adete yakın yapılan gebelik testleri :))

insallah canimm :)
günaydın kuzum benim gebelik testimde ışağa tutnca belli oluodu .. sağlık ocaağında yapılan gebelk testindede bişi yoktu kan yapıldı kandada yoktu iki gün sonraki tesstee çıktı 59.7 gibi bi değerdi .. sonra arttı biraz ama iki katına değil kötü bi şekilde arttı inşllh hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

günaydın kuzum benim gebelik testimde ışağa tutnca belli oluodu .. sağlık ocaağında yapılan gebelk testindede bişi yoktu kan yapıldı kandada yoktu iki gün sonraki tesstee çıktı 59.7 gibi bi değerdi .. sonra arttı biraz ama iki katına değil kötü bi şekilde arttı inşllh hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
gunaydin tugbam
insallah canim yaa insallah hepimiz hamileyizdir RABBİM bu ayda sanada hayirli bir evlat nasip eder etsin ins canim seninki 5 dakika sonra mi cikmisti sonuc?

23 yasndaym canm bende 19 yaşında anne oldum 4 yasnda bir kızım var mesela bizde 6 aydr ikinci icin ugrasioruz ama sonuz hep hüsran oluyor bende sabırla bekliyorum
Allah bagislasin canim masallah Rabbim tez vakittr ikinciyide nasip etsin ins kizin kac ayda oldu csnim ?

çok haklısın tuğbamm
cnım benim beraberiz bundan sonra yolumuzda seni asla yalnız bırakmam bundan sonra
index.php

X