- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayrlisi canm ins bebia gwliyodeFotografini cekmek aklima gelmedi. Cizgiyi gorunce hamileyimdir dedim. Sonraki gun de tekrar denemek istedim ama olmadi. Saglik ocagi yarin kan testi yapiyormus. Insallah yarin ogleden sonra belli olacak hersey
Oyle olnca hamilesn dyolar ama blmiyorm canm bnmde aennki gbi umarm hamileyzdrslm kızlar bn çamaşır suyu ile yapılan gebelik testini uyguladım ve kördü ve öylece kaldı gitmedi köpük hamilemiyim acaba :)
Oyle olnca hamilesn dyolar ama blmiyorm canm bnmde aennki gbi umarm hamileyzdr
galiba hamilesiniz maşallah denediniz mi sizde bunu :)Koyu kıvamlı çamaşır suyu ile de olur mu ?
galiba hamilesiniz maşallah denediniz mi sizde bunu :)
evet denedim cnm ben koyu kıvamlı ile denedim inş bebek vardır
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızdanevet denedim cnm ben koyu kıvamlı ile denedim inş bebek vardır
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızdan
bende pkoluyum v bende koyu kıvamlı çamaşır suyuyla yaptm köpürdü hç sönmedi ama test yaptm yne çıkmadı bişey umud ediyorum ki hamile olıyım ve değerlerm çıkmamış olsun hç olmamaktansa allah isteye herkese versnbu arada ben pcoluyum
normal testlerde megatf çıkıyo bende şmdi int. erken gebelk testi aldm buralarda yok o gelene kdar zaten 2 gn tam adet olmam gereken gn o gn yapıcam bakalm eger pozitif çkarsa çamaşr suyu testi doğru bakalm son gnlerinş cnm bnm amin rabbim herkese anne olmayı nasip etsin
Kirklareli canm snn adetne ne kdr varhadi inş çıkar hamılesindir cnm bu arada nerede oturuyorsun
hım anladım cnm bnm adetime 34 gün var 50 günde bir oluyorumKirklareli canm snn adetne ne kdr var
Canim calla bnmkide istemiyo eltimn vr gerci onuda sevmiyo ama olmuyo deyince amannnnn olur diyo bnm psikolojimi etkiliyo bnde artk sylemiyrm bnce doktora gt drrim sonucta sn istiyosn kmseyi ilgilndrmz dedign gbi ilerdr olmama ihtimalide vrslm kızlar bir şey sorucam size bn kayın v. beraber oturuyorum ve ne zaman çocuktan konu açılsa doktora gidelim tedavimizi yaptıralım desek durun bekleyin olur zamanla diyor ben pco hastasıyım ve ilerde olmama ihtimali var aynı zamanda eltim de pco hastası ve korunuyorlardı çalıştığı için istemiyordu ona diyor ben torun istiyorum çocuk yapın bn çocuk istiyorum diyorum bekleyin diyor eşimi de kötü etkiliyor bn ne yapmamlazım bu durumda ne söylenir biliyorum ama çok üzülüyorum
Canm eltn sndn once mi ewli ki o yzdn onlrdan istiyodr sz yenisinz braz dha brbirnzi taniyn dyeslm kızlar bir şey sorucam size bn kayın v. beraber oturuyorum ve ne zaman çocuktan konu açılsa doktora gidelim tedavimizi yaptıralım desek durun bekleyin olur zamanla diyor ben pco hastasıyım ve ilerde olmama ihtimali var aynı zamanda eltim de pco hastası ve korunuyorlardı çalıştığı için istemiyordu ona diyor ben torun istiyorum çocuk yapın bn çocuk istiyorum diyorum bekleyin diyor eşimi de kötü etkiliyor bn ne yapmamlazım bu durumda ne söylenir biliyorum ama çok üzülüyorum