adete yakın yapılan gebelik testleri :))

evet düşük geçirdim ara vermedim oluruna bıraktım bir yıl dolmadan tedavi verilmio o yüzden bende oluruna bıraktım
Aynen canim 1 yilin dolmasini bekliyorlar banada dedi 1 yil sonra gel diye insallah 1 yila gerek kalmaz gebe kalirsin canim

evet canım ama hep saatler geçince çıkıyor :) o yüzden korkuyorum
Ayrica testlerde ilk 10 dk dan sonraki sonuçlar geçersiz oluyo canm pozitif sonuclar ise en gec 40 sn de cikiyo yanls anlama seni uzmek için solemiyorum sadece sonu husran olursa cok umit edip uzulmeni istemem ben cok üzüldüm böle

ne guzel canim benimki saatler sonra cikti seninki dogru
melısa canım moralını bozmak ıstemem ama ben yaptım ıkı saat sonra pozıtıf cıktı hafta sonuydu hemen kostum ozel hastane kan testı yaptırdım sonuc negatıf..adetıme 3 gun vardı daha ve uzuntuden ogun aksama adet oldumılk 10dk sonra ne cıkarsa anlamsız

Test bozuk sanki canm bi de çizgi belirgin sekilde görünmediği sürece aldanmayn derim benm başıma 3 defa geldi böle sonu hüsran..
canim o resmi gonderdikten sonra cizgi hemen duzgunlesti tekrar yaptim oda boyle cikti acaba ikiside mi bozuk

haklisin canim tesekkur ederim boyle soylemen daha guzel heveslenmeyim ki sonuc husran olmasin

haklisin ablacim abla diyorum cunku benden buyuksun :) o zaman adeti beklicem baska carem yok doktora gitmeyim negatif derse cok uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…