- 13 Ocak 2020
- 45.096
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.978
- 598
- 33
- Konu Sahibi Mery mutlu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bKesinlikle katılıyorum . ❤❤![]()
Ben muhteşem ifadesi bırakamıyorum yaaa![]()
Beğene uzun bas çıkıyor.ben ifadeleri bulamadım insanlar değişik ifadeler koyuyor
Öğreneceğiz canım dur bakalımben ifadeleri bulamadım insanlar değişik ifadeler koyuyor
Beğene uzun bas çıkıyor.
Ama bence hiç gerek yok hamilesin. Bende keşke konuna su damat falan yazan arkadaşı daha öncesinde görseydim. Geçenler de test yaptım ama adetim düzensiz yani tarihini bilmiyorum. Test ben gördüğüm de negatifti sonra iş yapmaya daldım unuttum bakmayı, geri döndüm baktığım da aynı seninki gibiydi. 1 hafta sonra testi tekrarladım yine negatif çıktı. Teste pek güvenmiyorum ama DR. Prüfer diye kaset testlerden.Tamamteşeklürler
Birde ilk yazımı baska yere yazmısım kovaladılar beniÖğreneceğiz canım dur bakalım![]()
Ay emojileri mi kasteddin.
Olmuyo yaaaaBeğene uzun bas çıkıyor.
değişik bilgiler oldu bana bilseydim atmazdımAma bence hiç gerek yok hamilesin. Bende keşke konuna su damat falan yazan arkadaşı daha öncesinde görseydim. Geçenler de test yaptım ama adetim düzensiz yani tarihini bilmiyorum. Test ben gördüğüm de negatifti sonra iş yapmaya daldım unuttum bakmayı, geri döndüm baktığım da aynı seninki gibiydi. 1 hafta sonra testi tekrarladım yine negatif çıktı. Teste pek güvenmiyorum ama DR. Prüfer diye kaset testlerden.
Olur ya aaa.Olmuyo yaaaa
Olmuyo yaaaa
bendede olmadıOlur ya aaa.![]()
Amin inşHayirlisiyla olur insallah
Progestan kullanarak hamile kal adeti düzensiz olanlar yapıyor normalde adetinide getiriyor tsonrada gebr kalmana destek oluyor bacımAma bence hiç gerek yok hamilesin. Bende keşke konuna su damat falan yazan arkadaşı daha öncesinde görseydim. Geçenler de test yaptım ama adetim düzensiz yani tarihini bilmiyorum. Test ben gördüğüm de negatifti sonra iş yapmaya daldım unuttum bakmayı, geri döndüm baktığım da aynı seninki gibiydi. 1 hafta sonra testi tekrarladım yine negatif çıktı. Teste pek güvenmiyorum ama DR. Prüfer diye kaset testlerden.
Merviş benim ismimde merve klup ismimi kabul etmedi mery yaptım bendeYeaa cok tatlısın.Allah senden razı olsun.