- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaArkadaşlar mune abla bana öm de attığına göre,zirvede bırakıp üyeliği mi kapattırsam?
Simdilik baska bi bilgiye ulastin mi adamla ilgili ? :)
Aynen oyle. Ay sanki asik olan adama belli edecek olan benmisim gibi pek meraklandim bu konuya asik olmayi cok severim bennHayır ama neyseki en muhim bilgilere ulastım, yarın atak vaktii a dostlar
hala erkekler kızların peşinden koşar, erkeklerin peşinden koşan kız kötüdür anlayısında insanlar mi var ya
konu sahibesi bence cok tatlı ve masum bişey yaşadığın hırslı kötü kadın olarak değilde şapşal aşık olarak okuyorum ben konuyu
Aynen oyle. Ay sanki asik olan adama belli edecek olan benmisim gibi pek meraklandim bu konuya asik olmayi cok severim benn
Git gel artık hadi gece okuyup yatmistim sabah hala yeni birşeyler yok, kendimi sevdiğim dizinin tekrar bölümünü izliyomus gibi hissettim.
kesınlıkle gosterıslı bısıler gıymelısın,anladın sen onu canım :)))Ne giysem acaba diye dusunmekten hala evdeyim
bende cok heyecanlıyım ya gelısmeler banada idol olabılır cunku benımde basımda oyle bır tatlı dert var :)çarşıya gidicem ama gitmeden önce sizden son gelişmeleri öğrenmek için bekliyorum
Yardimci olabiliriz bak kac kisi merakla bekliyoruz hadi git artikNe giysem acaba diye dusunmekten hala evdeyim
ne gıysın dıye fıkır verelım mı bayanlar :)Yardimci olabiliriz bak kac kisi merakla bekliyoruz hadi git artik
Hahaha verelim de kendisi yorum yazmiyor acaba gitti mine gıysın dıye fıkır verelım mı bayanlar :)
ılk ben yazayım ben keısnlıkle hafıf dız ustu bır elbıse gıyerdım spor tarzında :)))Hahaha verelim de kendisi yorum yazmiyor acaba gitti mi