• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 7 gün kala silik çizgi

ddduruu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
4
0
1
28
Arkadaşlar merhaba adete 7 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptı. Sanki silik çizgi çıkmış gibi geldi sonuç 7 8 dk içinde çıktı. Böyle olup hamile olanlar var mı aranızda

Eklentiler

• IMG_4266.webp
    IMG_4266.webp
    11 KB · Görüntüleme: 282
Arkadaşlar merhaba adete 7 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptı. Sanki silik çizgi çıkmış gibi geldi sonuç 7 8 dk içinde çıktı. Böyle olup hamile olanlar var mı aranızda
Daha çok varmış zaten şuan çıkmaması normaldir. Ama 4-5 dk sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi o siliklik ondan kaynaklı oluyor genelde belirtileriniz varsa kan verin netleştirin

Daha çok varmış zaten şuan çıkmaması normaldir. Ama 4-5 dk sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi o siliklik ondan kaynaklı oluyor genelde belirtileriniz varsa kan verin netleştirin
4-5 dk sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi değildir

Bende 8 gün kala yapmıştım prodoctor marka ile şuan emin değilim bekleyeceğim adet gününü bakalım ne olacak

Eklentiler

• 9fc6bfbc-7fc0-4eec-919b-5776c2bbc9c4.webp
    9fc6bfbc-7fc0-4eec-919b-5776c2bbc9c4.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 249
Sonuç zaten 5dk sonra çıkıyor diye yazıyor prodoctor kutusunun üzerinde. Kuruması için en az 1 saat geçmesi gerekmez mi?

Çizgi belli belirsiz çok anlaşılmıyor en iyisi adetin gecikmesini beklemek. Evet çok zor 😅

Sonuç zaten 5dk sonra çıkıyor diye yazıyor prodoctor kutusunun üzerinde. Kuruması için en az 1 saat geçmesi gerekmez mi?
Testiniz farklıysa olabilir öyleyse prospektüsünde öyle yazıyorsa ona uymak gerekir. Öyleyse var gibi bence kan vermelisiniz :)

Merhaba bende aynı durumdayım yardımcı olur musunuz adetime 4 gün kala evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan vermeye gittim negatif çıktı daha erken olduğu için gözükmüyor olabilir mi testleri bırakıyorum buraya

Eklentiler

• IMG_20250224_091122.webp
    IMG_20250224_091122.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 203
Merhaba bende aynı durumdayım yardımcı olur musunuz adetime 4 gün kala evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan vermeye gittim negatif çıktı daha erken olduğu için gözükmüyor olabilir mi testleri bırakıyorum buraya
Kanda çıkması gerekirdi olsaydı kandan sonra idrara geçer hcg hormonu

Bende 8 gün kala yapmıştım prodoctor marka ile şuan emin değilim bekleyeceğim adet gününü bakalım ne olacak
Merhaba gebelik varmı acaba teste göre var görünüyor ama bende de internetten aldığım prodoctor testi var yarın 8 gün kalmış olacak doğru sonuç verip vermediğini merak ettim

Merhaba öğrendiniz mi hamilemisiniz bende aynı durumdayım suan

Kanda çıkması gerekirdi olsaydı kandan sonra idrara geçer hcg hormonu
25 subatta kan verdim yine 46 çıktı 4 gün sonra kanamam başladı hastaneye gittim 8e düşmüştü betam acildeki doktor bı önceki kan testiniz yanlış büyük ihtimal dedi hastaneden eve geldim beyaz kanlı et parçası düşürdüm şimdi 3 gün oldu ağrım dinmiyor bel ve kasık ağrısı çok fazla

Back
X