- 13 Ocak 2020
- 45.124
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.082
- 598
- 33
- Konu Sahibi Mery mutlu
Ben de kabul etsin diye bol harf kullandım gördüğün gibi.Merviş benim ismimde merve klup ismimi kabul etmedi mery yaptım bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kabul etsin diye bol harf kullandım gördüğün gibi.Merviş benim ismimde merve klup ismimi kabul etmedi mery yaptım bende![]()
Duymadım ama benim folik asitin icinde ekstradan var.Kızlar bide d vitamini kısırlığı varmış duydunuz mu . Normalde d vitamini en az 20 ve 50 arası olması lazım imiş . Ama benim 4 cıktı . Doktor bebek istiyordun demi dedi dahiliye doktoru evetdedim 2 kutu d vitamini verdi günlük 20 damla .yoksa zor kalman dedi
Kızlar bide d vitamini kısırlığı varmış duydunuz mu . Normalde d vitamini en az 20 ve 50 arası olması lazım imiş . Ama benim 4 cıktı . Doktor bebek istiyordun demi dedi dahiliye doktoru evetdedim 2 kutu d vitamini verdi günlük 20 damla .yoksa zor kalman dedi
Ben de kabul etsin diye bol harf kullandım gördüğün gibi.![]()
Yeaa cok tatlısın.Allah senden razı olsun.
Ben gebelik geçirdim ve maalesef düşükle sonuçlandı. Ondan sonra 1 adet gördüm daha yeni düzenine oturmadı. Yoksa düzenli. Ayrıca progestan asla kullanmam ya ne kadar ağır geliyor banaProgestan kullanarak hamile kal adeti düzensiz olanlar yapıyor normalde adetinide getiriyor tsonrada gebr kalmana destek oluyor bacım
Canım günaydın test yaptın mı
Yok bal eşim getirmedi halaCanım günaydın test yaptın mı
Albi denilen sacma bir test almıs mürekkepleri birbirine gecti başka test almasını bekliyceğim erkeklerle iş olazCanım günaydın test yaptın mı
Ya bence sen cok damlatiyon hala dogru damlattığına inanamıyorum.Albi denilen sacma bir test almıs mürekkepleri birbirine gecti başka test almasını bekliyceğim erkeklerle iş olaz![]()
Fotoğrafını atsana canım bakalım yine de . O marka saçma zatenAlbi denilen sacma bir test almıs mürekkepleri birbirine gecti başka test almasını bekliyceğim erkeklerle iş olaz![]()
Mervem valla okudum yaptım bu seferYa bence sen cok damlatiyon hala dogru damlattığına inanamıyorum.![]()
Çöpten alıyım ozaman sinirden ağladım attımKuzum her yeri kırmızı oluyor önce o markanın zaman geçtikçe düzeliyor . Önce yaptığını at sonra 1 saat sonraki halini
Çok derine gitmediyse öyleal bariÇöpten alıyım ozaman sinirden ağladım attım![]()
O kadar çok test yaptım ki artık hangi test nasıl görmeden yorum yapabiliyorumÇok derine gitmediyse öyleal bari![]()
Çok derine gitmediyse öyleal bari![]()
Valla idrarla ilk yapısım telef oldum 4 gündürO kadar çok test yaptım ki artık hangi test nasıl görmeden yorum yapabiliyorum
1 gündaha bekleyemem . At gali şu testi yaaa . Ben heyecan yaptım yeminle buradaValla idrarla ilk yapısım telef oldum 4 gündürzormus kan daha iyi ya almıs 6 tane albi test biri erken gebelik sabah yapim atarım
1 gündaha bekleyemem . At gali şu testi yaaa . Ben heyecan yaptım yeminle burada![]()