- 12 Mart 2019
- 612
- 266
- 103
- Konu Sahibi sakzkraker
Inşallah hepimiz alırız o güzel sonuclarıYakın bir zamanda tekrarlayın testinizi o zaman :) İnşallah güzel haberler verirsiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah hepimiz alırız o güzel sonuclarıYakın bir zamanda tekrarlayın testinizi o zaman :) İnşallah güzel haberler verirsiniz![]()
Baştaki testinize bende güvenmiyorum ama bunun kalitesi baya iyi ve var inşallah kan da da pozitif i görürsünüzkızlllarrr predıctor erken testten yaptım az önce
Net belli oluyor canım sen kan testiyle garantile varmı yok mu diye düşünme kafan rahat olsun. En iyi sonuç betakızlar çok heyecanlıyım silik çizgi çıktı normlade çok çok daha belli ama resimde anlaşılmıyor bi bakarmısınız![]()
Bunda birşey var gibi ama senin adete daha varmış çıkmaması normal tabi.. birde çatlatma iğnesi yaptıran biri olarak söylemeliyim ki idrar testinde çift çizgi çıkması normal çatlatma iğnesinin vermiş olduğu hormondan dolayı ama inşAllah gebelik vardır.Böyle bakın bide
AH O IŞIK benim çektiklerim normalde o kadar net ki burda çok az gibi çıkıyor görüyorsan normalde vardır kuzumGölge bi çizgi var ama çekemiyorum ışıktan dolayı
Yine yaptım aynı çıktı ama ignenin etkisidir diye sevinemiyorumAH O IŞIK benim çektiklerim normalde o kadar net ki burda çok az gibi çıkıyor görüyorsan normalde vardır kuzum
Ama ignenin etkisi 10 güne geçiyormuşBunda birşey var gibi ama senin adete daha varmış çıkmaması normal tabi.. birde çatlatma iğnesi yaptıran biri olarak söylemeliyim ki idrar testinde çift çizgi çıkması normal çatlatma iğnesinin vermiş olduğu hormondan dolayı ama inşAllah gebelik vardır.
Hayırlı olsun son ilişkinin üzerinden kaç gün geçti kaçıncı gün öğrendinKizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg
Hayirli olsun saglikla gelsin bebiss daha cok yeniiKizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg
Hayırlı olsun canımKizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg
Hayirli olsun saglicakla al kucagina insaAllahKizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg
Kuzum 22 kasımda çatlama da olDu son ilişki 22 kasım catlamanin 10. GünüHayırlı olsun son ilişkinin üzerinden kaç gün geçti kaçıncı gün öğrendin
Çok sağol kuzum benim senin de güzel haberlerini bekliyoruzHayırlı olsun canım
Coooook teşekkür ederim AminHayirli olsun saglicakla al kucagina insaAllah![]()
Evet kuzum sagolasin adete 4 gün var daha :)Hayirli olsun saglikla gelsin bebiss daha cok yenii![]()
Test yapmaya korkuyorum eczanelerde kapalıÇok sağol kuzum benim senin de güzel haberlerini bekliyoruz
HarikaaKizllllaaaaaar hamileyim 14 çıktı beta hcg