- 11 Aralık 2015
- 37
- 26
- 32
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.061
Benm bi tane sipam var 2 bck yaşnda 2.yi istiyorz su polistkovermidir nedr ondn varms 1 yildr fln istiorz olmuo iste ama hersyde var bi hayr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ne güzel maşallah anneliği tatmışsın ne güzel:) inşallah düzelir en kısa zamanda olur canımBenm bi tane sipam var 2 bck yaşnda 2.yi istiyorz su polistkovermidir nedr ondn varms 1 yildr fln istiorz olmuo iste ama hersyde var bi hayr
:)hayırlı yaşlar olsun canım
Rabbim once olmayanlara snra bana versin kizimn cani sag olsn gerisi gelr Allah in izniyle insalah en kisa zamanda hepiniz tadarsinz bu duyguyu Ama 1 taneside 3 taneside ayni inanki ben kzmdada 7 ay bekledm. Snra oldu nyse canm hayrlisi olsn şafak 2 :-Dyaa ne güzel maşallah anneliği tatmışsın ne güzel:) inşallah düzelir en kısa zamanda olur canım
amin canım cümlemizin inşallah çok sağol güzel dileklerin için görüşürüz :*Nyse cnm bende yatim yarn gene goruselim :) Allah rahatlk versn hersey gönlunuzce olsn insalah..
:):)amin canım inşallah bizimki 1 :)Rabbim once olmayanlara snra bana versin kizimn cani sag olsn gerisi gelr Allah in izniyle insalah en kisa zamanda hepiniz tadarsinz bu duyguyu Ama 1 taneside 3 taneside ayni inanki ben kzmdada 7 ay bekledm. Snra oldu nyse canm hayrlisi olsn şafak 2 :-D
Tebrikler hamilesinArkadaşlar burda bugün yaptığım test Eki Görüntüle 1729564
Canm dunku yaptgm testi bgn icini actm :-D ısiga tutunca cok az gozukuodu bgn 1 tane daha aldm eve gecince yapacam :-D kan testinede saglk ocagna yetisemedm:):)amin canım inşallah bizimki 1 :)
canim cok sevindim pozitif hamilesin hayirli olsun:)Arkadaşlar burda bugün yaptığım test Eki Görüntüle 1729564
hadi insallah cift cizgiyi gorursun canim :)Canm dunku yaptgm testi bgn icini actm :-D ısiga tutunca cok az gozukuodu bgn 1 tane daha aldm eve gecince yapacam :-D kan testinede saglk ocagna yetisemedm
Yok ya nerde bu ayda fıs onumzdeki aya artk. Yarn olurm hasta cikmadi gene.hadi insallah cift cizgiyi gorursun canim :)
hadi yaa test yanılttı desene hayırlısı buymuş canım sonraki aya inşallah adet günün yarınmıydı 1 gün önce mi oldu canımVe hasta oldm...
aynen canım bir git görün bakalım ne diyecek maşallah ne güzel bir sabrın var :)Ya gecen ay 5 gun geciktm kimyasaldi aNlican normalde 31. Gun oluyorm ama gecikince bilemedim. Ama gene 31. Gun oldm tam gunu yani. Aynen canm herseyde var bi hayir bakalm.. kismet ayin 8ine randevu aldm doktordan bi kontrol olalim bakm :) ozmana yumurtlama baslangici oluyo en azndn bi kntrol eder ne dicek bakm.. hayirlisi
canım var tabiki yaşayan ama emin olmasın gidebiliyorsa kan testi yaptırsın ben yaşadım aynısını 1 ay önce 1 saat sonra çıktı ama hamile değilmişim testte bozuk olabilir tekrar denesin bencemerhabalar. arkadaşıma adete 3-4 gün kala akşam üstü idrar testi yapti evde. 1 saat boyunca negatifmis ama 4 saat sonra ikinci bir çizgi çıkmış. normalde yarim saat sonrası dikkate alinmaz diye biliyorum ama bu sekilde hamileliğini ogrenenler olmus. var mi böyle bişey yaşayan?