• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Kıskançsanız ve aldatılma korkunuz varsa konu sahibinin suçu ne anlamadım? Konu sahibi hoşlanıyor hatta belki de aşık,sadece gözlemliyor hoşlandığı kişiyi..Biri biriyle flört ediyorsa ertesi gün yatağa mı atıyor sanıyorsunuz? Başkası sevgilinizi bekar sanıyor, eriyip bitiyor,ondan anlamsızca hoşlanıyor olabilir.Bu ne sevgilinizi ne de durumdan haberdar olmayan bayanı suçlu yapmaz.Hiç aşık oldunuz mu bilmiyorum ama aşk insanı salak eder.Hele platonik olmak en kötüsüdür.Sanki konu sahibi market müdürünün dudağına yapışmış,o da durun evliyim 5 çocuğum var demiş,sonra konu sahibi market müdürüyle zorla ilişki yaşamışlar gibi yazmışsınız.Siz sevgilinizle dumanlaşarak mı tanıştınız?
Ohooo
Sen konuyu cok.yanlis anlamissin be canim sabaha kadar anlatsamda anlamayacaksin en iyisi bosver he diyip geciyorum evet konu sahibi cok.asik.midesinde kelebenklee ucusuyor daha fazla vakit kaybedemeyecegim boyle bos islerle

Bide size okdar cok.arka cikan sizin kafanizdan bayanlar varki sizi gordukce benimkininde basina boyle bisey gelirmi biri bi insanca bakisini hareketini yanlis anlarmi diye odum.kopuyor cogunluktasiniz malesef size gore normal belkide bakisini yanlis anliyorum diye kendini hic sorgulamiyosunda hergun isin olmasada markete onu gormeye pesine dusuyosun ins hicbirimizin basina boyle.bi olay gelmez akil verenin bol olsun

Sizin yaranız var galiba eşinizden dolayı, ya da güvensizsiniz, kocanıza guveniyorsanız adam sadıksa benim gibi 50 tane kotu kadın gelse bile birsey olmaz merak etmeyin. Bir kadını takip edip 10 gun boyunca gozunun icine icine bakmak normal insani sıradan bir davranış mı ? Kocanız böyle diyor heralde size. Ben bu markete yıllardır gidiyorum, sırf bu adam icin gitmiyorum.
Sizi takip eden devamlı bakan biri olunca siz begenildiginizi anlamaz mısınız ne anlarsınız allah askına ?

Ya ben rica ediyorum yazmayın benim konuma, gercekten, kendinize gore muhakkak haklısınız,allah kocanizi benim gibi kotu kadınlardan korusun, lutfen sinirlerimi daha fazla zıplatmayın gecenin bu saatinde, belli ki biz zihniyeti farklı olan insanlarız. Kabul tamam gonlunuz olsun yaptigim cok ayip adamin pesinden kosuyorum cok kotu cocuk gibiyim, ama ne yazık ki bende boyle coooookk mutluyum :) hosuma giden seyler icin caba gostermeyi seviyorum.
Hayırlı geceler.

Madem diliniz sert, bende tatlı dilden vazgeçip yazıyorum şu an.
Sizin eşiniz ısrarla bir kadının etrafında dolanıp, surekli gozunun icine icine bakıyorsa kadın bunu ne olarak anlayabilir ? Şahsen ben beni beğendiğini düşünürüm, kardeş gibi bakmadığı kesin.

Benim kimsenin peşimden gittiğim yok, birbirimizden hoşlandığımız apaçık ortada, masumca bakışıyoruz, evet 13 yaşında çocuk gibi, ve bu işi bu kadar güzelleştirende bu zaten. Çocuklar gibi kur yapıyoruz birbirimize. Adamın uzerine atlamıyorum, gidip yanına nolur benim sevgilim ol demiyorum. Sizin içinizde bir çocuk yok belki ama ben kendimi bildim bileli benim aşk konusundaki yaşım 10 heralde. Daha masum daha saf dusunuyorum.

Her kadın koca avcısı değil, evet evli adamları bastan cıkaran kadınlar elbette var, iliski yasayanlar vs. Bir dusunun bakalım sizin kocanız hakikaten size sadıksa size deli gibi deger veriyorsa baska bir kadına bakma ihtiyacı duyar mı ? Asla savunmuyorum bu kadınları bakın, asla ! Ama tek suçlu kadın değil, aldatmak zaten bir karaktersizlik belirtisidir, ve aldatan her koca karaktersizdir, NET !

Son olarak ben çenemede gayet hakimim, gözümede, geri kalan her yerimede hakimim, bir insanla bakışmadan, beğenmeden, hoşlanmadan nasıl tanışılabilir acıklarmısınız bana ? Terbiyenizi takının rica ediyorum, bana kotu kadın muamelesi yapamazsınız, milletin kocası ona buna bakıyor diye beni mi topa tutuyorsunuz ? Sanki sizin kocalar melek, sutten cıkma ak kasık, ben baştan cıkartıyorum bunları. Adam reyon reyon pesimde geziyor, gozumun icine icine bakıyor diyorum, sizce ben ruh hastasına mı benziyorum anlamıyor muyum neyin ne olduğunu, ya da adam beni cok begendi kendine kardeş olarak mı bakıyor dersiniz ?
Benimde dilim oldukca serttir, sizinki sertlestikce toplam 28 sayfa boyunca takındıgım esprili mizacı bırakıp cok farklı konusacağım.
Yazmaya usendigim ve gercekten cok sikildigim icin cevao yazmayacagim bi cogunuda okumadim zaten evet canim tamam sen haklisin son diyecegim reyon reyon.pesinden kosuyorsa belkide amaci farklidir dikkat etmelisin erkekler ask bocukleri degil cunku bir cogunu n akli sadece baska seylere calisir sende bilirsin bu soylemimde kotu art niyet arama bu bakimdanda dusun hadi iyi geceler

Ohooo
Sen konuyu cok.yanlis anlamissin be canim sabaha kadar anlatsamda anlamayacaksin en iyisi bosver he diyip geciyorum evet konu sahibi cok.asik.midesinde kelebenklee ucusuyor daha fazla vakit kaybedemeyecegim boyle bos islerle

Madem boş iş 2 gundur ne diye bana ahlak dersi veriyorsun ? İhtiyacım yok, ben ailemden edep ve ahlak konusunda fazlasıyla sey ogrendim, çok aşığım midemde hala kelebekler ucusuyor, su an bile sabah olsada gitsem markete diyorum, sonuna kadar da pesinde kosucam, aşk konusunda gurursuz ve hırslıyım, cokta memnunum. Benim konuma yazıp yazıp bana ahkam kesemezsiniz. Gidin ahlak dersinizi başkalarına verin, ben çok yanlış kişiyim.

Yazmaya usendigim ve gercekten cok sikildigim icin cevao yazmayacagim bi cogunuda okumadim zaten evet canim tamam sen haklisin son diyecegim reyon reyon.pesinden kosuyorsa belkide amaci farklidir dikkat etmelisin erkekler ask bocukleri degil cunku bir cogunu n akli sadece baska seylere calisir sende bilirsin bu soylemimde kotu art niyet arama bu bakimdanda dusun hadi iyi geceler

Reyonun kosesine sıkıstırıp ustume atlama sansı olmadıgına gore, basıma bir is gelicegini dusunmuyorum, ne yapıp ne yapmayacagıma ben karar verebilirim.

Ya konu sahibiyle market müdürü kaynaşırsa,sevgili olurlarsa hatta bir de üstüne evlenip çoluk çocuğa karışırlarsa?Ben böyle aşk hikayelerini çok duydum ve konu sahibine de hak veriyorum.İnsan hissettiğinin peşinden gitmeli,hayatta şansını zorlamalı,emek vermeden mutluluğu elde etmek çok zor..En kötüsü de o içinde kalma ve pişmanlık duygusu..Market müdürünün hisleri o yönde değilse ileride 'Olsun içimde kalmadı en azından.' der geçer.Ama hisleri aynı yöndeyse bu güzel şeylerin başlangıcı olabilir..

Evet çok romantiğim,napayım..:KK51::KK51:

Seningiibi hirsli kadinlar gercekten korkulacakkadinlar ilerde tamda seni yargiladigim seydeki hatalarada dusersin bu hirsla daha fazla yazma bense cevap vermeyim.pohpohlayanlarla yetin

Ohoo sizin resmen guven probleminiz var o zaman hic sevgililerimizi eslerimizi disari cikmasina izin veremeyelim kelepceyle eve baglayalim :D bir insanin icinde aldatmak varsa dunyanin en mukemmeli olun yine sizi aldatir. Tabi nette bu kadar atip tutmak kolay gercek hayatta nasilsiniz kimbilir :D

Hem.demissiniz ya destekcinde cok diye bu kadar kadinin fikrine karsin siz tek olarak boyle dusunuyorsaniz eger sorun kimde acik ortada degil mi ? bence bi psikologa gorunmekte fayda var ;)

allah askina bakismalardan siz evli insanlarin yuvalarini yikmaya getirmissiniz. bakismadan yada hoslandigin insanla tanismadan nasil evlenecek insanlar? millet bu zamanda gorucu usulu mu evlenecekti? ha gorucu usulu evlenmek istersin o ayri git evlen kimse karismaz.

ama insanlari yargilamaya hakkiniz yok. burda kimse pohpohlamiyor cunku olayi kimse anormal karsilamiyor.. bakisan iki insan yaaaa alt tarafi bu neyin kafasi ben cozemedim..

hadi hayirli geceler.

Reyonun kosesine sıkıstırıp ustume atlama sansı olmadıgına gore, basıma bir is gelicegini dusunmuyorum, ne yapıp ne yapmayacagıma ben karar verebilirim.

hayır yani insanlar nasıl tanışıcak anlamadım? ne var yani görmüşsün begenmişsin ondan da bi karsılık alıyosun. Evliyse vermesin o da karşılık. Senin suçun ne? Bir de sadece bunların kocaları var. Tum kızlar peşlerinde :) Bir de erkekler aşk böcüğü değilmiş. Sen niye evlendin o zaman? Millet kuzeniyle evlenir normal karşılanır burda genç bi kız genç bi adamdan etkilenmiş suçlanıyor. Neyse daha çok yazarım da daha yeni polemikten banlandım durayım azıcık. :) sen hiç içini soğutma, kötü biri olma ihtimali her zaman var ama harika bi insan da olabilir. Hayırlısı.

Çok şanslısın konu sahibesii inşallah çok güzel sonuçlanır ha sonuçlanmasa da tatlı bir anı olur :)

Ohoo sizin resmen guven probleminiz var o zaman hic sevgililerimizi eslerimizi disari cikmasina izin veremeyelim kelepceyle eve baglayalim :D bir insanin icinde aldatmak varsa dunyanin en mukemmeli olun yine sizi aldatir. Tabi nette bu kadar atip tutmak kolay gercek hayatta nasilsiniz kimbilir :D

Hem.demissiniz ya destekcinde cok diye bu kadar kadinin fikrine karsin siz tek olarak boyle dusunuyorsaniz eger sorun kimde acik ortada degil mi ? bence bi psikologa gorunmekte fayda var :KK66:
Analizinize cok.ihtiyacim.vardi gercekten cok sagolun siz olmasaniz ne yapar nasil.anlardim.problemlerimi

Seningiibi hirsli kadinlar gercekten korkulacakkadinlar ilerde tamda seni yargiladigim seydeki hatalarada dusersin bu hirsla daha fazla yazma bense cevap vermeyim.pohpohlayanlarla yetin

Benim dusecegim hata beni ilgilendirir, bak kadın beni cileden cıkartma, edebimle namusumla birinden hoslanıyorum bakısıyorum, dudagına mı yapıstım, yasak iliski mi yasadım ? Kendine guveni olan ve hırslı bir kadınım ben, bugunlerede iste bu hırsımla geldim ! Hırs demek milletin kocasını elinden almak degildir. Herseyde fesatlık arama. Cocuk degilim ben neyin dogru neyin yanlıs oldugunu coook iyi bilirim.
Daha onceki konularını okudum, kocan bayanların oldugu ortamda calısıcak diye kendini yiyip bitirmişsin, senin kocada ya da sende var bir sorun demekki, sende biraz kendine guvenmeyi ogrenirsen, bu sorunları aşarsın :KK14:
Bir hırsla daha çok şeyler yaparım, bu daha hiç. Ama kimsenin kocasına tenezzul etmem, suphen olmasın.
Ben korkulacak kadın olmaktan gurur bile duyuyorum! Guclu kadınlardan erkeklerde korkar cunku ;)

Polemige girmek istemiyorum fikrimi belirttim lehine.oldugu gibi elbet alehine yorumlqrda olacak herkes ayni fikirde olacak degil beni buna.itip.kiskirtmayin.lutfen yeter iyi geceler

Benim dusecegim hata beni ilgilendirir, bak kadın beni cileden cıkartma, edebimle namusumla birinden hoslanıyorum bakısıyorum, dudagına mı yapıstım, yasak iliski mi yasadım ? Kendine guveni olan ve hırslı bir kadınım ben, bugunlerede iste bu hırsımla geldim ! Hırs demek milletin kocasını elinden almak degildir. Herseyde fesatlık arama. Cocuk degilim ben neyin dogru neyin yanlıs oldugunu coook iyi bilirim.
Daha onceki konularını okudum, kocan bayanların oldugu ortamda calısıcak diye kendini yiyip bitirmişsin, senin kocada ya da sende var bir sorun demekki, sende biraz kendine guvenmeyi ogrenirsen, bu sorunları aşarsın :KK14:
Bir hırsla daha çok şeyler yaparım, bu daha hiç. Ama kimsenin kocasına tenezzul etmem, suphen olmasın.
Ben korkulacak kadın olmaktan gurur bile duyuyorum! Guclu kadınlardan erkeklerde korkar cunku :KK66:
Cok.haklisin yazmaktan elim.agridi sekerim .d daha sonra baska konulardada tartisalim iyi geceler hadi.

hayır yani insanlar nasıl tanışıcak anlamadım? ne var yani görmüşsün begenmişsin ondan da bi karsılık alıyosun. Evliyse vermesin o da karşılık. Senin suçun ne? Bir de sadece bunların kocaları var. Tum kızlar peşlerinde :) Bir de erkekler aşk böcüğü değilmiş. Sen niye evlendin o zaman? Millet kuzeniyle evlenir normal karşılanır burda genç bi kız genç bi adamdan etkilenmiş suçlanıyor. Neyse daha çok yazarım da daha yeni polemikten banlandım durayım azıcık. :) sen hiç içini soğutma, kötü biri olma ihtimali her zaman var ama harika bi insan da olabilir. Hayırlısı.

Tabiki rezalet bir insanda olabilir harika bir insanda, tanısırsak zamanla hersey belli olur, ona gorede yol cizilir. Hatunun derdini ben anlamadım ki, sanki bunun koca kıvanc tatlıtug, tum kadınlar pesinde :KK48:

Cevap veremeyince 'Hıı çok haklısın tamam tamam deyip gülerek giden gıcık insanlar' kk'da da varmıymış ya.:KK53::KK53::KK53:

Back