- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
hosgeldin aramıza kuzum bunlar hamilelik belirtisi sanki adete az kalmış yap istersen testKızlarrr bizde bebiş istiyoruz ama benim durumum sizden biraz farklı, 1 sene oldu ben evleneli ama ben vajinusmus hastasıydım bu ay yumurtlama tarihinden iki gün önce ve yumurtlama gününde şükür umutlu ilişkimiz oldu hamile kalma ihtimalim ne bilmiyorum ama göğüslerimde bi tuhaflık var bu ay bir de alt karnım taş gibi şişti ve içime dahi çekemiyorum bat 27 kasım test yapıp yapmamakta kararsızım
bu arada bende 94lüyüm
hosgeldin aramıza kuzum bunlar hamilelik belirtisi sanki adete az kalmış yap istersen test
hiç korkma canım hamilelik belirtisi hepsi inşallah :) sabah dene kuzum hem 3 gün kalmış oluyorilk idrarımı da yaptım canım bekleyim bari ama bilmiyorum ya rüyamda 4 gecedir bebek görüyorum vücudum bana oyun oynuya galiba diyorum heves etmeyeyim diye :) göğüs uçlarımda da daha önce görmediğim sivilce gibi bişiler var korkuyorum bi yandan da başka bi şey mi var acaba diye
hiç korkma canım hamilelik belirtisi hepsi inşallah :) sabah dene kuzum hem 3 gün kalmış oluyor
çok zor hemde canım :) 7 ay oldu kuzumay bu ay ilk defa bu kadar zor geçti şu süreç beklemek ne zormuş :)) tamam canım sen ne zamandır istiyosun
Sagol canmmminşallah eşine güzel haberler verirsin bitanem birşey yemeden 4 saat boyunca beklet idrari yada sabah yap
çok zor hemde canım :) 7 ay oldu kuzum
geçmiş olsun kuzumbizde ben hastalığı yeni yeni aşmaya başladığım için bir iki ay oldu allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
geçmiş olsun kuzum
amin inşallah
idrar seyrelmistir canım üzülme hemen var daha adetine adet gelmedigi sürece umut var adete yakın dene 2 gün kala veya 1 gün beraber gecircez kalanşimdi dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı canım :/
idrar seyrelmistir canım üzülme hemen var daha adetine adet gelmedigi sürece umut var adete yakın dene 2 gün kala veya 1 gün beraber gecircez kalan
günleride :)
Iyi akşamlar kızlarr
Testi aldım ama yarın yapıcamm.
Ilk idrar daha garanti gibi geldi bana.
Çok merak ediyorumm. Yerleşme kanamasına benzer bi kanama yaşad geçen gün.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsunn. Allah isteyen herkese versinn.
Ben daha erken diye istemiyodum. Ama şimdi garip bi heycan var içimde.
bekleyelim kuzum :)inşallah dediğin gibidir canım ya adet gecikmesine kadar totem yaptım yapmıcam test :)
canım yerleşme kanamasıda olmuş umutluyum senden inşallah hamileyim diyeceksin :)Iyi akşamlar kızlarr
Testi aldım ama yarın yapıcamm.
Ilk idrar daha garanti gibi geldi bana.
Çok merak ediyorumm. Yerleşme kanamasına benzer bi kanama yaşad geçen gün.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsunn. Allah isteyen herkese versinn.
Ben daha erken diye istemiyodum. Ama şimdi garip bi heycan var içimde.
döllenmeden 10 gün sonra olurmuş canım ama belli olmuyor adet gününde olanda var az oluyor rengi kahverengi pembemsi.olmayanda çok canım herkeste olmuyor yaniYerleşme kanamasınherkeste oluyormumkızlar ve ne zaman olur
Anladım cnm bakalım beklemek cok zor ya kırmızıları görmek istemiyorjmdöllenmeden 10 gün sonra olurmuş canım ama belli olmuyor adet gününde olanda var az oluyor rengi kahverengi pembemsi.olmayanda çok canım herkeste olmuyor yani
öyle canım inşallah görmeyiz bu ay ne kadar süredir istiyorsun canım adetine ne kadar var ?Anladım cnm bakalım beklemek cok zor ya kırmızıları görmek istemiyorjm
Nasip diyelimmcanım yerleşme kanamasıda olmuş umutluyum senden inşallah hamileyim diyeceksin :)