• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Mune abla yapma:KK17:,bak ama son mesajdan sonra ban yemek istemiyorum diyip konuşmayı kestim,dikkate al olur mu?Öpüyorum..:KK52::KK60:
Hemen tırnak yemeye başlamışsın, heh işte arkasından öpüyorum da gelmiş:-) Öp gülüm öp.
Konuyu geyiğe taşıdım, hadi bakalım burda istediğiniz kadar makara yapabilirsiniz, bir daha ki sefere laf yetiştirmek yerine bildirim yapın, parmaklarınız işlesin:KK39:
bende davetiye istiyorum lütfen:KK8:

Vay vay vay:KK59:
Geyik- Polemik harmanlanmış, hadi makaraya devam nidaları atılmış:KK14:

Durum analizi konu dertten çıkmışşşşş yorumculara kocanı yemeyeceğiz, sana davetiye göndereceğim boyutuna atlamış:KK59:

Bu durumda müdire ne yapar, azzzz sonra:KK59:

Geyikte geyik pek sarmiyor. Bdv de bir baska oluyor derken tamam sustum. :cool:

Hemen tırnak yemeye başlamışsın, heh işte arkasından öpüyorum da gelmiş:-) Öp gülüm öp.
Konuyu geyiğe taşıdım, hadi bakalım burda istediğiniz kadar makara yapabilirsiniz, bir daha ki sefere laf yetiştirmek yerine bildirim yapın, parmaklarınız işlesin:KK39:
Mune abla seni çok seviyorum biliyosun dimi?:KK36:Tam bildirimleyecekken mesajı gördüm yoksa acımam bildirimlerim.:KK69:

Geyikte geyik pek sarmiyor. Bdv de bir baska oluyor derken tamam sustum. :cool:
Aaaaa ama kırıldım şimdi, madem geyik yapmak tatlı, geyiğe taşıdım işte, okuyan sayısı da düşmüş:KK70:
Ahhhh ahhh birşey biryerde yasak olunca o yasağa uymamak tatlı geliyor değil mi:KK8:
Müdire kaçar, işim gücüm var, evimle bile ilgilenemedim yahu, çoluk çocuk perişan:KK69:

Aaaaa ama kırıldım şimdi, madem geyik yapmak tatlı, geyiğe taşıdım işte, okuyan sayısı da düşmüş:KK70:
Ahhhh ahhh birşey biryerde yasak olunca o yasağa uymamak tatlı geliyor değil mi:KK8:
Müdire kaçar, işim gücüm var, evimle bile ilgilenemedim yahu, çoluk çocuk perişan:KK69:
Yalnız son 5 dakika içinde mune abla polemik yaptığım konuya yazdı,beni alıntıladı ve mesajımı beğendi.Kalp krizi geçirip Türkiye ve Siyaset gündemi'ne haber konusu olabilirim,bu heyecan,stres bana fazla..:KK45:

Korkuttunuz bizi herkes kaçtı :D
Ara sıra korku iyidir, vücut adrenalin salgılar bu da dinç kalmanıza sebep olur:-)
Hem fena mı oldu, müdür konulu topiği müdire bastı:KK70:

Yalnız son 5 dakika içinde mune abla polemik yaptığım konuya yazdı,beni alıntıladı ve mesajımı beğendi.Kalp krizi geçirip Türkiye ve Siyaset gündemi'ne haber konusu olabilirim,bu heyecan,stres bana fazla..:KK45:

:KK70:Sakinleşince haber ver, 2. dalga operasyonu düzenleyeyim, bu sefer bayılma garantili:KK70:

Müdire daveyite isterde yollamam mı hiç :KK16:

Ara sıra korku iyidir, vücut adrenalin salgılar bu da dinç kalmanıza sebep olur:-)
Hem fena mı oldu, müdür konulu topiği müdire bastı:KK70:

:KK70:Sakinleşince haber ver, 2. dalga operasyonu düzenleyeyim, bu sefer bayılma garantili:KK70:
Mune abla sen beni alıntılayınca yüreğim yerinden çıkardı,şimdi sıradanlaştı,bu da mı olacaktı?:KK53: Ama bak konuyu kitlersen bayılabilirim...

Yasimdan kucuk gosteriyordum zaten iyice genclestim bu adrenalinle ergen cagima gwri dondum :KK37:

Müdire daveyite isterde yollamam mı hiç :KK16:
Topiktekiler şahit, davetiyem gelmezse forum meydanında bağırırım düğüne beni çağırmadılar diye:-)
Herkes kınama mesajı yollar ona göre:KK70:

Ah müdür ah çocuk bir bilse Kadınlar Kulübünde konu olduğunu:-)

Topiktekiler şahit, davetiyem gelmezse forum meydanında bağırırım düğüne beni çağırmadılar diye:-)

Hahaha belki de uyku bilem tutmuyor adami kulak cinlamalarindan yanmalarindan :D

Mune abla,öm de atarsan yarın sabah namazına mukabele tahtalıköy yolcusuyum artık ben..:KK45:
Not:Mune ablanın alıntılarını ve beğenilerini print screen yapıp saklıyorum..:KK53:

Ah müdür kaç tane kadını gunlerdir meraktan kıvrandırıyor, kavgalar ettim uğruna bir bilse :KK48:
Tamam ilk size yolluyorum o zaman davetiyeyi, ama bu konuda bir tavsiyenizi almadan hayyatta bırakmam siziiii :KK12:

Mune abla sen beni alıntılayınca yüreğim yerinden çıkardı,şimdi sıradanlaştı,bu da mı olacaktı?:KK53: Ama bak konuyu kitlersen bayılabilirim...
Ben seni siyasette, olmadı BDV'de yakalarım nasılsa:KK59:
Hadi bu sefer gidiyorum, iyi sohbetler hepinize:KK39:

Ershd,
size müdürle mutluluklar dilerim, bir yastıkta kocayın inşaallah:KK9::KK9:Ama tabii bunun için müdüre açılmanız lazım:rolleyes:

Ershd,
size müdürle mutluluklar dilerim, bir yastıkta kocayın inşaallah:KK9::KK9:Ama tabii bunun için müdüre açılmanız lazım:rolleyes:
Sırf sen beni alıntıla diye yapıyorum mune abla..O polemikler hep senin için.:KK45:

Ershd,

Tamamdıır müdiremizde artık açıl dediyse bana market yolu gözüktü belli :eek:
Hadi inşallaah, sağolun güzel dilekleriniz için :KK36:

Arkadaşlar mune abla bana öm de attığına göre,zirvede bırakıp üyeliği mi kapattırsam?:KK53::KK53::KK53:

Back