adete yakın yapılan gebelik testleri :))

hatta ilk ay adetim 2 gün gecikince kan testi verdim,
hcg 5 küsür çıktı
akşamına da adet oldum,
o yüzden gecikmesi bana çok bişey ifade etmez oldu

hatta ilk ay adetim 2 gün gecikince kan testi verdim,
hcg 5 küsür çıktı
akşamına da adet oldum,
o yüzden gecikmesi bana çok bişey ifade etmez oldu
aynen canım gecen ay benımkı cok fazla gecıkrtı hatta olamadım adet sökturu verdı doktorum hamıle sanmıstım ama yıne husrandı=(((

Kızlar mrb ben 2 doğum yaptım 1 kızım 1 oğlum var adetime 8 gün varken şüphelenip kan testi yaptırdım sonuç 0.100 kan vermeden önce erken gebelik testi kullandım 2 sinde de 2 silik çizgi çıktı öyle gidip kan verdim ama kanı erken mi verdim acaba belim ve kasiklarjm çok ağrıyor göğüs uçlarım diklesti ve acıyor sizce hamilemiyim adetime daha 4 gün var düşünmekten deliricem artık aranızda 2. Kan da hamile olduğunu öğrenen varmı :110:

Kızlar mrb ben 2 doğum yaptım 1 kızım 1 oğlum var adetime 8 gün varken şüphelenip kan testi yaptırdım sonuç 0.100 kan vermeden önce erken gebelik testi kullandım 2 sinde de 2 silik çizgi çıktı öyle gidip kan verdim ama kanı erken mi verdim acaba belim ve kasiklarjm çok ağrıyor göğüs uçlarım diklesti ve acıyor sizce hamilemiyim adetime daha 4 gün var düşünmekten deliricem artık aranızda 2. Kan da hamile olduğunu öğrenen varmı :110:
Canım doğrumu anladım? Adetine 8 gün kala mı kan testi yaptırdın?
Eğer öyleyse çok erken bence.
Yumurta çatlayalı daha 6 gün kadar olmuş oluyo. Döllenme olduysa bile yumurtanın Rahime ulaşması ve orda bi yer bulup yerleşmesi 5-10 gün arasını buluyor. Ve yerleştikten sonra ßhcg hormonu oluşuyor. Yani bence çok erken yaptırmışsın. Adet in gecikince yine yaptır umarım hamilesin dir.

Ev
Canım doğrumu anladım? Adetine 8 gün kala mı kan testi yaptırdın?
Eğer öyleyse çok erken bence.
Yumurta çatlayalı daha 6 gün kadar olmuş oluyo. Döllenme olduysa bile yumurtanın Rahime ulaşması ve orda bi yer bulup yerleşmesi 5-10 gün arasını buluyor. Ve yerleştikten sonra ßhcg hormonu oluşuyor. Yani bence çok erken yaptırmışsın. Adet in gecikince yine yaptır umarım hamilesin dir.
Evet cnm adetime 8 gün vardı yaptırdım ve suan 4 gün var nası sabredicem bilemiyorum valla düşünmüyodum ben gebelik falan ama hayırlısı neyse o olsun artık ama bi an once olsun artık :KK17: bugün fark ettim ki kasiklarimda dıştan belirgin bi gerginlik var ve biraz şiş suan kanda belli olurmu acaba bugünü atlattik regle son 3

Ev

Evet cnm adetime 8 gün vardı yaptırdım ve suan 4 gün var nası sabredicem bilemiyorum valla düşünmüyodum ben gebelik falan ama hayırlısı neyse o olsun artık ama bi an once olsun artık :KK17: bugün fark ettim ki kasiklarimda dıştan belirgin bi gerginlik var ve biraz şiş suan kanda belli olurmu acaba bugünü atlattik regle son 3
Kanda belli olur tabi. Kandaki hormon her zaman idrarda 2 gün önde gider. Ama emin olmak için istersen bekle 3 gün daha. İnşallah hamilesin dir.
Ben 3 buçuk yıl bekledim. 14 ay sonra geçen sene hamile kaldım maalesef 12. Haftada kalbi durdu. Tam 1 sene sonra şimdi yine hamileyim.

Bekleme ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.

Kanda belli olur tabi. Kandaki hormon her zaman idrarda 2 gün önde gider. Ama emin olmak için istersen bekle 3 gün daha. İnşallah hamilesin dir.
Ben 3 buçuk yıl bekledim. 14 ay sonra geçen sene hamile kaldım maalesef 12. Haftada kalbi durdu. Tam 1 sene sonra şimdi yine hamileyim.

Bekleme ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
Canım inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. Hepimizin hakkında hayırlısı..

bat günü beklemekteyim testler hep negatif ama hiç böle önceden agrım olmazdı cok sık idrara cıkıyorum kızlar son 2 gün bakalım

merak ettim testi canım
hadi hayırlısı
ben pazara kadar yapmam sanırım test, ama aşırı bariz adet belirtisi var :KK43:
denıcem tekrar atmayı bendede var adet belırtıleri kan testımde ,1 gördum hala umutluyum=)))) belkı gec döllenmedır falan dıe oyalıyorum kendımı burda okudum cıdden bı cok ınsanın basına gelmıs adet gunu 1 görupte sonradan yukselen bıle var.allahtan hayırlısı olsun

X