- 28 Kasım 2019
- 132
- 76
- 13
- 32
- Konu Sahibi sakzkraker
-
cook sevindimmmm... jayirli olsun saglikla kucagina al.... bizim icinde dua et hamilelerin duaSI cabuk Kabul oluyor...isteyen her kese nasib et ya rabbimmm....Kizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg
ben 26 gunde bir regl oluyorum 22.gun de ogrendimSizin bata kaç gün kalmıştı öğrendiğiniz de
Nolur başka bir test ile deneyin miratech e guvnmeyin geçen ay bende yaptim bariz belliydi cizgi ama sonra farkli test ile yaptim hicbisey cikmadi kan vermistim sonucum 0.24 cikti dünyam basima yikildiyaaaaa gerçekten mi normalde çok daha belli pembe çizgi
Merhaba. Ovulasyon testini ne zaman yaptınız c ve t çizgisi koyu çıktı demişsiniz. Yani adetinize kaç gün kalabende öyleo yüzden çok kaptırmıcam kendimi ama şöyle bi durum daha var ovulasyon testi yaptım baya c ye yakın koyulukta çıktı normalde yumurtlama döneminde değilim
şu an çok umutsuzum nedense kan vermeden emin olmak istemiyorumfarklı bi markayla yapıcam teklrardab aynı markanın testiyle 2 tane yaptım ikiside böyle
Bende testimi atcam ama atamiyorum siz nasil fotograf atnzkızlllarrr predıctor erken testten yaptım az önce
Sol altta "Dosya Ekle " yazisi var oraya tiklayip ekleyebilirsin.Bende testimi atcam ama atamiyorum siz nasil fotograf atnz
Merhaba insallah degeriniz artmıştır sonucu alabildiniz mi? :)kızlar bugün tekrar kan verdim yükselişi görmek için çok heyecanlıyım arttı mı diye
2.cizgi cikmis insallah hamilesin canim.Eki Görüntüle 2560871
Merhaba...
21-22 Kasım gibi yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum.
BAT: 10 Aralık ( 8 gün var adet olmama).
Sizce bu gördüğüm doğru olabilir mi? İlk yaptığımda görmemiştim koydum kenara. Az önce çöpe atacakken gördüm
İnşallahh2.cizgi cikmis insallah hamilesin canim.
Kizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg
Canim seninde baya belli yarın sabah tam cikar.kan testi yaptir yarin kanda takip et bence artik.hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin bebişini inşallah
benim de adetime 4 gun var sabah test yaptim benimde silik ve emin olup sevineme dim inanamiyorum.. 2. test icin yarin sabahi beklesemmi bi bakarmisiniz kizlar
Canim seninde baya belli yarın sabah tam cikar.kan testi yaptir yarin kanda takip et bence artik.
BENCE KESİN var hayırlı olasun :)inşallah canimçok sagol yarin sabah kan testi yaptirayim
Uzulmeyin, ilk testte ikinci cizgi ilk 5 dk da mi cikti yoksa daha sonra mi ? Belki de ikinci testte sorun vardir.yokk malesefikinci test tek cizgi cikinca kan vermedim.hayirlisi boyleymiş
Yumurtlama donemindesiniz sanirim ve yumurtlama doneminde lekelenme olabiliyor. Degerlendirin bu günleri bence :)İyi aksamlar ben birşey sorucaktim 18 Kasım'da adet oldum .24. 25 inde bitti .ve aradan 10 gecti ve. Bugün akşam kan geldi on gün içinde hamile kalınabilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?