- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Bizden kalmadi derse.Market arabasini dibine kadar goturup "lutfen icine oturur musunuz sizden de almak istiyorum" gibi sacma bir espri de neyse yapmayin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizden kalmadi derse.Market arabasini dibine kadar goturup "lutfen icine oturur musunuz sizden de almak istiyorum" gibi sacma bir espri de neyse yapmayin.
Market arabasini dibine kadar goturup "lutfen icine oturur musunuz sizden de almak istiyorum" gibi sacma bir espri de neyse yapmayin.
Aha.. Bu kadar olumsuzluk içinde super ya.. Allah kavustursun diyorum size bu arada marketten ozellikle tarihi gecmis bisi alip ortaligi ayaga kaldirabilirsin
Ben yarın markette bozulmus kuflenmis birseyler arayım
Ararken dikkat ette arkanda reyonlari düzeltirken aradigini fark etmesin
konunu baştan sona okudum yazmadan edemeyeceğim sen yine şanslısın en azından markete sık sık gidebiliosun ya ben ne yapayım kedimin veterinerini beğendim üstelik aşılarımız da bitti bir daha ne zaman görürüm kim bilir pöfffff
Eline bir yumusatici al atıyorum bingo soft olsun.yanına git ya pardon bunun lavanta kokulusunsan arıyorum ama bulamadım de. O da seni reyona götürür. Raftaki kabak gibi gorunen lavanta kokulu yumusaticiyi sana verir.aa gormemisim market de size bakmaktan gözümün önünü göremez oldum
dersin.gülersin. Uzatmadan kasaya gidersin. 3 gün markete uğrama.seni
beklesinmerak etsin. 3. Gunün sonunda
git. Kendisi bu sefer seninle konusacaktir. Konusmazsa alisveris icin
başka market bulursun.
Eline bir yumusatici al atıyorum bingo soft olsun.yanına git ya pardon bunun lavanta kokulusunsan arıyorum ama bulamadım de. O da seni reyona götürür. Raftaki kabak gibi gorunen lavanta kokulu yumusaticiyi sana verir.aa gormemisim market de size bakmaktan gözümün önünü göremez oldum
başka market bulursun.
evet super bı fıkır :)Eline bir yumusatici al atıyorum bingo soft olsun.yanına git ya pardon bunun lavanta kokulusunsan arıyorum ama bulamadım de. O da seni reyona götürür. Raftaki kabak gibi gorunen lavanta kokulu yumusaticiyi sana verir.aa gormemisim market de size bakmaktan gözümün önünü göremez oldum
başka market bulursun.
Bu da iyi fikir tatlım bunlardan birini uygula artık ya... Merakla bekliyoruz :)
Bizden kalmadi derse.
öyle dıosun ama evli çıkarsa bakıştığına pişman olmayacakmısın anlattıgın kadar ıyıyse kapmışlardır çoktanAdam daha 'merhaba' bile demedi gidip evlimisin mi diyim acaba daha ilişki yok ben şimdiden kötü kadın oldum, belki gay belki evli, bilmedigim surece nasıl mudahale ediyim ?
Ağzı olan konuşur derim hep, ne kadar doğru diyomuşum hakkaten
öyle dıosun ama evli çıkarsa bakıştığına pişman olmayacakmısın anlattıgın kadar ıyıyse kapmışlardır çoktan
Oyle aman aman harika bir tip değil, bence yakışıklı denebilicek bir tip.
Ayrıca evli cıksa belki azıcık pişman olurum, daha sonra o yokmuş gibi davranırım. Sonuçta bakışırken bilmiyodum,bilmedigim birşeyden dolayı ne suçlu olurum, ne pişman, en fazla karısına uzulurum, kocasının gozu dısarda oldugu icin.
Ama bekarmış, 1 saat kadar önce öğrendim neyseki.