- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
-
- Konu Sahibi Melisa1995
hayırlı olsun canım yeniden.hesaplarıma göre 1 aylık falan ama
doktora pazartesi gidicem canım
o zaman haber ederim
ay canım benim yaa o senin sıcaklığın tabiki gelebilirsin hoş geldin mutlu ettin beni :-*Selam kızlar mesajlarınızı okudum bi sıcaklık hissettim topige. Benim topigim artık eskidi nerdeyse herkes hamileben de bu topige gelebilir miyim Acep?
sen ne kadardır düşünüyorsun canım adete ne kadar var?Bu arada yeni anne adaylarini tebrik ediyorum
Canım bizim bu ay tam 1 yıl oldu. Adetimin de 31.günü normalde 28 gün dongum ama 30. Günde oldugum da oluyor. Bugün test yaptım bir erken gebelik bi normal negatif çıktı. Yanı hamile değilim maalesef. Regl olayım 2.gün doktora gideceğim artık testlerimi yaptiracagim. 1 yıl oldu çünküsen ne kadardır düşünüyorsun canım adete ne kadar var?
Senin durumun nasıl? Anladığım kadarıyla bu ay sen de baya umutlanmissinCanım bizim bu ay tam 1 yıl oldu. Adetimin de 31.günü normalde 28 gün dongum ama 30. Günde oldugum da oluyor. Bugün test yaptım bir erken gebelik bi normal negatif çıktı. Yanı hamile değilim maalesef. Regl olayım 2.gün doktora gideceğim artık testlerimi yaptiracagim. 1 yıl oldu çünkü
belli geç döllenmedir canım bir kan testi yaptır istersenCanım bizim bu ay tam 1 yıl oldu. Adetimin de 31.günü normalde 28 gün dongum ama 30. Günde oldugum da oluyor. Bugün test yaptım bir erken gebelik bi normal negatif çıktı. Yanı hamile değilim maalesef. Regl olayım 2.gün doktora gideceğim artık testlerimi yaptiracagim. 1 yıl oldu çünkü
evet canım hemde çok ama hayırlısı buymuşSenin durumun nasıl? Anladığım kadarıyla bu ay sen de baya umutlanmissin
dediğin gibi regl olursan git doktora fazla geciktirme canımSenin durumun nasıl? Anladığım kadarıyla bu ay sen de baya umutlanmissin
yaş 20 genceciğim ama olmuyor 1 yıl dolunca gel dedi hiç birşey yok dediYaş kaç peki senin? Bir de doktora gittiniz mi
Ya 1 kere yaptirmistim çok uzulmustuk daha önce. Olsaydı çıkardı mutlaka silik de olsa. Ama işte insan beklerken iyice strese giriyor.gelse bir dert gelmese bir dertbelli geç döllenmedir canım bir kan testi yaptır istersen
Ayy ne güzel genç anne olacaksin yaniyaş 20 genceciğim ama olmuyor 1 yıl dolunca gel dedi hiç birşey yok dedisen kaç yaşındasın?
valla çok haklısın canım öyle oluyor dediğin gibi yaptırıp üzülen çok bekleyelim bakalımYa 1 kere yaptirmistim çok uzulmustuk daha önce. Olsaydı çıkardı mutlaka silik de olsa. Ama işte insan beklerken iyice strese giriyor.gelse bir dert gelmese bir dert
Hormon testi mi yaptirdin yoksa rutin mi? Çünkü ben de gittim iki kez smear testi vs yaptı temiz çıktı. Ama neticede bir sorun olduğu belli.yaş 20 genceciğim ama olmuyor 1 yıl dolunca gel dedi hiç birşey yok dedisen kaç yaşındasın?
inşallah yaa :) ablamsın yani :) geç kalma ablacım o zaman yaş ilerledikçe zor oluyorAyy ne güzel genç anne olacaksin yanibenim 27. Aslında erken daha diyordum eşim çok istiyor benim. Ama şimdi deneyip de olmayınca kendimi kötü hissediyorum.
sadece smear testi yaptı temiz çıktı abla başka birşey yapmadıHormon testi mi yaptirdin yoksa rutin mi? Çünkü ben de gittim iki kez smear testi vs yaptı temiz çıktı. Ama neticede bir sorun olduğu belli.
Ya evet. Bir de hayatin rutine girince insan istiyor. Su anda istiyorum da inşallah tez zamanda muradimiza ererizinşallah yaa :) ablamsın yani :) geç kalma ablacım o zaman yaş ilerledikçe zor oluyor
ay ne güzel birşey yaa çok hevesleniyorum bende inşallah hepimizde kavuşuruz bebeklere tez zamandaYa evet. Bir de hayatin rutine girince insan istiyor. Su anda istiyorum da inşallah tez zamanda muradimiza ererizbenim kardeşim de genç yaşta evlendi hemen bebek yaptılar kizmistim bu ne acele diye ama o kadar farklı bir şey ki şimdi hepimiz iyiki olmuş diyoruz çok da güzel bakıyorlar o bebeğe valla taktir ediyorum. İnşallah sen de en kısa zamanda kavusursun