- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
-
- Konu Sahibi Melisa1995
kür mür bişi yaptınmı kız bu ay :)canımsın sen yaa bende seni asla yalnız bırakmam kuzumm ay bu smileye de bayıldımm :)
yok kuzum yapamadım kürlerden korkuyorum yan etki yapar diye :)kür mür bişi yaptınmı kız bu ay :)
hımmmyok kuzum yapamadım kürlerden korkuyorum yan etki yapar diye :)
yok kuzum yapamadım kürlerden korkuyorum yan etki yapar diye :)kür mür bişi yaptınmı kız bu ay :)
benim karın ağrım var canım bel ağrımda varKzlar adt agrisi gbi agrnz varmi benm adtme 4 gun kaldi ama yok sdce belim agryo bu ay ilk dfa bska hc br belrtm yk
resim net deil ki cnmKzlar test yaptm acok scma bse cikti
canım bence tekrar dene bu testlere ne oluyor bu ara şaşırdımKzlar test yaptm acok scma bse cikti
ozmn var kuzum hayırlı olsun gaeanti için ister başka bi marka al istersen git kan ver10 dk icnd
belli evet cnmKizlar dayanamayip bugunde yaptim test daha belli sanki
Yani hamilemisinKizlar gunaydin gece dayanamayip kan testi yaptirdim beta 37.71 cikti.
Canım insallah, bende hergun bi test yapyorum silik cikiyo batada üç gün var bilemiyorum yaa acaba hamilemiyimBilmiorum canim suan degere gore evet hamileyim ama biraz dusuk gec dollenme olablirmis.iki gun sonra ikiye katlanmasi lazim ins bebegim tutunur.
Adtn gctmi cnm yada kc gun varBilmiorum canim suan degere gore evet hamileyim ama biraz dusuk gec dollenme olablirmis.iki gun sonra ikiye katlanmasi lazim ins bebegim tutunur.