- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her turlu insan var olmaz mi en guzel tepki sessizlik diyorum kizlar makaraya devamCevap veremeyince 'Hıı çok haklısın tamam tamam deyip gülerek giden gıcık insanlar' kk'da da varmıymış ya.
Uuw cok.edebi cokmu dusundun?
Uykum.olmasa sabaha kadar aklinin almayacagi cevaplar veririm cok ban yedim dahada cok yemek iatemiyorum yoksa gel oZele bak ne cevaplar var bende iki kisinin derdi orda senimi gerdi cici kizCevap veremeyince 'Hıı çok haklısın tamam tamam deyip gülerek giden gıcık insanlar' kk'da da varmıymış ya.
Suclu ayaga kalk. Ne yaptin anlat. Suclu sevgili mi, yoksa baska kadinlar mi? Sevgiliye guvenilmiyorsa bunun suclusu biz degiliz . Baska kadinlara guvenilmiyorsa yine is bu hint kumasi sevgilide bitiyor.
hahaha ben bu lafin ustune birrrdaha girmezdim KKyaaa :)))) yassssa kizzz :)düşünmek güzeldir. bence denemelisin
Espiri ve laf sokma cabalari konusunda en son nerde kaldin ilkokulmu hayir ben ilkokulda yapiodum bu basit laf sokma cabalarini sende dusunmekte pek etkili olamamis mantikli dusunmek var bos dusunup konusmak var .ddüşünmek güzeldir. bence denemelisin
Uykum.olmasa sabaha kadar aklinin almayacagi cevaplar veririm cok ban yedim dahada cok yemek iatemiyorum yoksa gel oZele bak ne cevaplar var bende iki kisinin derdi orda senimi gerdi cici kiz
Espiri ve laf sokma cabalari konusunda en son nerse.kaldin ilkokulmu hayir ben ilkokulda yapiodum bu basit laf sokma cabalarini
Sakin ol,özelden bana istediğini yaz,ilgilenmiyorum.Ben hiç ban yemedim yemeyi de düşünmüyorum,iyi uykular.Uykum.olmasa sabaha kadar aklinin almayacagi cevaplar veririm cok ban yedim dahada cok yemek iatemiyorum yoksa gel oZele bak ne cevaplar var bende iki kisinin derdi orda senimi gerdi cici kiz
Ben de isterim davetiye o kadar yorum yapiyoruz konuya emegimiz buyukKız tamam korkma kapmıcaz senin kocanı, amma yırtındın. Anladık guvenin yok, deli gibi kıskanıyosun. Benim isime ne diye karısıyorsun, sanane, belki kotu kadınım, belki ben boyle aşk yaşıyorum, allahım sen buyuksun olaki market mudurumle evlenirsek aha buraya yazıyorum senin ev adresine davetiye gondermezsem allah beni bildigi gibi yapsın.
Gerektigi yerde gerektigi kadar harcarim bazilari gibi bosa harcamam merak etmeyesin sen.dbu zekayı aöf de harcamasaydın keşke :) soruyorsun cevap veriyorum alınma bu kadar tatlım :)
Kisa ve net dogru bi yorum olmus bunun ustune daha da konu uzamasin bencede.cevap verdikçe ya da veremedikçe sardıkça sarıyor. olan kızın konusuna olucak o yuzden cevap vermiyorum daha.
allah hemizin çevresinde kalbi güzel fikri güzel arkadaşlar bulundursun ki mutluluğumuzu paylaşsınlar. Özgüven eksikliği, kötü kalp çok ciddi sorunlar.
Gerektigi yerde gerektigi kadar harcarim bazilari gibi bosa harcamam merak etmeyesin sen.d
Mune abla yapma,bak ama son mesajdan sonra ban yemek istemiyorum diyip konuşmayı kestim,dikkate al olur mu?Öpüyorum..Vay vay vay
Geyik- Polemik harmanlanmış, hadi makaraya devam nidaları atılmış
Durum analizi konu dertten çıkmışşşşş yorumculara kocanı yemeyeceğiz, sana davetiye göndereceğim boyutuna atlamış
Bu durumda müdire ne yapar, azzzz sonra