• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Ya stres kankimiz canım. Onu bi ara atarız insallah. Sizde sayı kaç?
15 cıktı canım . Ama hızı 0 di . Ameliyat dedi doktoru ve ekim ayında ameliyat oldu . Şubat da tekrar tahlil verdi hareketi yüzde 48 olmuş . Ama sayı 10 milyon a düşmüş

15 cıktı canım . Ama hızı 0 di . Ameliyat dedi doktoru ve ekim ayında ameliyat oldu . Şubat da tekrar tahlil verdi hareketi yüzde 48 olmuş . Ama sayı 10 milyon a düşmüş
Olsun yine de iyi bence canım. Bizim de mlde 15 totalde 24 çıktı ama ornek ml çok azdı. Hareket bilmiyom ona bisey demediler aklimda kalmamış. Bi doktor bu azlığı bile onemsemedi ama tekrar ornek verecekti kaldı. 🤷🏻‍♀️

Ben inciri hiç yemiyorum. Sıfır yani bi incir bi bamya yemem bu hayatta. Esimde biraz sayı az çıktı o keçiboynuzu yapiyor.
Güvenilen aktardan kür yaptırın içine tüm bitkileri koyuyorlar pahalı ama esim kullandı 150 tl sonra ikize hamile kaldım yemeyi bıraktı 2 yıl kalmadım sonra yedi gecen yılki düşügü yasadım ama sorun doktorlar ve kilomdu 40 kiloyum doktorlar iptal etmek istiyor gebeliği yani keçi boynuzu karısımı gercekten derde deva

Güvenilen aktardan kür yaptırın içine tüm bitkileri koyuyorlar pahalı ama esim kullandı 150 tl sonra ikize hamile kaldım yemeyi bıraktı 2 yıl kalmadım sonra yedi gecen yılki düşügü yasadım ama sorun doktorlar ve kilomdu 40 kiloyum doktorlar iptal etmek istiyor gebeliği yani keçi boynuzu karısımı gercekten derde deva
Inanır mısın daha yeni aktar arkadaşım oldu. 🤣 Ama çok yeni bu konulara pek giremedik. Ben bu ay su çörekotluyu denicem sonra sirayla ne bulursam. 🤣🤣 parası hic mühim değil her seyi göze alıyoruz artık. 🤷🏻‍♀️

Kızlar adet gördüm sandım halde gebelik belirtilerim var olmadan 1 hafta öncesinde başlamıstı 16 martta olan kanamam yerleşme olabilirmi testimi paylasıyorum hasta kabul etmiyor hastaneler doktorum ofisini kapamıs coronadan dolayı bu sabah test yaptım 10 dakika içerisimde silik ama belirgin 2. Cizgim var ama 5 saat sonra cizgi baya silindi
Pahalı testler var ya onlardan dene bence bir dahakine. Hiç böyle soru işareti olmuyor kafanda.

Back