- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- Konu Sahibi Melisa1995
Ben de de tık yok hala ya günüm şaştı ya da üşüttüm falan anlamadım gitti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yk ama insan vcdu snucta dusuncesiyle bir kac gün beklicem yinedeoluyo mu böyle gecikmeler normalldee
ne olur olmaaz yinede bi test yap istersenYk ama insan vcdu snucta dusuncesiyle bir kac gün beklicem yinede
Dun yaptm cnm negatfti o yuzden yapmak istemyrm adet olurum belki diyene olur olmaaz yinede bi test yap istersen
anladım canım psikolojik olabilir o zaman. var mı bakalim annelik istegiiDun yaptm cnm negatfti o yuzden yapmak istemyrm adet olurum belki diye
Hemd çokkk :) snin cnm kac aydr istysnanladım canım psikolojik olabilir o zaman. var mı bakalim annelik istegii
ilk annelik olacak galiba inşallah senin ki tıpkı benim gibi gibi bende cok istiyorum yaklasik 3 aylik evliyimmHemd çokkk :) snin cnm kac aydr istysn
Ewt ilk olcak :)bende 3 bucuk aylik evliyim :)ilk annelik olacak galiba inşallah senin ki tıpkı benim gibi gibi bende cok istiyorum yaklasik 3 aylik evliyimm
ayy maşallah ne güzel inşallah aynı zamanda hamile oluruzEwt ilk olcak :)bende 3 bucuk aylik evliyim :)
canim stresten de olabilir. istersen ne olur ne olmaz bi test yap. en azindan birazda olsa seni bu evhamdan kurtarırKizlar merhaba. Bende bu ara kara kara dusunuyorum . bir tane bebegim var 21 aylik spiralle korunuyorduk spiralim kaymis gittim cikarttirdim doktor hamile kalmis olabilirsin dedi adetime 5 6 gun var kasiklarim ve belim agriyo . karin agrim var bide acaba hamile kalmismiyimdir. Ne zaman test yapiyim zaman gecmiyo adetimi bekleyim bilemedim . allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu . oglum daha cok kucuk herseyin Hayirilisi
merhabalar canım stres yapma kendine strestende olur bende de o belirtilerin hepsi vardı ama bebek yok kafaya takma yoksa adetinde gecikir sabah bir dene testiKizlar merhaba. Bende bu ara kara kara dusunuyorum . bir tane bebegim var 21 aylik spiralle korunuyorduk spiralim kaymis gittim cikarttirdim doktor hamile kalmis olabilirsin dedi adetime 5 6 gun var kasiklarim ve belim agriyo . karin agrim var bide acaba hamile kalmismiyimdir. Ne zaman test yapiyim zaman gecmiyo adetimi bekleyim bilemedim . allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu . oglum daha cok kucuk herseyin Hayirilisi
Canim onu yapmayada cok korkuyorum olduysa sorun yok allahim hayirlisini versin . hamileligim cok sıkıntılı geciyo oglum perişan olur .iki arada bi derede zaman gecsede adet gunu gelse keskemerhabalar canım stres yapma kendine strestende olur bende de o belirtilerin hepsi vardı ama bebek yok kafaya takma yoksa adetinde gecikir sabah bir dene testi
Sende cok yasa cnmmsïnhaha ay çok güldüm:) sen çok yaşa içine doğmuş demekki adamcağızın
gelir gülüm gelirde ah şimdi için içini yiyordur var mı yok mu diye en azından rahatlardınCanim onu yapmayada cok korkuyorum olduysa sorun yok allahim hayirlisini versin . hamileligim cok sıkıntılı geciyo oglum perişan olur .iki arada bi derede zaman gecsede adet gunu gelse keske
Sende cok yasa cnmmsïn