- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- Konu Sahibi Melisa1995
tamam canım heyecanla bekliyorum :)Nasip diyelimm
sabah yapıcam testi yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım heyecanla bekliyorum :)Nasip diyelimm
sabah yapıcam testi yazarım
Günaydın kızlarrr
Sabah test yaptım negatif çıktı
Adetin 1 aralık mi canımBayanlar sat 1 yumurtlama 18 kasım ovülasyondan beri kasık sancım batmam var gogsumde acıyo sol gogsum daha cok bacagım agrıyo sizce hamiş olablir myim kanda cıkarma yumurtlamam cok gec oldu
Bence de ver canım inşallah hamilesin :)Kizlar ben hala adet olmadim karnimin al tarafinda bi dolgubluk hissi var . oksurunce kasiklarım batiyor kasiklarim ve belim agriyor akintim bayagi artti. Gidip kan vereceğim insallah yarin musayit olursam .
Canım adet günü dene birdeGünaydın kızlarrr
Sabah test yaptım negatif çıktı
Canım hamilelik belirtisi gibi inşallah hamilesindir :)Günaydın kızlar bu sabah belimde bi agriyla uyandım adım attirmiyo bana
karnım çok sis bi haftadır falan adet olcak gibi hissediyorum dünde hafif akıntı oldu sarı gibiydi
Günüm geçerse denerim. Düzenli oluyorum zaten. Olmazsam yapıcamCanım adet günü dene birde
Perşembe günü olmam lazım. Bakalm beklicem.Adetine daha var mi canım
Canım hamilelik belirtisi gibi inşallah hamilesindir :)
Perşembe günü olmam lazım. Bakalm beklicem.
Canımm inşallah hayırlısı olur hakkımızdaBenimde cuma canım dün test negatif çıktı bende de bekleyelim bakalım inşallah vardır da test için erken davranmisizdir
Canımm inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Bir aylık evliyim daha ben. Erken diye istemiyorum aslında. Ama eşim çok istiyo. Ne onu kırabiliyorum nede kendimi. Hazır değilim aslında.
Test negatif çıkınca üzülmedim. Sevinemedimde öyle garip bişeyy. Midem çok bulanıyo. Piskolojik olsa sabahki testten sonra geçmesi lazım değil miydi. Off yine karışığım
Sen ne kadar zamandır düşünüyosun hamileliği.
hayırlısı canımPerşembe günü olmam lazım. Bakalm beklicem.
ederim gülüm tabiki inşallah hamilelik belirtisidirDua et canım bana inşallah vardır esimde doktora gidelim dedi ama adet gecikmesi olana kadar beklemek istiyorum hala çok agriyo belimin sol tarafı bacağını oynayamiyorm
canım diğer mesaj sana değildi yanlış oldu k.bakma hayırlısı olsun haberdar et beniKizlar ben hala adet olmadim karnimin al tarafinda bi dolgubluk hissi var . oksurunce kasiklarım batiyor kasiklarim ve belim agriyor akintim bayagi artti. Gidip kan vereceğim insallah yarin musayit olursam .
Anladım canımm. Allah gönlüne göre versinBen 1 senedir evliyim canım ama vajinusmus problemi var 1 2 aydır düşünüyoruz bizde