- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- Konu Sahibi Melisa1995
Gttm bugun kzlar hormon ve esimden spermiogram istendi 1 hafta sonra alcaz sonuclari
Hadi bakalım haberler güzel olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gttm bugun kzlar hormon ve esimden spermiogram istendi 1 hafta sonra alcaz sonuclari
inşallah iyi sonuçlar alırsın kuzumGttm bugun kzlar hormon ve esimden spermiogram istendi 1 hafta sonra alcaz sonuclari
Bi acayip durum esimde varsir siye hem seviniyo hem uzuluyo. Olsada uzulucez yoksada ne yapacagimizi sasrdikgelir gülüm gelirde ah şimdi için içini yiyordur var mı yok mu diye en azından rahatlardın
orayı tam anlamadım tatlım bebek için mi diyorsun varsada yoksada diyeBi acayip durum esimde varsir siye hem seviniyo hem uzuluyo. Olsada uzulucez yoksada ne yapacagimizi sasrdik
Melisa naptn canım konuşamadik bidainşallah iyi sonuçlar alırsın kuzum
Biz ilerde cesaret edip bebek yapamayiz gibimize geliyo canim . oglum daha kucuk cok zor bi hamilelik zorbi yenidogan donemi gecirdik. Cok cok cok dusunup 2. Bebeği isteriz oda cok zor gibi . olduysa kazara hem cok uzulucez hem cok sevinicez anlatabildimmi . ogluma kimse bakmaz tek basima büyüttüm hamulelik cok zor gecti eger varsa buda oyle olucak pglum perisan olucak ondan korkuyoruz yoksa olsun hayirlisiyla. Amalar cok isteorayı tam anlamadım tatlım bebek için mi diyorsun varsada yoksada diye
Canim sen hamile olduğunu nasil ogrendin son adet tarihin neMelisa naptn canım konuşamadik bida
Son adet tarihim ondört ekimdi ama ben onbeş gün kala belirtileri hissettm ve gün aşırı idrar testi yaptım ilk başlarda negatfti gün geçtikçe renk koyulasti ve kan testi verdim perşembe günü var çıktı ama cuma keseye bakilcak canimCanim sen hamile olduğunu nasil ogrendin son adet tarihin ne
Allag tamamina erdirsin canim . benimde 20 kasim bugun test yaptim negatif cikti . kan versem acaba cikarmikiSon adet tarihim ondört ekimdi ama ben onbeş gün kala belirtileri hissettm ve gün aşırı idrar testi yaptım ilk başlarda negatfti gün geçtikçe renk koyulasti ve kan testi verdim perşembe günü var çıktı ama cuma keseye bakilcak canim
Amin insAllah evet en kesin sonuc yinede kan testi için rahatlar en azindan, belirtin varmiAllag tamamina erdirsin canim . benimde 20 kasim bugun test yaptim negatif cikti . kan versem acaba cikarmiki
Canim kasiklarimda agri bel agrim oluyo surekli bi karin agrisi var . sol bacagim agriyodu g0ecenlerdeAmin insAllah evet en kesin sonuc yinede kan testi için rahatlar en azindan, belirtin varmi
Bence olabilir bendede aynılari vardıCanim kasiklarimda agri bel agrim oluyo surekli bi karin agrisi var . sol bacagim agriyodu g0ecenlerde
evet kuzum konuşamadık valla ilk hamile sen çıktın burda bizde bekliyoruz :) hamilelik nasıl gidiyorMelisa naptn canım konuşamadik bida
ha canım karıştırdım seni anlatmıştın doğru belli olmadı demi daha ne kadar kaldı adeteBiz ilerde cesaret edip bebek yapamayiz gibimize geliyo canim . oglum daha kucuk cok zor bi hamilelik zorbi yenidogan donemi gecirdik. Cok cok cok dusunup 2. Bebeği isteriz oda cok zor gibi . olduysa kazara hem cok uzulucez hem cok sevinicez anlatabildimmi . ogluma kimse bakmaz tek basima büyüttüm hamulelik cok zor gecti eger varsa buda oyle olucak pglum perisan olucak ondan korkuyoruz yoksa olsun hayirlisiyla. Amalar cok iste
ben hamile değilim ki kuzum :) benim test pozitif çıktı ama değilmişimCanim sen hamile olduğunu nasil ogrendin son adet tarihin ne
bence yaptır kan testini canımmerhaba arkadaşlar
benim adettim 9 gün gecikti idrar testi de negatif çıktı. gün içinde kahverengi bazende az kanlı bir şeklinde akıntım oluyor adet belirtilerimin hiç biri yok sizce hamile olma ihtimalim varmıdır. kan testinde negatif çıkacak diye korkuyorum
Hiç bisey anlamiyoki insan bazen unutyo bile demistmya cuma doktora gtcem keseye bakicak :)evet kuzum konuşamadık valla ilk hamile sen çıktın burda bizde bekliyoruz :) hamilelik nasıl gidiyor
Yaaa benimde böle cıktı resim cektim belli degilBence pozitif tebrikler yanıltmak istemem ama benim 3 gün kala böyle çıkmıştı :)