- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
-
- Konu Sahibi Melisa1995
İşte benim de o kadar ama bir arkadasim iki yılını böyle boşa harcadı. İki sene bekledi sonra iyice arastirmaya girdi tuplerinden biri kapalı çıktı. Ameliyatsiz olmaz demiş doktorlar. Aslında özele gitmek lazım. Sen gencsin vaktin var ama 1 yıl dolunca bütün testlerini yaptır hala olmazsa. Bir de erkekler çok stres yapıyormuş bu surec te o yüzden doktorlar bir yıl dolmadan bakmak istemiyorlarmis.sadece smear testi yaptı temiz çıktı abla başka birşey yapmadı
1 yıl dolsun hemen gitcem abla valla bu streste çok iş var strestende olmayan çok özel daha iyi daha iyi araştırıyorlar.İşte benim de o kadar ama bir arkadasim iki yılını böyle boşa harcadı. İki sene bekledi sonra iyice arastirmaya girdi tuplerinden biri kapalı çıktı. Ameliyatsiz olmaz demiş doktorlar. Aslında özele gitmek lazım. Sen gencsin vaktin var ama 1 yıl dolunca bütün testlerini yaptır hala olmazsa. Bir de erkekler çok stres yapıyormuş bu surec te o yüzden doktorlar bir yıl dolmadan bakmak istemiyorlarmis.
Selam iliski uzerinden 14 gün geçtiyse çıkma ihtimali var.ama kesin sonuç regl gecikmesinden sonra belli olur.Slmm kızlarr
Burdan öğrendim battan önce test pozitif çıkabiliyomuş. Yarın yapsam çıkar mı. 4 gün var günüme. Çıkacak sonuca hazır değilim. çok kararsızım.
Canım bat ne zaman senin bu arada?1 yıl dolsun hemen gitcem abla valla bu streste çok iş var strestende olmayan çok özel daha iyi daha iyi araştırıyorlar.
Teşekkur ettim canmmSelam iliski uzerinden 14 gün geçtiyse çıkma ihtimali var.ama kesin sonuç regl gecikmesinden sonra belli olur.
regl yeni bitti abla araligin 10 u.Canım bat ne zaman senin bu arada?
valla benim şu ana kadar hep negatif olduğu için bilemiyorumTeşekkur ettim canmm
Hesapladım 15 gün geçmiş. Yarın alıp bi denicemm
Önereceğiniz bi marka var mı
iyi bakalım birlikte bekleriz artıkregl yeni bitti abla araligin 10 u.
erkenden ogrenen bircok arkadasimiz var cani dene istersenSlmm kızlarr
Burdan öğrendim battan önce test pozitif çıkabiliyomuş. Yarın yapsam çıkar mı. 4 gün var günüme. Çıkacak sonuca hazır değilim. çok kararsızım.
certain alma canim herkes sikayetci ondan kimler pozitif gordu yanildi onlardan biride benim fotoceren arkadasimin dedigi iyi o kadar test aldim hep negatifti bu certainden 3 tane aldik 3 de garipti silik ciktiTeşekkur ettim canmm
Hesapladım 15 gün geçmiş. Yarın alıp bi denicemm
Önereceğiniz bi marka var mı
aynen abla bekleriz beraber :) sizin gibi guzel insanlsr olduktan sonra :-*İyi b
iyi bakalım birlikte bekleriz artıkayin 10 una da az kalmis zaten ben de bi olsam da yeni döngü baslasa
Yarın alıp deneyecegmmerkenden ogrenen bircok arkadasimiz var cani dene istersen
Canm bütün sayfaları takip edemedim o arkadaşın dediğinin adını biliyo musunncertain alma canim herkes sikayetci ondan kimler pozitif gordu yanildi onlardan biride benim fotoceren arkadasimin dedigi iyi o kadar test aldim hep negatifti bu certainden 3 tane aldik 3 de garipti silik cikti
Canimsinaynen abla bekleriz beraber :) sizin gibi guzel insanlsr olduktan sonra :-*
predictor canım ama herhangi al birtane certain alma tamamdır :)Canm bütün sayfaları takip edemedim o arkadaşın dediğinin adını biliyo musunn
Yarın dikkat ederim alırkenn
:-*:-*:-*Canimsin
Birazdan gidicem almaya. Teşekkür ederim canmmpredictor canım ama herhangi al birtane certain alma tamamdır :)
inşallah eşine güzel haberler verirsin bitanem birşey yemeden 4 saat boyunca beklet idrari yada sabah yapBirazdan gidicem almaya. Teşekkür ederim canmm
Aslında henüz düşünmüyodum hatta istemiyodum ama heycan yaptımm.
Ya varsaa. Eşim mutluluktan uçar. Sabah akşam pazarlık yapıyo benimle.
Bide ilk idrarda yapmak zorunda mıyım. Ilk defa test yapıcamm. Bilmiyorum pek