozukTest bozuk sanki canm bi de çizgi belirgin sekilde görünmediği sürece aldanmayn derim benm başıma 3 defa geldi böle sonu hüsran..
haklisin canim tesekkur ederim boyle soylemen daha guzel heveslenmeyim ki sonuc husran olmasinAyrica testlerde ilk 10 dk dan sonraki sonuçlar geçersiz oluyo canm pozitif sonuclar ise en gec 40 sn de cikiyo yanls anlama seni uzmek için solemiyorum sadece sonu husran olursa cok umit edip uzulmeni istemem ben cok üzüldüm böle
haklisin ablacim abla diyorum cunku benden buyuksun :) o zaman adeti beklicem baska carem yok doktora gitmeyim negatif derse cok uzulurummelısa canım moralını bozmak ıstemem ama ben yaptım ıkı saat sonra pozıtıf cıktı hafta sonuydu hemen kostum ozel hastane kan testı yaptırdım sonuc negatıf..adetıme 3 gun vardı daha ve uzuntuden ogun aksama adet oldumılk 10dk sonra ne cıkarsa anlamsız
insallah canimm :)Kotkma insallah doğrudr :)
Kuzum benim ya insallah sen haklı olursun ve bebişin seninledir bunu canı gönülden isterimhaklisin canim tesekkur ederim boyle soylemen daha guzel heveslenmeyim ki sonuc husran olmasin
insallah canimm yaa cok sagolun beni dusundugunuz icin :* bat cuma hersey belli olacak nsallah hayirli haberler olurKuzum benim ya insallah sen haklı olursun ve bebişin seninledir bunu canı gönülden isterim