• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Tamam 😊 teşeklürler
Ama bence hiç gerek yok hamilesin. Bende keşke konuna su damat falan yazan arkadaşı daha öncesinde görseydim. Geçenler de test yaptım ama adetim düzensiz yani tarihini bilmiyorum. Test ben gördüğüm de negatifti sonra iş yapmaya daldım unuttum bakmayı, geri döndüm baktığım da aynı seninki gibiydi. 1 hafta sonra testi tekrarladım yine negatif çıktı. Teste pek güvenmiyorum ama DR. Prüfer diye kaset testlerden.

Ama bence hiç gerek yok hamilesin. Bende keşke konuna su damat falan yazan arkadaşı daha öncesinde görseydim. Geçenler de test yaptım ama adetim düzensiz yani tarihini bilmiyorum. Test ben gördüğüm de negatifti sonra iş yapmaya daldım unuttum bakmayı, geri döndüm baktığım da aynı seninki gibiydi. 1 hafta sonra testi tekrarladım yine negatif çıktı. Teste pek güvenmiyorum ama DR. Prüfer diye kaset testlerden.
değişik bilgiler oldu bana bilseydim atmazdım 😊 denerdim idrar testinden gercekten anlamıyoru zaten

Progestan kullanarak hamile kal adeti düzensiz olanlar yapıyor normalde adetinide getiriyor tsonrada gebr kalmana destek oluyor bacım

Kızlar bide d vitamini kısırlığı varmış duydunuz mu . Normalde d vitamini en az 20 ve 50 arası olması lazım imiş . Ama benim 4 cıktı . Doktor bebek istiyordun demi dedi dahiliye doktoru evetdedim 2 kutu d vitamini verdi günlük 20 damla .yoksa zor kalman dedi

Back