• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

peki konu sahibinin kendisi hakkında verdiği bilgiler ve bahsettiğiniz eski sevgilinizin bilgileri uyuşuyor mu? yaş meslek vs.
avukat olsa çoktan bi kaç dava açmıştı :) kendisi ev kızı :)))

Geldim nolmuş nolmuş?
Hatunun aylarca anlattığı ve fotoğrafını koyduğu market müdürü aşkitosu meğer feykmiş. Daha doğrusu adam gerçekmiş de hem market müdürü değilmiş hem konu sahibiyle herhangi bir ilişkisi yokmuş:KK70:Hatta evliymiş.
Bunu da başlığa yazıp belirtti:KK70:

Bu adam markette çalışmıyosa "markette çalışan arkadaşı" nasıl söyledi? Bu da aynı kişi. Sansasyon yaratmaya çalışıyo hatun.
Benim de markette calisan cok arkadasim var mesela onun da vardir.ben zaten iki yilda kizin 20 den 25 e ciktigini gorunce konuyu takibi birakmistim. Zaten kazen abimiz ip adresinden bulur ki ayni kisi mi degil mi diye

Benim de markette calisan cok arkadasim var mesela onun da vardir.ben zaten iki yilda kizin 20 den 25 e ciktigini gorunce konuyu takibi birakmistim. Zaten kazen abimiz ip adresinden bulur ki ayni kisi mi degil mi diye
Birine evden birine iş yerinden giriyosa nolcak? Ya da farklı cihazlardan. Ya ben teknoloji özürlüyüm de ondan sordum. :KK70:

Daha çok isim duyurmak için danışıklı dööööş bu :KK66: görürsün :KK66: yüzde elli böyle. Yüzde elli de birinin adını lekelemeye çalışıyolar hedefte elia denen şahıs var :) çözdüm işte oley :D

Birine evden birine iş yerinden giriyosa nolcak? Ya da farklı cihazlardan. Ya ben teknoloji özürlüyüm de ondan sordum. :KK70:

Daha çok isim duyurmak için danışıklı dööööş bu :KK66: görürsün :KK66: yüzde elli böyle. Yüzde elli de birinin adını lekelemeye çalışıyolar hedefte elia denen şahıs var :) çözdüm işte oley :KK70:
Hee bak o ev ve isyerini hic dusunmemistim mantikli :KK70: ya bu konunsahibi fake since 2012 :KK70: ya da bunu idda eden adam fake birini lekelemeye calisiyo. Bilemediim. Heran hersey olabilir. Guvenemiyom da. Yani guvenemiyom derken. Bundan ciksin yani. Agzima s....lar noksa :KK70: :KK70: :d (tab 3 acilimci cocuk mod on :KK70:)

Herkese iyi geceler öncelikle.

'smats10' adlı arkadaşımın birkaç sayfa önce elia rashid diye bahsettiği kişi benim, kendisi benim eski erkek arkadaşım fakat neredeyse 2 yıl kadar zamandır evli ve çocuk bekliyor. Bu sebeple zaten kendisi ile iletişimim yok, aynı mahallede bulunduğumuzdan dolayı bugün karşılaştık ve bana bu sitedeki bu konudan bahsetti.
Çünkü konuda kullanılan 'ershd' ismi benim ismim ve soyismim ile çok yakın, ve kendisinin resimleri kullanılmış. Ben bunun ben olmadığımı onada açık şekilde belirttim. Zaten bu tarz bir hikaye yazıp, benim adımı, onunda resmini kullanıcak bir şahsın psikolojik sıkıntıları olmalı.. Bu kullanıcının verdiği bilgilerin çoğu benim hayatıma ait, evet bizim oturduğumuz apartmanın yanı market fakat eski erkek arkadaşım market müdürü vs değil, ne yaşı ne mesleği doğru.

Buradaki karalama olayı sanırım ona değil bana karşı yapılmış birşey. Zaten düşünürseniz bunları yazan buraya kendisinin resmini koyan şahıs ben olsam 'ershd' adı ile yapmazdım bunu, çünkü içinde hem adım hem soyadım bulunuyor ve direk bunları gören birinin aklına ben gelirim. Dünyada 1000 tane elia rashid ismini taşıyan kişi yok, bende adımı kullanıp eski erkek arkadaşımın resmini kullanıp bu tarz bir hikaye yazıcak bir insan değilim.

Kendisi ile ilişkimiz biteli uzun yıllar oldu ve birbirimize karşı herhangi bir nefret kin öfke taşımıyoruz. Kaldı ki bu konu bana ait olsa ve niyetim kendisini karalamak olsa onun bilgilerini kullanmış olurdum. Kendisinin market ile hiçbir bağlantısı yok, mesleği yaşı vs bambaşka olan bir insan, ve benimde marketten kimse ile herhangi bir bağlantım yok. Avukat değilim,26 yaşında değilim bilgilerimin birçoğu yanlış fakat kullanıcı adında adım ve soyadım geçiyor, artı eski erkek arkadaşımın fotoğrafı kullanıldığı için direkt olarak zan altında kalan, bu konudan mağdur olan kişi benim. Takdir edersiniz ki onu karalamak istesem salak gibi gelip burada adımı soyadımı kullanıp kullanıcı adı almam. Ve bilgilerini doğru şekilde verirdim onun resmini kullanıp bambaşka uyduruk bilgiler vermezdim.

Bunları yazanın niyeti beni karalamak, bana dikkat çekmek olduğu belli.. Bunu her kim yapıyor bilmiyorum, fakat aklımda isimler var. Eğer burada bunları uydurup yazmaya devam eder ise, kendisini mahkemeye vereceğim,konunun devamını orada dinlerim kendisinden..

Kendimi yazmak zorunda hissettim çünkü bu konu benim şahsıma yapılan bir karalamadır, direkt olarak benim ismim geçiyor ve zan altında bırakılıyorum.
Herkese iyi geceler.

Ayrıca kullanılan resimler, profil resmi bana ait değildir.

Duyan geliyor yalnız. Abicim sen bence karını da çağır bu konuya, o da dahil olsun, biz de çekirdek çitliye çitliye sizi izleriz :)

Back