- 30 Haziran 2013
- 21.027
- 16.276
tamam cnm hadı beklıorum beklıorum senı ınsallah hamılesındır :)Demekki fazla güvenme mek lazım beni takip et adrenalin son 6 günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam cnm hadı beklıorum beklıorum senı ınsallah hamılesındır :)Demekki fazla güvenme mek lazım beni takip et adrenalin son 6 günüm
Ya kızlar hemen moral bozmayın gebelik testinde negatif çıkıyor benimde arkadaşımda da köpürecek büyük ihtimal.Camasr suyuyla yaptm koprdu karbonatla koprmedi
benimde 12 ksım işte ilki tuttu ikincisi tutmadı bence yapma boşuna :)alla allaa bende mi yapsam acaba ama bat 12 kasım erken olmaz mı?
ya belirtilerin değişti mi senin canım neler hissediyosun?benimde 12 ksım işte ilki tuttu ikincisi tutmadı bence yapma boşuna :)
Ancak işten geldim yemek yedim şimdi gördüm mesajını canım. Benim kasıklarımda ağrı giriyor regl olmuşum gibi hissediyorum ara ara sancılardan sonra geçiyor. Göğüslerim şişti geçen hafta hala şiş.ya belirtilerin değişti mi senin canım neler hissediyosun?
aynısı bendede olduda karrbonatı denedim fakat oo hiç kopurmedi :/Selam kızlar şimdi yaptım bende çamaşir suyu ile şeffaf pet bardakta daha net oldu yaklaşık iki parmak kadar beyaz kõpuk oldu sõnmedi de sevinsem mi
Bilmiyorum ki canım karbonat yok tu onunla yapamadım kaç gün oldu geçeli seninaynısı bendede olduda karrbonatı denedim fakat oo hiç kopurmedi :/
benim dha gecmedi canm bat 12 kasım ama denemek istedim zaten adetim gecerse direk gebelik testi alırdım. bu ay biraz umıtlıyım inş gebe kalmşmdır :/Bilmiyorum ki canım karbonat yok tu onunla yapamadım kaç gün oldu geçeli senin
limon karbonat la da denenebiliyomuş. bide idrarın tortuları yüzüyorsa gebesin aşagı inmişse değilmişsin :SBilmiyorum ki canım karbonat yok tu onunla yapamadım kaç gün oldu geçeli senin