• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Kızlar bide d vitamini kısırlığı varmış duydunuz mu . Normalde d vitamini en az 20 ve 50 arası olması lazım imiş . Ama benim 4 cıktı . Doktor bebek istiyordun demi dedi dahiliye doktoru evetdedim 2 kutu d vitamini verdi günlük 20 damla .yoksa zor kalman dedi
Duymadım ama benim folik asitin icinde ekstradan var. 🤔

Kızlar bide d vitamini kısırlığı varmış duydunuz mu . Normalde d vitamini en az 20 ve 50 arası olması lazım imiş . Ama benim 4 cıktı . Doktor bebek istiyordun demi dedi dahiliye doktoru evetdedim 2 kutu d vitamini verdi günlük 20 damla .yoksa zor kalman dedi
😳 tiroit kısırlını duydumda onu duymamıstım oy biz hamile kalak kuttulak ya neler var daha😫

Progestan kullanarak hamile kal adeti düzensiz olanlar yapıyor normalde adetinide getiriyor tsonrada gebr kalmana destek oluyor bacım
Ben gebelik geçirdim ve maalesef düşükle sonuçlandı. Ondan sonra 1 adet gördüm daha yeni düzenine oturmadı. Yoksa düzenli. Ayrıca progestan asla kullanmam ya ne kadar ağır geliyor bana 😪

Kuzum her yeri kırmızı oluyor önce o markanın zaman geçtikçe düzeliyor . Önce yaptığını at sonra 1 saat sonraki halini

Eklentiler

• 20200326_202303.webp
    20200326_202303.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 58
Back