• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Suclu ayaga kalk. Ne yaptin anlat. Suclu sevgili mi, yoksa baska kadinlar mi? Sevgiliye guvenilmiyorsa bunun suclusu biz degiliz . Baska kadinlara guvenilmiyorsa yine is bu hint kumasi sevgilide bitiyor.

Uuw cok.edebi cokmu dusundun?

Kız tamam korkma kapmıcaz senin kocanı, amma yırtındın. Anladık guvenin yok, deli gibi kıskanıyosun. Benim isime ne diye karısıyorsun, sanane, belki kotu kadınım, belki ben boyle aşk yaşıyorum, allahım sen buyuksun olaki market mudurumle evlenirsek aha buraya yazıyorum senin ev adresine davetiye gondermezsem allah beni bildigi gibi yapsın.

Cevap veremeyince 'Hıı çok haklısın tamam tamam deyip gülerek giden gıcık insanlar' kk'da da varmıymış ya.:KK53::KK53::KK53:
Uykum.olmasa sabaha kadar aklinin almayacagi cevaplar veririm cok ban yedim dahada cok yemek iatemiyorum yoksa gel oZele bak ne cevaplar var bende iki kisinin derdi orda senimi gerdi cici kiz

Suclu ayaga kalk. Ne yaptin anlat. Suclu sevgili mi, yoksa baska kadinlar mi? Sevgiliye guvenilmiyorsa bunun suclusu biz degiliz . Baska kadinlara guvenilmiyorsa yine is bu hint kumasi sevgilide bitiyor.

Hakime hanım valla kimsenin kocasına yan gozle bakmadım :KK53:

düşünmek güzeldir. bence denemelisin :KK45::KK45::KK45:
Espiri ve laf sokma cabalari konusunda en son nerde kaldin ilkokulmu hayir ben ilkokulda yapiodum bu basit laf sokma cabalarini sende dusunmekte pek etkili olamamis mantikli dusunmek var bos dusunup konusmak var .d

Uykum.olmasa sabaha kadar aklinin almayacagi cevaplar veririm cok ban yedim dahada cok yemek iatemiyorum yoksa gel oZele bak ne cevaplar var bende iki kisinin derdi orda senimi gerdi cici kiz

Cici kız dedi ya :KK53::KK53: konusma sekline bak, ozele gel diyor birde, ben sana ev adresi vereyim sen gel bizim sacımızı falanda yol en iyisi, tarzın bu sanki.
Neden çok fazla ban yedigini dusunsene bu gece, ya da nette gezinmek yerine kusursuz kocanla ilgilen, boş bırakma vallahi kaparız.

Espiri ve laf sokma cabalari konusunda en son nerse.kaldin ilkokulmu hayir ben ilkokulda yapiodum bu basit laf sokma cabalarini

bu zekayı aöf de harcamasaydın keşke :) soruyorsun cevap veriyorum alınma bu kadar tatlım :)

Sakin ol,özelden bana istediğini yaz,ilgilenmiyorum.Ben hiç ban yemedim yemeyi de düşünmüyorum,iyi uykular.

Kız tamam korkma kapmıcaz senin kocanı, amma yırtındın. Anladık guvenin yok, deli gibi kıskanıyosun. Benim isime ne diye karısıyorsun, sanane, belki kotu kadınım, belki ben boyle aşk yaşıyorum, allahım sen buyuksun olaki market mudurumle evlenirsek aha buraya yazıyorum senin ev adresine davetiye gondermezsem allah beni bildigi gibi yapsın.
Ben de isterim davetiye o kadar yorum yapiyoruz konuya:KK53: emegimiz buyuk:KK59:

cevap verdikçe ya da veremedikçe sardıkça sarıyor. olan kızın konusuna olucak o yuzden cevap vermiyorum daha.

allah hemizin çevresinde kalbi güzel fikri güzel arkadaşlar bulundursun ki mutluluğumuzu paylaşsınlar. Özgüven eksikliği, kötü kalp çok ciddi sorunlar.

cevap verdikçe ya da veremedikçe sardıkça sarıyor. olan kızın konusuna olucak o yuzden cevap vermiyorum daha.

allah hemizin çevresinde kalbi güzel fikri güzel arkadaşlar bulundursun ki mutluluğumuzu paylaşsınlar. Özgüven eksikliği, kötü kalp çok ciddi sorunlar.
Kisa ve net dogru bi yorum olmus bunun ustune daha da konu uzamasin bencede.

Gerektigi yerde gerektigi kadar harcarim bazilari gibi bosa harcamam merak etmeyesin sen.d

Cici kız :KK51: bu kadar kisiye ettigin hakaretin bilişim suçuna girdiğini biliyormuydun acaba ? sana seni oyalamak bir yazı onerecegim, turk ceza kanunu 125-131 arasını bir oku o sekilde devam edelim bu seviyesiz konuşmaya :KK14:

Kiskanclik krizine az ötede girin hele...

Konuyu okuyunca içim kipir kipir oldu ya... İnşallah çok güzel sonuclanir her gün bakacagim buraya :)

Vay vay vay:KK59:
Geyik- Polemik harmanlanmış, hadi makaraya devam nidaları atılmış:KK14:

Durum analizi konu dertten çıkmışşşşş yorumculara kocanı yemeyeceğiz, sana davetiye göndereceğim boyutuna atlamış:KK59:

Bu durumda müdire ne yapar, azzzz sonra:KK59:
Mune abla yapma:KK17:,bak ama son mesajdan sonra ban yemek istemiyorum diyip konuşmayı kestim,dikkate al olur mu?Öpüyorum..:KK52::KK60:

Bende ban yemek istemem su donem bilgi konusunda cok faydalaniyordum bu siteden :( ayrica bende uzamasini istemedigimi yazmisim es gecmeyin lutfen :)

Back