- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
-
çizgi var silikte olsa varkızlllarrr predıctor erken testten yaptım az önce
Tebrik ederim canmkızlllarrr predıctor erken testten yaptım az önce
canım benim çok sağol inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalırTebrik ederim canm❤ bize de dua et hamıleleirin duası kabul olur
Amiinn kuzum inşallahcanım benim çok sağol inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır
ben göremedim baya da ekranın dibine girdim ama. Umarım ben görememişimdir ve hamilesinizdir.Kızlar yardım edin nolur bu ay klomen+ovitrelle kullandım bugün ignenin 13. Günü test böyle çıktı gölge gibi çizgi var sizce varmı biseyler
Işık kalitesiz o yüzden gözükmüyorben göremedim baya da ekranın dibine girdim ama. Umarım ben görememişimdir ve hamilesinizdir.
Şimdi oldu canımmm ben de predictor yapmıştımkızlllarrr predıctor erken testten yaptım az önce
Canım ben de göremedimKızlar yardım edin nolur bu ay klomen+ovitrelle kullandım bugün ignenin 13. Günü test böyle çıktı gölge gibi çizgi var sizce varmı biseyler
Belim çok ağrıyor aşağıdaki testlerede bakar mısın canımCanım ben de göremedimbiraz bekle öyle test yap, normal gebelik testi için daha erken.
Gölge gibi var ama tam fotoğrafta tam belli olmuyor canım. Eğer daha adetine varsa erken gebelik testi yap bir de onlarda daha net çıkar daha yeniyseBelim çok ağrıyor aşağıdaki testlerede bakar mısın canım
Adetime daha bir hafta var canım çatlatma iğnesinin 13. Günü bugunGölge gibi var ama tam fotoğrafta tam belli olmuyor canım. Eğer daha adetine varsa erken gebelik testi yap bir de onlarda daha net çıkar daha yeniyse
Canim kan verrkızlllarrr predıctor erken testten yaptım az önce
Bekle o zaman canım benim daha çok erken acele edip kendini de yıpratmaAdetime daha bir hafta var canım çatlatma iğnesinin 13. Günü bugun
Yakın bir zamanda tekrarlayın testinizi o zaman :) İnşallah güzel haberler verirsinizIşık kalitesiz o yüzden gözükmüyor
Allah razı olsun canımBekle o zaman canım benim daha çok erken acele edip kendini de yıpratma ☺ Olumlu düşün bol bol dua etAllah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?