bende yazın başladım ama sonra ara verdik yine kızım 3 yaşında kardeş oldun istedik ama doktorda gebeliği tavsiye etti çünkü geçmişte bi anomali gebelik geçirdim yaş 31 ilerde anomali riski dahada artar gebe kal hemen dedi
İnşallah canım iyi dileklerin için teşekkürler dualarım senimle umarım hamişsindir... :)çok teşekkür ederim bu güzel ve ayrıntılı mesajın için.bu ay bende ovulassyon testi ile tespit ettim yumurtlama günümü ve belirtilerim çok fazla adetime 3 gün var inşallah bende öğrenirim bu güzel haberi...rabbim seni ve bebeğini korusun canım
Ayyyyyy hadi inşallah hamişsindir canım yaaa silik çizgi öyle söylüyor. Sen bi kan testi yaptırsana canım?Kızlar bugün 2. çizgi silik çıktı 2 gün var reglime sizce?? iki gün önce de kahverengi leke gelmişti ya şuan çok heyecanlıyım.
Canım o testi bende yaptım aynı şey oldu köpüklü kaldı benimde adetime 3-4 gün var canım dün akşam normal test yaptım malesef negatif çıktı çok umutluyum aynı belirtiler bende de var hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinKızlar ben bu çamaşır suyu testini az önce domestosla yaptım. Şeffaf bardakta, en az 2 cm sabit köpük oluştu. Garanti bi şey olmasa da ne bileyim umutlandım gene de :) Adetime 3-4 gün var, olumlu bi gelişme olursa sizlerle paylaşırım. Kasık ağrısı, akıntı,aşırı yorgunluk gibi belirtilerim var, hayırlısı bakalım.
Bende simdi camasirsuyu testink yaptm kopurdu kopursu bira gbi sonmedi ama karbonat yoyok onu yapamadm adetime 4 gn var testte negatf ckti bugn hamilemiyin acabaköpürmedi yani:) arkadaşımınki benim ilk yaptığım tes gibi köpürmedi, arkadaşımla birlikte bende 2. testi yaptım benimkide köpürmedi ilki bira köpüğü gibi köpürmüştü. pek güvenmedim bu teste:)
Amin canım teşekkürler hepiniz için dua ediyorum. Allah en kısa zamanda kavuştursun bebişlerinize :)
Canim bnm idrarmda sennki gbi kopurdu camasr synda adetme 4gn vr testte negatf ckti karbont yktu yapsnadm ama sncrSabah idrarın dah yoğun da ondan canım
Karbonat tırt zaten ben hala yapıyorum hala köpürmüyo. Cinsiyet testi için kullanılıyor bence o. Köpürürse erkek köpürmezse kız.Canim bnm idrarmda sennki gbi kopurdu camasr synda adetme 4gn vr testte negatf ckti karbont yktu yapsnadm ama sncr
En sağlıklısı regl 4-5 gün geçince yapmak canım. Ama bazen bazılarında erken sonuç verebiliyor. Benim gibi. Adetten 4 gün önce normal gebelik testi pozitiftiArkadaşlar kafam karışık biraz aklımda deli sorulargebelik testlerini ne zaman yapsak doğrudur regl günü mü geçince mi bir de akşam yapılırsa olurmu?
Yani bn smdi hamilemiyimdr cann ay ck merk ediyorm daha testte ckmadi catlatma ignesi yapldi bu ay ck mrak ddiyorm doktr umitlnmeyn dedi Ma yptm camasr syunu fokur fokur kabrdi sknmedi hcKa
Karbonat tırt zaten ben hala yapıyorum hala köpürmüyo. Cinsiyet testi için kullanılıyor bence o. Köpürürse erkek köpürmezse kız.
yok canım çıkmaz o kadar erkenvay be :) tebrikler arkadaşım nasıl bir azimdir bu çok bilgilendirici olmuş yalnız ben de erken gebelik yapmayı düşünüyodum ilişkiden daha 3 gün geçti çıkmaz demek ki boşa almayayım.
İnşallah öyledir canım ama klomen gibi ilaçler ve çatlatma iğneleri de hormon olduğu için bunlar köpürtüyor olabilir aklında olsun. Ama umarım hamişsindirYani bn smdi hamilemiyimdr cann ay ck merk ediyorm daha testte ckmadi catlatma ignesi yapldi bu ay ck mrak ddiyorm doktr umitlnmeyn dedi Ma yptm camasr syunu fokur fokur kabrdi sknmedi hc
Canim ama gebelk testnde cizgi ckmadi umarm oyledr ya ck istiyormİnşallah öyledir canım ama klomen gibi ilaçler ve çatlatma iğneleri de hormon olduğu için bunlar köpürtüyor olabilir aklında olsun. Ama umarım hamişsindir
Canm yuklesb keske fotorafini silikse 2. Cizgi hamilesn diyolar ama gormedn bsi dyemmBen adet olmama gereken gun test yaptim sendeki bat gunundeki gibi cikti. Simdi yapiyorum bat1 deki gibi cikiyor. Anlamadim ne oldugunu. Ayni marka testle de yaptim farkli markalardan da yaptim. Hamile miyim degil miyim yok mu bi yorum yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?