- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
-
- Konu Sahibi Melisa1995
Kzlar adet olmadm agrm falanda yok kan verdm saglik ocagna crsmba ogleden sonra dedi sonuc icn labrtuarlar sorunluymş çok heycanlym
Insllah hepmz cnmBen de olmadım hâlâ 2 gün geçti inşallah güzel haberler alırsın canım
kuzucum inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyorum :-*Insllah hepmz cnm
Insallah cnm snucu alr almaz yazcamkuzucum inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyorum :-*
Bende 5 aylık evliyim. Bu gün 2 gün gecikti adetim... bende çok istiyorum inşallah olur Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı si ileEwt ilk olcak :)bende 3 bucuk aylik evliyim :)
Şu anda bende onun çelişki sini yaşıyorum acaba hava değişikliği mi adet belirtisi mi gün geçti daha bişe yokBen de de tık yok hala ya günüm şaştı ya da üşüttüm falan anlamadım gitti..
Test yaptrsna cnmBende 5 aylık evliyim. Bu gün 2 gün gecikti adetim... bende çok istiyorum inşallah olur Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı si ile
Şu anda bende onun çelişki sini yaşıyorum acaba hava değişikliği mi adet belirtisi mi gün geçti daha bişe yok
Evet 2 .Gün bugün daha bişe yok bugün test alıp sabah yapacamBelirsizlik kadar kötü bir şey yok hele de bir şeyi çok istiyorsan seninde mi 2 gün geçti reglin
Bugün alıp yapacam yarın sabah ama sonuçtan da korkuyorum.Test yaptrsna cnm
Evet 2 .Gün bugün daha bişe yok bugün test alıp sabah yapacam
Evet, cnm hayırlı si haberlerini bekliyorumCanim hadi hayırlısı ben de yarını beklerim yarına olmazsa ben de yaparım artık heyecanliiiii
bekliyoruz bitanemInsallah cnm snucu alr almaz yazcam
Sende ne var ne yok cnmbekliyoruz bitanem
durumlar aynı gülüm aralığı bekliyorum bendeSende ne var ne yok cnm
muane mi olacaksın canımAdmdt oldum 3.gunu randvu alyrm doktora