Koyukivamlinin icinde zaten deterjan var ve kopurmesi icin o her harukarda kopurur cnm oyuzden diger kivamsizolanlarla yapmak gerekiyo bencekoyu kıvamlı çamaşır suyuyla yaptım tam video daki gibi oldu bira köpüğü gibi ve sönmedi köpükler ama hamile değilmişim.tüp bebek yapmıştım ve bu testide transferden sonra 9.gün yapmıştım.
Olabilir çünkü ben yaptiktan sonra hamile olmasi imkansiz birinede yaptirdim onunkide ayni şekilde köpürdü ayni videodaki gbiydi eminim.Koyukivaicinde zaten deterjan var ve kopurmesi icin o her harukarda kopurur cnm oyuzden diger kivamsizolanlarla yapmak gerekiyo bence
İnşallah hamilesindir bunu anlamanin tek yolu kan testin aile hekimine git yarin kan ver bence.implantasyon kanamasi pembe renk diye biliyorumüstü tamamen demek istedim :)
erkn canım birkaç gün sonra tekrar yap en azından adete 8 gün falan kalsınböyle fışır fışır etmedi ama çişin rengi bembeyaz oldu ve köpürdü ben bardağa fazla işemedim çamaşır suyu fazlamı geldiki adetime11 gün var erkenmi öğrenmek için
vallaha güvenilir mi bilmem ama bende gerçek çıktı inşallah sizde de gerçek çıkar :)kızlar bende burda yazılanların hepsını okudum ilk defa camasır suyu testını duyuyorum dun okuduktan hemen sonra yaptım bende aynı vıdeodakı ıbı oldu bıra kopugu gıbı sonmedı uzun sure sızce guvenılır mı bu teste adetıme 2 gun var daha
Tesekkur ederim cnm bikac gun sonra tekrar deneerim hyirlisierkn canım birkaç gün sonra tekrar yap en azından adete 8 gün falan kalsın
vallaha güvenilir mi bilmem ama bende gerçek çıktı inşallah sizde de gerçek çıkar :)
her ikisiyle de aynı sonucu aldım canıminsallah canım ama bende domestosla denedım acaba dıger camasır suyuyla denememe gerek var mı sen neyle yapmıstın
her ikisiyle de aynı sonucu aldım canım
nşallah süpriz planlarını uygulayabilirsin canım. Ben de ekimde doğum günümde birlikte olmuştum eşimle sonra grip oldum bir daha birlikte olamadık uzun zaman. Yani bana da doğum günü hediyesi olarak geldi :)Teşekkürler canim bakalim olucak mi bu ay olmazsa önümüzdeki ay artik ama aralik 5 te birinci evlilik Yil donumuz eğer olursa supriz yapmaya düşünüyorum o güne bakalim nasip :)
Ne kadar ggüzel bir hediye olmuss çok sevindim hatta duygulandim gözlerim doldu inşaallah hayirli haberlerle gelirim :)İ
nşallah süpriz planlarını uygulayabilirsin canım. Ben de ekimde doğum günümde birlikte olmuştum eşimle sonra grip oldum bir daha birlikte olamadık uzun zaman. Yani bana da doğum günü hediyesi olarak geldi :)
İ
nşallah süpriz planlarını uygulayabilirsin canım. Ben de ekimde doğum günümde birlikte olmuştum eşimle sonra grip oldum bir daha birlikte olamadık uzun zaman. Yani bana da doğum günü hediyesi olarak geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?