- 5 Eylül 2024
- 744
- 394
- 18
- 29
İnşallah mutlu güzel haberler alırız aminnnİnşAllah benimde vardır çok istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah mutlu güzel haberler alırız aminnnİnşAllah benimde vardır çok istiyorum
Ayyy olabilirsin de ama yine de çok umutlanmaKızlar bişey soracağım.. ben de bu ay geç yumurtladım, reglimin 27. Gününde yumurtlama oldu, ovülasyon yaptığım için gördüm. Değerlendirdik.. sat 23 Ocak, bat 24 Şubattı. Bayağı gecikti, gebelik testlerim henüz negatif. Ama bir yandan da yumurtlama geç olunca +14 gün eklersek adetime hala var, ama 41. Günde falan adet olurum o gün olursam. Mantıklı mı şimdi bu? Genelde düzenli bir döngüm vardı. Ben ovülasyon testinde gördüğüm için ikinci kez yumurtlama olduğunu gördüm, yoksa iki kez de yumurtlasam vakti gelince regl oluyordum bence normaldeşimdi de hamile miyim diye umutlanıyorum bir yandan diyorum ki yumurtlama gününden ötürü adet de gecikmiş olabilir diyorum.. kafam çok karışık bilmem anlatabildim mi demek istediğimi
![]()
Ki bende bu ay geç yumurtladım 23 Ocak çatlama oldu dün erken gebelik yaptım slik çıkmıştı bugün de çıkmaz diye kaset test yaptım o da silik çıktıKızlar bişey soracağım.. ben de bu ay geç yumurtladım, reglimin 27. Gününde yumurtlama oldu, ovülasyon yaptığım için gördüm. Değerlendirdik.. sat 23 Ocak, bat 24 Şubattı. Bayağı gecikti, gebelik testlerim henüz negatif. Ama bir yandan da yumurtlama geç olunca +14 gün eklersek adetime hala var, ama 41. Günde falan adet olurum o gün olursam. Mantıklı mı şimdi bu? Genelde düzenli bir döngüm vardı. Ben ovülasyon testinde gördüğüm için ikinci kez yumurtlama olduğunu gördüm, yoksa iki kez de yumurtlasam vakti gelince regl oluyordum bence normaldeşimdi de hamile miyim diye umutlanıyorum bir yandan diyorum ki yumurtlama gününden ötürü adet de gecikmiş olabilir diyorum.. kafam çok karışık bilmem anlatabildim mi demek istediğimi
![]()
23 ocak mı yoksa şubat mı çatlama? Benim 19 Şubat çatlama daha bir şey yoktuKi bende bu ay geç yumurtladım 23 Ocak çatlama oldu dün erken gebelik yaptım slik çıkmıştı bugün de çıkmaz diye kaset test yaptım o da silik çıkt
23 Şubat çatlama ama bu ay iki kere yumurtladım o sebepten hem kaset test hem erkem gebelik silik çıkıyor23 ocak mı yoksa şubat mı çatlama? Benim 19 Şubat çatlama daha bir şey yoktu
23 Şubat çatlama ama bu ay iki kere yumurtladım o sebepten hem kaset test hem erkem gebelik silik çıkıyor
Daha önce test verip 0.1 i görünce biraz korkuyor insan emin olmak istiyorErken gebelik testinde silik çıkıyorsa kan verseniz daha iyi olmaz mı![]()
Evet o konuda da haklısınızDaha önce test verip 0.1 i görünce biraz korkuyor insan emin olmak istiyor
Amin inşAllah Allah’ım isteyen herkesin sesini duysun kucaklarını boş bırakmasınEvet o konuda da haklısınızinşallah Allah kalbinize göre size en hayırlısını en güzelini versin
![]()