• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

hala erkekler kızların peşinden koşar, erkeklerin peşinden koşan kız kötüdür anlayısında insanlar mi var ya :KK48::KK48:

konu sahibesi bence cok tatlı ve masum bişey yaşadığın hırslı kötü kadın olarak değilde şapşal aşık olarak okuyorum ben konuyu:KK48::KK48:

hala erkekler kızların peşinden koşar, erkeklerin peşinden koşan kız kötüdür anlayısında insanlar mi var ya :KK48::KK48:

konu sahibesi bence cok tatlı ve masum bişey yaşadığın hırslı kötü kadın olarak değilde şapşal aşık olarak okuyorum ben konuyu:KK48::KK48:

Bizim yaptığımız peşinden koşmak bile değil, sadece adım atmasını sağlamak aslında, ilgimizi belli etmek. Ha karşımdakinden eminsem peşinden de koşarım, abartmam tabi ama aşk konusuna gelince bende gurur yerlerde :KK48:

Hırslıyım evet ama seviyorum ben, şu an elimde ne varsa hırsım olmasa kazanamazdım heralde. Bakalım 1-2 saate markete atacağım kendimi :KK48:

çarşıya gidicem ama gitmeden önce sizden son gelişmeleri öğrenmek için bekliyorum :KK53:

çarşıya gidicem ama gitmeden önce sizden son gelişmeleri öğrenmek için bekliyorum :KK53:
bende cok heyecanlıyım ya gelısmeler banada idol olabılır cunku benımde basımda oyle bır tatlı dert var :)

hahaha gıtmıstır boyle bır durumda olsanız ne gıyerdınız :)

Hayıır gitmedim :( süsleniyorum :KK48:
Gri düz bi elbisem var tam diz hizasında, oldukça spor, belinde ince pembe bir kemeri var, bununla pembe babet giyip sacımıdaat kuyruğu yapıyorum, azıvık rimel biraz pembe parlatıcı tamamdır diimii kızlar ?

Back