Bikaç saat geçmiştiKaçıncı dakkada cektin resmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bikaç saat geçmiştiKaçıncı dakkada cektin resmi
Sizin gebeliğiniz devam ediyor muEvet biraz bekle bence
Benim erken ogrenmem nedeni
Catlama ignesi kullanmistim
Yumurtalarim erken catladi oyuzden adete 5 gun kala ogrendim gebeligimi
Bazilari adetten sonra pozitif oluyor yani catlamaya gore ogreniyorsun
Yarın sabredeceğim sonraki gün deneyeceğim bakalımerken gebelik testi yaparsaniz anlarsiniz, 7 gun once onunla ogrenen arkadaslarim oldu
İLk 5 10 dakikada cıkan sonuç geçerlidir canm bide bu test artımed mi o yalancı pozitif cıkartıyor başka testle deneme şansın varsa sabah ilk idrarla tekrarlaBikaç saat geçmişti
Bende kizimi regle 6 gun kala ogrenmistim ovulasyon testi pik yapinca anlamstm konum da var hatta ayni boyleydi regl tarihime kadar kendim test yaptim surekli koyulasti doktora gitmedim cnku 1 ay onceside aynen boyle olup kimyasal gebelik yasamistim regl gunu adet olmustum kan degerim 25 i gecmemisti kizimda regl gunu kan verdim test kipkirmizi koyulastigi icin , hergecen gun artmisti kan sonucu da 230 mu ne cikmisti regl gunune kadar yapin bakalm koyulasacakmi bosuna kan vermeyin 2 gunde bir delik desik ediyorlar regl gunu verirsinizMerhabalar ben bikaç aylık evliyim çocuk istiyorum sat 20 Haziran bata 7 gün var belirtilerin var ve çok sabırsızım gerçekten dün test yaptım tek çizgi bugün yaptım silik bir çizgi çıktı ama sevinemiyorum ya değilse diye sizce yarın da adet günüme kadar testi tekrarlamalı mıyım?Eki Görüntüle 3271969
Allah bağışlasın yavrunuzu öyle yapacağım bende inşallah benim de bir kızım olur önemli olan sağlığı tabiBende kizimi regle 6 gun kala ogrenmistim ovulasyon testi pik yapinca anlamstm konum da var hatta ayni boyleydi regl tarihime kadar kendim test yaptim surekli koyulasti doktora gitmedim cnku 1 ay onceside aynen boyle olup kimyasal gebelik yasamistim regl gunu adet olmustum kan degerim 25 i gecmemisti kizimda regl gunu kan verdim test kipkirmizi koyulastigi icin , hergecen gun artmisti kan sonucu da 230 mu ne cikmisti regl gunune kadar yapin bakalm koyulasacakmi bosuna kan vermeyin 2 gunde bir delik desik ediyorlar regl gunu verirsiniz
Freely markası bende çok okudum artımed yalancı çıkarıyor diye o yüzden almamıştım her gün arka arkaya yaparsam stres olurum diye yarın beklemeyi düşünüyorum gidip test almadım alırsam kesin duramam yaparım diye sonraki gün yapıcam inşallah ama göremezsem diye de korkuyorumİLk 5 10 dakikada cıkan sonuç geçerlidir canm bide bu test artımed mi o yalancı pozitif cıkartıyor başka testle deneme şansın varsa sabah ilk idrarla tekrarla
Ayy gerçekten mi eminim çok sevinmişsinizdir böyle diyince bende yarın durayım diyordum ama yapsam mı diye içime kurt düştüBende adetime 7 gün varken kaset test yaptım çok silik gibi pozitifti. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım ve onda gayet net pozitifi gördüm.
Bak kaset testi ekledim. Sonra erken yaptım hemen çizgi böyle silik çıktı 3 dk içinde koyulaştı.Ayy gerçekten mi eminim çok sevinmişsinizdir böyle diyince bende yarın durayım diyordum ama yapsam mı diye içime kurt düştü
Ayy o zaman sabah alıp yapayım bende ama ilk idrarla yapmamış olacağım gözükmeyebilir mi emin değilimBak kaset testi ekledim. Sonra erken yaptım hemen çizgi böyle silik çıktı 3 dk içinde koyulaştı.
Benimde ilk idrar değildi canım erken gebelik testlerinde çıkıyor. İnşallah vardırAyy o zaman sabah alıp yapayım bende ama ilk idrarla yapmamış olacağım gözükmeyebilir mi emin değilim
24 gun oldu dogum yapaliSizin gebeliğiniz devam ediyor mu
İnşallah teşekkür ederimBenimde ilk idrar değildi canım erken gebelik testlerinde çıkıyor. İnşallah vardır
Amiin inşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlardan eylesin ömrü güzel olsun24 gun oldu dogum yapali
İnsallah sizede nasip olur
İnsallhYarın bekleyim sonraki gün deneyim diyorum dediğin gibi daha koyu çıkar umarım
Bu markadan bende aldım ayın 8 temmuzda yaptım adete 2 gün kala negatif çıktı ve suan 4 gün geciktimYarın bekleyim sonraki gün deneyim diyorum dediğin gibi daha koyu çıkar umarım
Freely mi markasıBu markadan bende aldım ayın 8 temmuzda yaptım adete 2 gün kala negatif çıktı ve suan 4 gün geciktim
EvetFreely mi markası
Kan testi verin derim varsa kanda mutlaka çıkar 4 gün gecikmeyle