adete yakın yapılan gebelik testleri :))

sadece smear testi yaptı temiz çıktı abla başka birşey yapmadı
İşte benim de o kadar ama bir arkadasim iki yılını böyle boşa harcadı. İki sene bekledi sonra iyice arastirmaya girdi tuplerinden biri kapalı çıktı. Ameliyatsiz olmaz demiş doktorlar. Aslında özele gitmek lazım. Sen gencsin vaktin var ama 1 yıl dolunca bütün testlerini yaptır hala olmazsa. Bir de erkekler çok stres yapıyormuş bu surec te o yüzden doktorlar bir yıl dolmadan bakmak istemiyorlarmis.

1 yıl dolsun hemen gitcem abla valla bu streste çok iş var strestende olmayan çok özel daha iyi daha iyi araştırıyorlar.

Slmm kızlarr

Burdan öğrendim battan önce test pozitif çıkabiliyomuş. Yarın yapsam çıkar mı. 4 gün var günüme. Çıkacak sonuca hazır değilim. çok kararsızım.

Slmm kızlarr

Burdan öğrendim battan önce test pozitif çıkabiliyomuş. Yarın yapsam çıkar mı. 4 gün var günüme. Çıkacak sonuca hazır değilim. çok kararsızım.
Selam iliski uzerinden 14 gün geçtiyse çıkma ihtimali var.ama kesin sonuç regl gecikmesinden sonra belli olur.

Teşekkur ettim canmm
Hesapladım 15 gün geçmiş. Yarın alıp bi denicemm
Önereceğiniz bi marka var mı
valla benim şu ana kadar hep negatif olduğu için bilemiyorum Ama genelde predictör early ve labquik oneriyorlar pozitifi görmeyi başaranlar

Teşekkur ettim canmm
Hesapladım 15 gün geçmiş. Yarın alıp bi denicemm
Önereceğiniz bi marka var mı
certain alma canim herkes sikayetci ondan kimler pozitif gordu yanildi onlardan biride benim fotoceren arkadasimin dedigi iyi o kadar test aldim hep negatifti bu certainden 3 tane aldik 3 de garipti silik cikti

certain alma canim herkes sikayetci ondan kimler pozitif gordu yanildi onlardan biride benim fotoceren arkadasimin dedigi iyi o kadar test aldim hep negatifti bu certainden 3 tane aldik 3 de garipti silik cikti
Canm bütün sayfaları takip edemedim o arkadaşın dediğinin adını biliyo musunn
Yarın dikkat ederim alırkenn

predictor canım ama herhangi al birtane certain alma tamamdır :)
Birazdan gidicem almaya. Teşekkür ederim canmm
Aslında henüz düşünmüyodum hatta istemiyodum ama heycan yaptımm.
Ya varsaa. Eşim mutluluktan uçar. Sabah akşam pazarlık yapıyo benimle.
Bide ilk idrarda yapmak zorunda mıyım. Ilk defa test yapıcamm. Bilmiyorum pek

Kızlarrr bizde bebiş istiyoruz ama benim durumum sizden biraz farklı, 1 sene oldu ben evleneli ama ben vajinusmus hastasıydım bu ay yumurtlama tarihinden iki gün önce ve yumurtlama gününde şükür umutlu ilişkimiz oldu hamile kalma ihtimalim ne bilmiyorum ama göğüslerimde bi tuhaflık var bu ay bir de alt karnım taş gibi şişti ve içime dahi çekemiyorum bat 27 kasım test yapıp yapmamakta kararsızım

bu arada bende 94lüyüm

inşallah eşine güzel haberler verirsin bitanem birşey yemeden 4 saat boyunca beklet idrari yada sabah yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…