- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
Ne kadar oldu bebek isteyeliHiç boş gecmedik canm bu ay adamı kuruttum valla umudum rabbimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar oldu bebek isteyeliHiç boş gecmedik canm bu ay adamı kuruttum valla umudum rabbimden
Yessss işte olduuuu :)
5 ay olucak valla her seferinde iyice umutsuzluğa kapiliorum sen neler yapiosnNe kadar oldu bebek isteyeli
Canım hamile olmayan birinin çamaşır suyuyla yaptığı testi de koydum başka biri video çekmiş youtube danbelki markadan markaya değişiyor olabilirmi acaba? rica etsek sizdeki aynı çamaşır suyuyla gebe olmayan birinde de deneseniz olurmu yine köpürcek mi köpürmicekmi.ozaman bu yöntem daha kesin olur diye düşündüm
3,5 yıl oldu umutsuzluğa kapılma ben çok ağladığımı bilirim ama hiç umutsuz olmadım verecek olanın vardır bi bildigi5 ay olucak valla her seferinde iyice umutsuzluğa kapiliorum sen neler yapiosn
Haklısın canm teşekkür ederim desteğin icin3,5 yıl oldu umutsuzluğa kapılma ben çok ağladığımı bilirim ama hiç umutsuz olmadım verecek olanın vardır bi bildigi
Bekleyemedim ya meraktan denedim ☺hayırlı olsun canım hatırlıyorum konusmustuk beklemedeydın :)
ben onu 12 haftalık hamıle bı arkadasıma denettım tutmadı ıdrarına camasır suyu doktu hıc kabarmadıBekleyemedim ya meraktan denedim ☺
Demekki fazla güvenme mek lazım beni takip et adrenalin son 6 günümben onu 12 haftalık hamıle bı arkadasıma denettım tutmadı ıdrarına camasır suyu doktu hıc kabarmadı
heyecanla bekliyormmben birazdaqn arkadşaımda deneyeceğim hamile olmayan, eğer köpürürse fazla güvenmemek lazım bu teste:)