- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
- Konu Sahibi sakzkraker
-
Çok sağol kuzum benim senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Canım belirtilerini de yazar mısınEvet kuzum sagolasin adete 4 gün var daha :)
Kuzum 2 3 gündür müthiş bi bel ve kasik ağrım var bide uyku hali çok varCanım belirtilerini de yazar mısın
Bende 9.günü kan vermiştim 7 çıktı Dr yok dedi ondan sordm cnmKuzum 22 kasımda çatlama da olDu son ilişki 22 kasım catlamanin 10. Günü
Benimde belim çok ağrıyorKuzum 2 3 gündür müthiş bi bel ve kasik ağrım var bide uyku hali çok var
Benim de belim kasıklarım agrısın inşallah 2 3 güneKuzum 2 3 gündür müthiş bi bel ve kasik ağrım var bide uyku hali çok var
Bnde 3 gun kala ogrenmisdim:)Evet kuzum sagolasin adete 4 gün var daha :)
7 de pozitif aslında neden yok dedikiBende 9.günü kan vermiştim 7 çıktı Dr yok dedi ondan sordm cnm
Bilmiyorum ki 10 un altı yok dedi yarn tekrarlıcam7 de pozitif aslında neden yok dediki
5 üzeri gebelik var anlamına geliyor nasıl yok diyolar anlamıyorumBilmiyorum ki 10 un altı yok dedi yarn tekrarlıcam
Acilin dr u demekki başından göndersin diye yok dedi5 üzeri gebelik var anlamına geliyor nasıl yok diyolar anlamıyorum
Acildeki doktorların geneli öyle canım, yine kan ver emin ol yükselmiştir ve gebesindirAcilin dr u demekki başından göndersin diye yok dedi
İnsallah canim yarn kan vericem bakalım hayırlısı artkAcildeki doktorların geneli öyle canım, yine kan ver emin ol yükselmiştir ve gebesindir
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg
Bence varBakarmısınız kızlar gebelik var mı sizce?
Var canım regle 4 gun kala benim de oyle cikti.akabinde gittikce koyulasti Hayirli olsunBakarmısınız kızlar gebelik var mı sizce?
Gözun aydin inşallah hatta benim ogrendigimden daha koyu bile seninki.Ay inşallah ya 11 aydır bekliyorum inşallah tutmuştur.
İnşallahBence var
Gözun aydin inşallah hatta benim ogrendigimden daha koyu bile seninki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?