adete yakın yapılan gebelik testleri :))

orayı tam anlamadım tatlım bebek için mi diyorsun varsada yoksada diye
Biz ilerde cesaret edip bebek yapamayiz gibimize geliyo canim . oglum daha kucuk cok zor bi hamilelik zorbi yenidogan donemi gecirdik. Cok cok cok dusunup 2. Bebeği isteriz oda cok zor gibi . olduysa kazara hem cok uzulucez hem cok sevinicez anlatabildimmi . ogluma kimse bakmaz tek basima büyüttüm hamulelik cok zor gecti eger varsa buda oyle olucak pglum perisan olucak ondan korkuyoruz yoksa olsun hayirlisiyla. Amalar cok iste

Canim sen hamile olduğunu nasil ogrendin son adet tarihin ne
Son adet tarihim ondört ekimdi ama ben onbeş gün kala belirtileri hissettm ve gün aşırı idrar testi yaptım ilk başlarda negatfti gün geçtikçe renk koyulasti ve kan testi verdim perşembe günü var çıktı ama cuma keseye bakilcak canim

Allag tamamina erdirsin canim . benimde 20 kasim bugun test yaptim negatif cikti . kan versem acaba cikarmiki

merhaba arkadaşlar
benim adettim 9 gün gecikti idrar testi de negatif çıktı. gün içinde kahverengi bazende az kanlı bir şeklinde akıntım oluyor adet belirtilerimin hiç biri yok sizce hamile olma ihtimalim varmıdır. kan testinde negatif çıkacak diye korkuyorum

ha canım karıştırdım seni anlatmıştın doğru belli olmadı demi daha ne kadar kaldı adete

bence yaptır kan testini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…