- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- Konu Sahibi Melisa1995
ne guzel canim benimki saatler sonra cikti seninki dogruEvet
Evet hemen çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne guzel canim benimki saatler sonra cikti seninki dogruEvet
Evet hemen çıktı
Canim benim insallah vardir 12sinde hastalanmam lazim ilk defa silikte olsa gordum gibi cizgiyi umarim husran olmaz sonu rabbim isteyen herkese nasip etsinevet canim silik bir cizgi var :) insallah hamissindir :)
canim bence benim dustugum hataya dusme esimde okuyo diye dusunmedik okul bitti bak simdide istiyoruz olmuyor.Evet isten cikarildi.Carsamba gunu sozlesmesi bitiyor.inşallah bebek varsa umut olacak.Yoksa biraz ara verecegiz.Ben okuyorum, esim issiz kalinca biz zor gecinecegiz.cocuk olursa daha da zorlaniriz
amin canim insallah bence koyulasir o canim benimde senden 1 gun sonra reglCanim benim insallah vardir 12sinde hastalanmam lazim ilk defa silikte olsa gordum gibi cizgiyi umarim husran olmaz sonu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tam cikmamis gbii ama kesinlikle orda iknci czgii variki test yaptim ikiside boyle cikti sizce ne kizlar Eki Görüntüle 1683324
ikinci çizgin var canım adetinde grcikirse kan veriki test yaptim ikiside boyle cikti sizce ne kizlar Eki Görüntüle 1683324
Cok sagol canim ama hep 1 saat sonra cikiyo daha oncekilerinde hic boyle olmamistiTam cikmamis gbii ama kesinlikle orda iknci czgii var
A.slm tubisimslm larr
İnsallah gecikir canim olmazsa gitcem hemenikinci çizgin var canım adetinde grcikirse kan ver
tamam kuzum strese grme inşllh güzel bir sonuç alıcaksınİnsallah gecikir canim olmazsa gitcem hemen
aynı yaştayız bu arada :)İnsallah gecikir canim olmazsa gitcem hemen
İnsallah canim benim insallah :-* senin regle ne kadar vardi tubisim ?tamam kuzum strese grme inşllh güzel bir sonuç alıcaksın
bnm çookkkk var 26 kasımİnsallah canim benim insallah :-* senin regle ne kadar vardi tubisim ?
Yaa :)bende diyodum hep acaba buyuk mu canim diyorum ama diyodum :)aynı yaştayız bu arada :)
Aynen canim cok ama bir bakiyoruz gecmis gidiyorbnm çookkkk var 26 kasım
gidioda gelsede bende bişi deişmiycek geciksede test yapmıycam bu aydan unudum yokAynen canim cok ama bir bakiyoruz gecmis gidiyor
Ara mi verdin canim yanlis bilmiyorsam dusuk mu yapmistin eger ozel degilse anlat canimgidioda gelsede bende bişi deişmiycek geciksede test yapmıycam bu aydan unudum yok