- Konu Sahibi Melisa1995
haber ettt mutlaka :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile olsan hissedersin canım yinede ümidini yitirme yarın dene istersen yada bekle kabızlık tek hamilelikte olmaz canım normalde olmuşsunduracaba bu kabızlık onun belırtısımıdır ya hıc ıcımde hamıle hıssı yk
aynen kuzum sen hayırlısını isteOlmis olsaydi iyi olurdu diyorum simdide. Yoksa biz cesaret edip yapamayiz bu bebisi.. Adet bekliyorim artik olmazsa gider bi kan veririm olur biter
allah allah kim demiş bes belli ortada çizgiler kan testi sonucunuda merak ediyorum kuzum2 kişide yok dedi sinir oldum
kan vercem gidip şimid
beta hcg 110 çıktı canımallah allah kim demiş bes belli ortada çizgiler kan testi sonucunuda merak ediyorum kuzum
beta hcg 110 çıktı canım
bebişim var pazartesi doktora gitcem randevu aldım[/QUO
hayırlı olsun bitanem çok sevindim bak ben sana demiştim :)
yükselir ALLAH'IN izniyle canım merak etme seninşaallkah canım değerlerim yükselsinde başka bişey istemiyorum
teşekkür ederim
inşaallah canım dua edermisinyükselir ALLAH'IN izniyle canım merak etme sen
amin inşallah canıminşaallah canım dua edermisin
allah sanada tez zamanda nasip eder inşaallah
hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşaallkah canım değerlerim yükselsinde başka bişey istemiyorum
teşekkür ederim
karın ağrısıhayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Öğrenene kadar belirtilerin nelerdi?
idrar rengin nasıldı peki?karın ağrısı
bel ağrısı
göğüslerim şişti dokunamıyordum
bide kokulara karşı çok hassastım
yemekleri yerken tıkanıyorum sanki tonlarca şey yemişim gibi
hissediyorum
mat renkteydi canımidrar rengin nasıldı peki?
yani koyu muydu? Portakal kabuğu rengine yakın yoksa açık mıydı?mat renkteydi canım
koyuydu canım aynen dediğin gibiyani koyu muydu? Portakal kabuğu rengine yakın yoksa açık mıydı?
kaçıncı haftadasın?koyuydu canım aynen dediğin gibi
kaçıncı haftadasın?