Anladim canım Allah gönlüne göre versin hayırlı haberlerini alırız inşallah. Benim testte ikinci çizgi silik çıkınca bir deneyeyim dedimbenim dha gecmedi canm bat 12 kasım ama denemek istedim zaten adetim gecerse direk gebelik testi alırdım. bu ay biraz umıtlıyım inş gebe kalmşmdır :/
Tamam canım çok teşekkürlerlimon karbonat la da denenebiliyomuş. bide idrarın tortuları yüzüyorsa gebesin aşagı inmişse değilmişsin :S
büyük ihtmal hamilesin canm testte cızgı silik çıkmışsa hamile ihtmali cok yuksek oluyomuşAnladim canım Allah gönlüne göre versin hayırlı haberlerini alırız inşallah. Benim testte ikinci çizgi silik çıkınca bir deneyeyim dedim
Tekrardan deneyeceğim bakalım tek umudum cizgiyi daha koyu görebilmekbüyük ihtmal hamilesin canm testte cızgı silik çıkmışsa hamile ihtmali cok yuksek oluyomuş
Ben adete 10 gün kala akşam dayanamayıp yapmıştım pozitifti canımvay bee iyiymis paylastigin icin saol canim cok sasirdim bilmiyodum bunu :)simdi kalkip yapsammi ki olur mu bu saatte de yoksa sabah mi yapmali:)
Olur canım ilk domestosla yapmıştım aynı sonucu verdicanım hayırlı olsun bebişin çok ilginç geldi bana bu olaydomestsla olur mu
amilesindir canım benim yaptığım testlerde ilk testlere bak hep silik çizgi. Şimdi kopkoyu çıkıyor artık test yapmıyorumTekrardan deneyeceğim bakalım tek umudum cizgiyi daha koyu görebilmek
Adete 10 gün kala prediktör erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudunu kaybetme canım. Prediktör negatifti ama çamaşır suyu testi pozitifti.... İnşallah hamişsindir :)Koyu kıvamlı çamaşır suyu ile denedim ve köprüdü. Predictor test yaptim dun 11 günümdü negatif. Tabii benimde umudum tükendi.
Benim yaptığım test hakkında ne düşünüyorsun canım?Ben adete 10 gün kala akşam dayanamayıp yapmıştım pozitifti canım
yumurtlama adete 1 hafta kala ve adetten sonraki 1 hafta verimliymiş, olma ihtimali var canım:)Kızlar adete 1 hafta kala ice b.. Olsa hamilelik olabilirmi acaba ?
Bunu duyduguma sevindim bende oyle biliyorum ama :) su gibi akintim var iliskiden beri ikigündür ve kokulu nedendir bilmemyumurtlama adete 1 hafta kala ve adetten sonraki 1 hafta verimliymiş, olma ihtimali var canım:)
Bat a kaçgün var snein benim 5 gün kaldı o koku bende de oldu iki gün önce geçti, kadınsl birşeydir ara ara olur bazen biz farketmesekte, aşırı akıntı da iltahap belirtisi olabilir, ama eğer şuan geçtiyse iltahap yoktur korkma, ben 5 gün önce ilişkimde sancı çektim yanma oldu ama sonrasındakinde olmadı böyle garip şeyler yaşayabiliyoruz:)Bunu duyduguma sevindim bende oyle biliyorum ama :) su gibi akintim var iliskiden beri ikigündür ve kokulu nedendir bilmem
Benimde 5 veya 7 gün var gün farki olabiliyor. Bugün pek yok o koku. İliskiden doye düşünüyorum akintiyida kokuda ama.. İliski 1 hafta oneden olmus oldu. Axaba bebis olucakmi pek belirti yok ama. .Bat a kaçgün var snein benim 5 gün kaldı o koku bende de oldu iki gün önce geçti, kadınsl birşeydir ara ara olur bazen biz farketmesekte, aşırı akıntı da iltahap belirtisi olabilir, ama eğer şuan geçtiyse iltahap yoktur korkma, ben 5 gün önce ilişkimde sancı çektim yanma oldu ama sonrasındakinde olmadı böyle garip şeyler yaşayabiliyoruz:)
İnan ben bu ay bütün belirtileri yaşadım, kasık ağrısı, gece rüyaları, gaz, vs.. benim olmassa o zaman bir daha düşünürsün:)Benimde 5 veya 7 gün var gün farki olabiliyor. Bugün pek yok o koku. İliskiden doye düşünüyorum akintiyida kokuda ama.. İliski 1 hafta oneden olmus oldu. Axaba bebis olucakmi pek belirti yok ama. .
Bende biara cok belirti yasadim pembe akitin bile olmustu ama maalesef.. Nasip nasip nasip.. Dua edelim hayırlı si olsun. Benimde batma oluyor arada ve bas agrisi hafif yorgunuk uyku. Ama baska sebeplerden olabilir havalardan veyaİnan ben bu ay bütün belirtileri yaşadım, kasık ağrısı, gece rüyaları, gaz, vs.. benim olmassa o zaman bir daha düşünürsün:)
karbonat testini dene b en şimdi onu yapacağımBende biara cok belirti yasadim pembe akitin bile olmustu ama maalesef.. Nasip nasip nasip.. Dua edelim hayırlı si olsun. Benimde batma oluyor arada ve bas agrisi hafif yorgunuk uyku. Ama baska sebeplerden olabilir havalardan veya
baktım canım silik olunca bi iki gün ara verdim bende yaptığımda koyu çıkarsa dünyalar benim olurH
amilesindir canım benim yaptığım testlerde ilk testlere bak hep silik çizgi. Şimdi kopkoyu çıkıyor artık test yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?