adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Bayanlar sat 1 yumurtlama 18 kasım ovülasyondan beri kasık sancım batmam var gogsumde acıyo sol gogsum daha cok bacagım agrıyo sizce hamiş olablir myim kanda cıkarma yumurtlamam cok gec oldu

Kizlar ben hala adet olmadim karnimin al tarafinda bi dolgubluk hissi var . oksurunce kasiklarım batiyor kasiklarim ve belim agriyor akintim bayagi artti. Gidip kan vereceğim insallah yarin musayit olursam .

Günaydın kızlar bu sabah belimde bi agriyla uyandım adım attirmiyo bana
karnım çok sis bi haftadır falan adet olcak gibi hissediyorum dünde hafif akıntı oldu sarı gibiydi

Benimde cuma canım dün test negatif çıktı bende de bekleyelim bakalım inşallah vardır da test için erken davranmisizdir
Canımm inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Bir aylık evliyim daha ben. Erken diye istemiyorum aslında. Ama eşim çok istiyo. Ne onu kırabiliyorum nede kendimi. Hazır değilim aslında.

Test negatif çıkınca üzülmedim. Sevinemedimde öyle garip bişeyy. Midem çok bulanıyo. Piskolojik olsa sabahki testten sonra geçmesi lazım değil miydi. Off yine karışığım

Sen ne kadar zamandır düşünüyosun hamileliği.

Canımm inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Bir aylık evliyim daha ben. Erken diye istemiyorum aslında. Ama eşim çok istiyo. Ne onu kırabiliyorum nede kendimi. Hazır değilim aslında.

Test negatif çıkınca üzülmedim. Sevinemedimde öyle garip bişeyy. Midem çok bulanıyo. Piskolojik olsa sabahki testten sonra geçmesi lazım değil miydi. Off yine karışığım

Sen ne kadar zamandır düşünüyosun hamileliği.

Ben 1 senedir evliyim canım ama vajinusmus problemi var 1 2 aydır düşünüyoruz bizde

Kizlar ben hala adet olmadim karnimin al tarafinda bi dolgubluk hissi var . oksurunce kasiklarım batiyor kasiklarim ve belim agriyor akintim bayagi artti. Gidip kan vereceğim insallah yarin musayit olursam .
canım diğer mesaj sana değildi yanlış oldu k.bakma hayırlısı olsun haberdar et beni

X