Gebeliğe Hazırlık adete 4 gün kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaaa gerçekten mi normalde çok daha belli pembe çizgi
Nolur başka bir test ile deneyin miratech e guvnmeyin geçen ay bende yaptim bariz belliydi cizgi ama sonra farkli test ile yaptim hicbisey cikmadi kan vermistim sonucum 0.24 cikti dünyam basima yikildi

bende öyle o yüzden çok kaptırmıcam kendimi ama şöyle bi durum daha var ovulasyon testi yaptım baya c ye yakın koyulukta çıktı normalde yumurtlama döneminde değilim
Merhaba. Ovulasyon testini ne zaman yaptınız c ve t çizgisi koyu çıktı demişsiniz. Yani adetinize kaç gün kala

16 aydir sadece 1 kere dogru pozitifi gördüm hemen cikan silik çizgiyle, ertesi gun degerim 15 cikmisti. Sevinmistim, koyulasiyormu diye tekrar test yaptigimda cizgi iyice siliklesmisti. Kimyasal gebelik gecirmisim ne yazik ki degerim dusmeye basladi ve adetle birlikte gitti Tecrubelerime dayanarak soyluyorum, test bekledikten sonra hep silik cizgi cikiyordu ama hamile degildim. Ancak silik cizgi hemen ciktiysa hamilelik vardir. Her gun takip edilmeli, cizgi gittikce koyulasiyorsa saglikli bir gebeliktir.

Merhaba...
21-22 Kasım gibi yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum.
BAT: 10 Aralık ( 8 gün var adet olmama).
Sizce bu gördüğüm doğru olabilir mi? İlk yaptığımda görmemiştim koydum kenara. Az önce çöpe atacakken gördüm

Kizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg

hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin bebişini inşallah

benim de adetime 4 gun var sabah test yaptim benimde silik ve emin olup sevineme dim inanamiyorum.. 2. test icin yarin sabahi beklesemmi bi bakarmisiniz kizlar

Eklentiler

• 20191202_130813.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 127
hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin bebişini inşallah

benim de adetime 4 gun var sabah test yaptim benimde silik ve emin olup sevineme dim inanamiyorum.. 2. test icin yarin sabahi beklesemmi bi bakarmisiniz kizlar
Canim seninde baya belli yarın sabah tam cikar.kan testi yaptir yarin kanda takip et bence artik.

İyi aksamlar ben birşey sorucaktim 18 Kasım'da adet oldum .24. 25 inde bitti .ve aradan 10 gecti ve. Bugün akşam kan geldi on gün içinde hamile kalınabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…