- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- Konu Sahibi Melisa1995
çıkar canım inşallah ama bu ara olan yumurtlama zamanlarını da kaçırmayın canımne guzell..bende görseydım artık yoruldum beklemekten
bide kafanıza çok takmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkar canım inşallah ama bu ara olan yumurtlama zamanlarını da kaçırmayın canımne guzell..bende görseydım artık yoruldum beklemekten
kafaya takmamak mumkunmu=)bende regl olsam ovaluasyon testlerını alcam yumrtlamamı tam emın olarak takıp etcemçıkar canım inşallah ama bu ara olan yumurtlama zamanlarını da kaçırmayın canım
bide kafanıza çok takmayın
ovulasyon cok ise yarıyo gerçekten ben sanırım bu ay iki kez yumurtladım iki kez koyu cizgi gördüm ve günleride degerlendirdimkafaya takmamak mumkunmu=)bende regl olsam ovaluasyon testlerını alcam yumrtlamamı tam emın olarak takıp etcem
bende yenı ögrendım bu testlerı=)denıcem bu ayovulasyon cok ise yarıyo gerçekten ben sanırım bu ay iki kez yumurtladım iki kez koyu cizgi gördüm ve günleride degerlendirdim
evet canım baya kişi öyle yapıyorkafaya takmamak mumkunmu=)bende regl olsam ovaluasyon testlerını alcam yumrtlamamı tam emın olarak takıp etcem
ins test almaya gerek kalmaz cnm:)bende yenı ögrendım bu testlerı=)denıcem bu ay
ay amınnn ınsallah=))ins test almaya gerek kalmaz cnm:)
canim bazen kandada cikmiyor hamile olablirsin 10 gun varmis dahaTabi bu arada antibiyotiklere basladim ama on gun kala kesin belli midir hamilelik olup olmadigi kanda bilgisi olan var mi?
a.slm kuzum teşekkür ederim ikizmiş bebekler çok sevindim tubişimmslm cnm geçmiş olsun diyorum
evet kuzum bide işin süprizi adet bittiği gün hamile kalmışım yani o gece yumurtlamışım ...rabbim ol deyince oluosanda nasip edecek inş...a.slm kuzum teşekkür ederim ikizmiş bebekler çok sevindim tubişimm
Amin ins kuzum belliydi ama seninki belirti coktu bitenemevet kuzum bide işin süprizi adet bittiği gün hamile kalmışım yani o gece yumurtlamışım ...rabbim ol deyince oluosanda nasip edecek inş...
canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım darısı bıze olsun ınss.nasıl adet bıttıgı gun yumurtlamıssın nasıl oluyorkı=) bıde nasıl anladın o gun yumurtladınıevet kuzum bide işin süprizi adet bittiği gün hamile kalmışım yani o gece yumurtlamışım ...rabbim ol deyince oluosanda nasip edecek inş...
bende olmadım ve kan testım negatıf cıkıo benmde bat pazardıben hala adet olmadı kızlar, pazar ya da pazartesi olmam lazımdı,
evde test yapıyorum sabahları hep negatif( ne oluyor ya
anlamdom ztn biz sadece ilşkiye girdik doktorun sölediği tarihe göre ogün hamile kaldığım anlaşılıo cnm adetken yumutlanabiliormuş ve bn adet biter bitmsz eşimle ilişkiye girince olmuş bebek yani olucağı varsa yumurtlamayı takip olmadanda oluo cnm ...rabbim herkese nasip etsin...canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım darısı bıze olsun ınss.nasıl adet bıttıgı gun yumurtlamıssın nasıl oluyorkı=) bıde nasıl anladın o gun yumurtladını