iyi bakışmalar o zaman ama şimdide şu sorun var
size neden bakıyor ciddi düşündüğü içinmi yoksa çapkınlıkmı
Benc bunlarıda bir insanı tanımadan asla bilemeyiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende yazmadan edemeyeceğim bi kere bu adam capkin yalak olsaydi bu zamana kadar sizinle gelip çoktan konuşmuştu diye düşünüyorum acaba oda sizin için,sevgilisi falan var diye mi c ekinip gelmiyor ki yaniniza
Deterjan mı soracaksın ne yapacaksın artık bilmem de sor gerisini akışına bırak valla süper bi konu ağırdan al ki hem sen zevkini al hemde bize dizi izliyomuş gibi olsun
gunduzleride tekrarı ve durum degerlendirme programı varDiimi ama hazır bu ara pek guzel diziler yokken boş vakitlerinizde beni izleyiniz, her aksam 8den itibaren canlı yayında kkda
gunduzleride tekrarı ve durum degerlendirme programı var
Kuzenimin kocası, tanışmadan önce 2 ay kadar hiçbir şey yapmadan sadece bakmış.
Sonradan hareketlenme başlamış.
Bence hemen bin tane senaryo üretmeye gerek yok.
Olacağı varsa olur. Çok güzel duygular bunlar.
kadının oldugu yerde dedıkodu olmaz mı hahahaGeyik ve dedikoduyu es geçmeyelim rica ediyorum
kadının oldugu yerde dedıkodu olmaz mı hahaha
Bu market müdürüne bir şarkı yakışır:
Sen bizim mahalleye geldin geleli canım
Bizde ne akıl kaldı ne de fikir, bittik!
O endam eda nedir öyle hey yavrum...
diye gider... Mutlu sonu bekliyoruz! :)
vAlla canim sevgilim hep sey der biz senle oyle bakissaydik ben hayatta gelemezdim ki yanina ya sevgilisi varsa ya ben yanlis anladiysam bakislarini ya benle dalga gecerse diye uzak dururdum hayatima devam ederdim demisti :) allahtan netten arkadaslar araciligiyla tanistikta kacirmadim seni demisti :))
yani demem o ki oda oyle biriyse cok beklersinnn :) bence sen konusma ama en azindan onun konusmasi icin biseyler dusunmeyliyizzzz derkennn buldum hemennn bitaneee kiz sen markette biseyini dusurrrr oda pesinden gelsin sana versinnn konusunnn :)
Yahu evli oldugini ogrenmene ne gerek.var onuc yasinda kiz cocugu deglsin kendin soyluyorsun 26 yasindayim.diye yasinin gerektirdigi gibi davran ozman bi kiz erkegin pesinden gitmez erkek kizin pesinden kosar sen bu olayi oyle buyutmussunki kalbim durcak bilmem ne belki evli dememden kasit neden bakiosun ve potansiyel erkek arkadas sevgili gozuyle bakiosun hemen ay ne yakisiklivuruldum ay ne yakisikli cok.tatli oylegordugun icin her harekeri senden hoslaniyor gibi geliyor.Sizin gibi yanlis anlayanlar yuzunden eslerimizin sevfililerimizjn her hareketini biz paranoyak.olduk.ay acaba bi hareketini yanlis anlarmi baskasi yakisikli gozuyle bakip eriyip bitiomu diye gozune cenesine hakim olamayan hic biyerine olamazz dilim sert olabilir ama sadece size degil herkeseHanimefendi çok kırıcısınız gerçekten, ben çocuk değilim, 26 yaşında mesleğini edinmiş koskocaman bir kadınım, benimde çok şükür aklım var, evli oldugunu anlarsam veya öğrenirsem birdaha yüzüne bakmam olur biter, oyle bir yazmışsınız ki sanki evli adamla bile isteye ilişki yaşıyorum, kaldı ki evliyse bile, ben bunu şu an bilmiyorum, o yüzden benim gram suçum yok bu durumda, o onun sorunu, evde karısı varken benim pesimde dolanıp bana bakıcak kadar basit bir adamsa bunda benim ne gibi bir kabahatim var ?
Evli ise ben bunu biliyormuyum? BİLMİYORUM.
Ben ayıp birsey yapmıyorum, o baktıgı zaman evet bende bakıyorum, bunda yanlıs birsey gormuyorum, adamın ustune mi atlıyorum, gidip gel beni al mı diyorum sanki.
İnsanlar baska nasıl tanısabilir ki ? Zaman ne kadar bozuldu ne demek ya, benim yaptıgımın ayıp veya yanlıs olan kısmı nedir ? Gorucu usulu mu beklemem lazım illa, bu mudur ?
Yahu evli oldugini ogrenmene ne gerek.var onuc yasinda kiz cocugu deglsin kendin soyluyorsun 26 yasindayim.diye yasinin gerektirdigi gibi davran ozman bi kiz erkegin pesinden gitmez erkek kizin pesinden kosar sen bu olayi oyle buyutmussunki kalbim durcak bilmem ne belki evli dememden kasit neden bakiosun ve potansiyel erkek arkadas sevgili gozuyle bakiosun hemen ay ne yakisiklivuruldum ay ne yakisikli cok.tatli oylegordugun icin her harekeri senden hoslaniyor gibi geliyor.Sizin gibi yanlis anlayanlar yuzunden eslerimizin sevfililerimizjn her hareketini biz paranoyak.olduk.ay acaba bi hareketini yanlis anlarmi baskasi yakisikli gozuyle bakip eriyip bitiomu diye gozune cenesine hakim olamayan hic biyerine olamazz dilim sert olabilir ama sadece size degil herkese
Kıskançsanız ve aldatılma korkunuz varsa konu sahibinin suçu ne anlamadım? Konu sahibi hoşlanıyor hatta belki de aşık,sadece gözlemliyor hoşlandığı kişiyi..Biri biriyle flört ediyorsa ertesi gün yatağa mı atıyor sanıyorsunuz? Başkası sevgilinizi bekar sanıyor, eriyip bitiyor,ondan anlamsızca hoşlanıyor olabilir.Bu ne sevgilinizi ne de durumdan haberdar olmayan bayanı suçlu yapmaz.Hiç aşık oldunuz mu bilmiyorum ama aşk insanı salak eder.Hele platonik olmak en kötüsüdür.Sanki konu sahibi market müdürünün dudağına yapışmış,o da durun evliyim 5 çocuğum var demiş,sonra konu sahibi market müdürüyle zorla ilişki yaşamışlar gibi yazmışsınız.Siz sevgilinizle dumanlaşarak mı tanıştınız?Yahu evli oldugini ogrenmene ne gerek.var onuc yasinda kiz cocugu deglsin kendin soyluyorsun 26 yasindayim.diye yasinin gerektirdigi gibi davran ozman bi kiz erkegin pesinden gitmez erkek kizin pesinden kosar sen bu olayi oyle buyutmussunki kalbim durcak bilmem ne belki evli dememden kasit neden bakiosun ve potansiyel erkek arkadas sevgili gozuyle bakiosun hemen ay ne yakisiklivuruldum ay ne yakisikli cok.tatli oylegordugun icin her harekeri senden hoslaniyor gibi geliyor.Sizin gibi yanlis anlayanlar yuzunden eslerimizin sevfililerimizjn her hareketini biz paranoyak.olduk.ay acaba bi hareketini yanlis anlarmi baskasi yakisikli gozuyle bakip eriyip bitiomu diye gozune cenesine hakim olamayan hic biyerine olamazz dilim sert olabilir ama sadece size degil herkese