• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 7 gün kala

Kızlar bişey soracağım.. ben de bu ay geç yumurtladım, reglimin 27. Gününde yumurtlama oldu, ovülasyon yaptığım için gördüm. Değerlendirdik.. sat 23 Ocak, bat 24 Şubattı. Bayağı gecikti, gebelik testlerim henüz negatif. Ama bir yandan da yumurtlama geç olunca +14 gün eklersek adetime hala var, ama 41. Günde falan adet olurum o gün olursam. Mantıklı mı şimdi bu? Genelde düzenli bir döngüm vardı. Ben ovülasyon testinde gördüğüm için ikinci kez yumurtlama olduğunu gördüm, yoksa iki kez de yumurtlasam vakti gelince regl oluyordum bence normalde😅 şimdi de hamile miyim diye umutlanıyorum bir yandan diyorum ki yumurtlama gününden ötürü adet de gecikmiş olabilir diyorum.. kafam çok karışık bilmem anlatabildim mi demek istediğimi 😊

Bilmek öğrenmek de toksik bir şey belki de stres yaptığım için bir şeyler yanlış gidiyor😅 bugün test yapmayacağım diyorum yine kendimi çılgınca test yaparken buluyorum, hatta evdeki testler bitti. Az önce sipariş verdim internetten 😂

Kızlar bişey soracağım.. ben de bu ay geç yumurtladım, reglimin 27. Gününde yumurtlama oldu, ovülasyon yaptığım için gördüm. Değerlendirdik.. sat 23 Ocak, bat 24 Şubattı. Bayağı gecikti, gebelik testlerim henüz negatif. Ama bir yandan da yumurtlama geç olunca +14 gün eklersek adetime hala var, ama 41. Günde falan adet olurum o gün olursam. Mantıklı mı şimdi bu? Genelde düzenli bir döngüm vardı. Ben ovülasyon testinde gördüğüm için ikinci kez yumurtlama olduğunu gördüm, yoksa iki kez de yumurtlasam vakti gelince regl oluyordum bence normalde😅 şimdi de hamile miyim diye umutlanıyorum bir yandan diyorum ki yumurtlama gününden ötürü adet de gecikmiş olabilir diyorum.. kafam çok karışık bilmem anlatabildim mi demek istediğimi 😊
Ayyy olabilirsin de ama yine de çok umutlanma

Ki bende bu ay geç yumurtladım 23 Ocak çatlama oldu dün erken gebelik yaptım slik çıkmıştı bugün de çıkmaz diye kaset test yaptım o da silik çıktı

Ki bende bu ay geç yumurtladım 23 Ocak çatlama oldu dün erken gebelik yaptım slik çıkmıştı bugün de çıkmaz diye kaset test yaptım o da silik çıkt
23 ocak mı yoksa şubat mı çatlama? Benim 19 Şubat çatlama daha bir şey yoktu

Kızlar benim de bu ay yumurtlamam 23 24 25 Şubat Tabii ki hepsini değerlendirdik şu an ovulasyon üzerinden 7 gün geçti dünden beri göğüslerim ağrıyor gibi ama elimle dokununca hiç acımacı yok ve kasıklarım ağrıyor sanki böyle tümmm vücudum şiş davul gibi hissediyorum sizce bunlar gebelik olabilir mi şuan reglime 7 gün var

Back