• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Su damlatnca eğer kırmızı çizgi buharlaşma çizgisi değilse kaybolup gitmiyor buharlaşma çizgisi ise kayboluyor .
ama hamile gibiyim 7 yılda ilk defa bölr oldum herşey allahtan sabırla bekleyim bir sonraki adette belli olur her belirti var kusma hariç testler cöpte resimi sakladım ben sade😊 daha netini saklıycam için önemsemedim sağlık ocağı acılsın ilaçlandı kanla netlesir 😊

ama hamile gibiyim 7 yılda ilk defa bölr oldum herşey allahtan sabırla bekleyim bir sonraki adette belli olur her belirti var kusma hariç testler cöpte resimi sakladım ben sade😊 daha netini saklıycam için önemsemedim sağlık ocağı acılsın ilaçlandı kanla netlesir 😊
Buharlasmayı ilk defa duyuyorum bir bilgim daha oldu🤗

İnşallah hamilesin dir canım . Bende 1 martta rahim filmi çektirdim hala adet olmadım bekliyorum

Tamam eşime söyledim yarın iş dönüsü alıcak allahın izni ile sonucu atarım en gec 2 güne sabah idrarı daha iyi 😊
Icine nasıl sinerse canım. Konunu takipliyorum haber ver bana da. Inşallah güzel sonuçlar alırsın. Istersen bi tane de erken gebelik testi alsın onda numune damlatma yok direkt uzerine 5 saniye. 🤣🤣

Testim yokki . Sipariş verdim dün yarın gelir heralde ama kargo yu nasıl açacağım dezenfekte edeceğim bilmiyorum
Ay sen de burda paylaş insallah guzel sonuc alirsın sen de. Konuyu takipliyorum. Bana haber verin. 🤗🤗

Icine nasıl sinerse canım. Konunu takipliyorum haber ver bana da. Inşallah güzel sonuçlar alırsın. Istersen bi tane de erken gebelik testi alsın onda numune damlatma yok direkt uzerine 5 saniye. 🤣🤣
Normal verdim canım sipariş . 1 mart da oldum rahim filmini . 20 şubat da olmuştum adet. Bekliyorum ama korkuyorum virüs var nasıl olcak diye 🙄

Birde erken gebelik testi al dedim zaten biz kadınlar dogurmadan 9 doguruyoruz. silik cıkana kadar sorun yoktu ama inanın kılcal damar catlamaları oldu belirtilerim çok garip göguste siyah halka benlerim büyüyor ve hızlı hareketlerde bıcak saplantıarı pskolojık semptomları asalı 3 yıl oldu bunlar pskolojode bile olmaz ve basım ağrıyo hafif 2 3 ezde birkaç damla burun kanaması 😊

Back