- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
-
- Konu Sahibi Melisa1995
günaydın kuzum benim gebelik testimde ışağa tutnca belli oluodu .. sağlık ocaağında yapılan gebelk testindede bişi yoktu kan yapıldı kandada yoktu iki gün sonraki tesstee çıktı 59.7 gibi bi değerdi .. sonra arttı biraz ama iki katına değil kötü bi şekilde arttı inşllh hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsıninsallah canimm :)
gunaydin tugbamgünaydın kuzum benim gebelik testimde ışağa tutnca belli oluodu .. sağlık ocaağında yapılan gebelk testindede bişi yoktu kan yapıldı kandada yoktu iki gün sonraki tesstee çıktı 59.7 gibi bi değerdi .. sonra arttı biraz ama iki katına değil kötü bi şekilde arttı inşllh hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
Hadi insallah olmazsa da sakin uzulme daha yasn küçük bu ay olmasa bir dahaki ay olurinsallah canimm yaa cok sagolun beni dusundugunuz icin :* bat cuma hersey belli olacak nsallah hayirli haberler olur
inşllah kuzum.amin...evet kuzum bnm testte 5-10 dakika arasında çıkar yazıodugunaydin tugbam
insallah canim yaa insallah hepimiz hamileyizdir RABBİM bu ayda sanada hayirli bir evlat nasip eder etsin ins canim seninki 5 dakika sonra mi cikmisti sonuc?
aynen oyle :) senin yasin kacti ? bebek var mi senin ?Hadi insallah olmazsa da sakin uzulme daha yasn küçük bu ay olmasa bir dahaki ay olur
malesef benim ki 1 saat sionra ciktiinşllah kuzum.amin...evet kuzum bnm testte 5-10 dakika arasında çıkar yazıodu
23 yasndaym canm bende 19 yaşında anne oldum 4 yasnda bir kızım var mesela bizde 6 aydr ikinci icin ugrasioruz ama sonuz hep hüsran oluyor bende sabırla bekliyorumaynen oyle :) senin yasin kacti ? bebek var mi senin ?
oooo o çok geç kuzummalesef benim ki 1 saat sionra cikti
Allah bagislasin canim masallah Rabbim tez vakittr ikinciyide nasip etsin ins kizin kac ayda oldu csnim ?23 yasndaym canm bende 19 yaşında anne oldum 4 yasnda bir kızım var mesela bizde 6 aydr ikinci icin ugrasioruz ama sonuz hep hüsran oluyor bende sabırla bekliyorum
aynen kuzumoooo o çok geç kuzum
üzülme tamam mı kuzum daha genciz yeni evliyiz olucak inşallah bizimde bir yavrumuzaynen kuzum
Evlendim 2. ayimda kizima hamile kaldm bu da öyle hemen olur diye düşünüyordm hep ama öyle olmuyormuşAllah bagislasin canim masallah Rabbim tez vakittr ikinciyide nasip etsin ins kizin kac ayda oldu csnim ?
İnsallah tugbam insallah siz gibi guzel insallar oldukca yilmak yok :)üzülme tamam mı kuzum daha genciz yeni evliyiz olucak inşallah bizimde bir yavrumuz
Aa ne guzel kizina tez kavusmussun canim masallah insallah ikinci yavrunada kavusursun tez zamandaEvlendim 2. ayimda kizima hamile kaldm bu da öyle hemen olur diye düşünüyordm hep ama öyle olmuyormuş
öle kuzum neleri neleri var bebek için uğraşan bz halimize şükür edelim rabbim vericeği zamnı bilioİnsallah tugbam insallah siz gibi guzel insallar oldukca yilmak yok :)
çok haklısın tuğbammöle kuzum neleri neleri var bebek için uğraşan bz halimize şükür edelim rabbim vericeği zamnı bilio
Amin canım sende bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın insallahAa ne guzel kizina tez kavusmussun canim masallah insallah ikinci yavrunada kavusursun tez zamanda
çok sağol canım inşallahAmin canım sende bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın insallah
cnım benim beraberiz bundan sonra yolumuzda seni asla yalnız bırakmam bundan sonraçok haklısın tuğbamm
canımsın sen yaa bende seni asla yalnız bırakmam kuzumm ay bu smileye de bayıldımm :)cnım benim beraberiz bundan sonra yolumuzda seni asla yalnız bırakmam bundan sonra