Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok varmış zaten şuan çıkmaması normaldir. Ama 4-5 dk sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi o siliklik ondan kaynaklı oluyor genelde belirtileriniz varsa kan verin netleştirinArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptı. Sanki silik çizgi çıkmış gibi geldi sonuç 7 8 dk içinde çıktı. Böyle olup hamile olanlar var mı aranızda
4-5 dk sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi değildirDaha çok varmış zaten şuan çıkmaması normaldir. Ama 4-5 dk sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi o siliklik ondan kaynaklı oluyor genelde belirtileriniz varsa kan verin netleştirin
Bende 8 gün kala yapmıştım prodoctor marka ile şuan emin değilim bekleyeceğim adet gününü bakalım ne olacakArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptı. Sanki silik çizgi çıkmış gibi geldi sonuç 7 8 dk içinde çıktı. Böyle olup hamile olanlar var mı aranızda
Sonuç zaten 5dk sonra çıkıyor diye yazıyor prodoctor kutusunun üzerinde. Kuruması için en az 1 saat geçmesi gerekmez mi?Daha çok varmış zaten şuan çıkmaması normaldir. Ama 4-5 dk sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi o siliklik ondan kaynaklı oluyor genelde belirtileriniz varsa kan verin netleştirin
Çizgi belli belirsiz çok anlaşılmıyor en iyisi adetin gecikmesini beklemek. Evet çok zorArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptı. Sanki silik çizgi çıkmış gibi geldi sonuç 7 8 dk içinde çıktı. Böyle olup hamile olanlar var mı aranızda
Testlere göre değişiyor aslında en iyisi prospektüsünde yazandır öyleyse4-5 dk sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi değildir
Testiniz farklıysa olabilir öyleyse prospektüsünde öyle yazıyorsa ona uymak gerekir. Öyleyse var gibi bence kan vermelisiniz :)Sonuç zaten 5dk sonra çıkıyor diye yazıyor prodoctor kutusunun üzerinde. Kuruması için en az 1 saat geçmesi gerekmez mi?
Arkadaşlar merhaba adete 7 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptı. Sanki silik çizgi çıkmış gibi geldi sonuç 7 8 dk içinde çıktı. Böyle olup hamile olanlar var mı aranızda
Merhaba bende aynı durumdayım yardımcı olur musunuz adetime 4 gün kala evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan vermeye gittim negatif çıktı daha erken olduğu için gözükmüyor olabilir mi testleri bırakıyorum burayaArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptı. Sanki silik çizgi çıkmış gibi geldi sonuç 7 8 dk içinde çıktı. Böyle olup hamile olanlar var mı aranızda
Kanda çıkması gerekirdi olsaydı kandan sonra idrara geçer hcg hormonuMerhaba bende aynı durumdayım yardımcı olur musunuz adetime 4 gün kala evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan vermeye gittim negatif çıktı daha erken olduğu için gözükmüyor olabilir mi testleri bırakıyorum buraya
Merhaba gebelik varmı acaba teste göre var görünüyor ama bende de internetten aldığım prodoctor testi var yarın 8 gün kalmış olacak doğru sonuç verip vermediğini merak ettimBende 8 gün kala yapmıştım prodoctor marka ile şuan emin değilim bekleyeceğim adet gününü bakalım ne olacak
Merhaba öğrendiniz mi hamilemisiniz bende aynı durumdayım suanArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptı. Sanki silik çizgi çıkmış gibi geldi sonuç 7 8 dk içinde çıktı. Böyle olup hamile olanlar var mı aranızda
Değilim maalesef adet oldumMerhaba öğrendiniz mi hamilemisiniz bende aynı durumdayım suan
Hayırlısı olsun hakkınız da inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınızDeğilim maalesef adet oldum
Teşekkür ederimMerhaba öğrendiniz mi hamilemisiniz bende aynı durumdayım suan
25 subatta kan verdim yine 46 çıktı 4 gün sonra kanamam başladı hastaneye gittim 8e düşmüştü betam acildeki doktor bı önceki kan testiniz yanlış büyük ihtimal dedi hastaneden eve geldim beyaz kanlı et parçası düşürdüm şimdi 3 gün oldu ağrım dinmiyor bel ve kasık ağrısı çok fazlaKanda çıkması gerekirdi olsaydı kandan sonra idrara geçer hcg hormonu