- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Mery mutlu
Bende öyleyim inanki canım pozitif testleri gördükçe umudum artıyor. Çok güzel seviniyorumEvet yapsana valla biri hamilr olunca olmus kadar seviniyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim inanki canım pozitif testleri gördükçe umudum artıyor. Çok güzel seviniyorumEvet yapsana valla biri hamilr olunca olmus kadar seviniyorum![]()
Varsa çikar artık nirmalde de senin canim. Bekliyorum sonuclarinizi.Normal verdim canım sipariş . 1 mart da oldum rahim filmini . 20 şubat da olmuştum adet. Bekliyorum ama korkuyorum virüs var nasıl olcak diye☹
Hadi guzel sonuçlar olsun insallah.Birde erken gebelik testi al dedim zaten biz kadınlar dogurmadan 9 doguruyoruz. silik cıkana kadar sorun yoktu ama inanın kılcal damar catlamaları oldu belirtilerim çok garip göguste siyah halka benlerim büyüyor ve hızlı hareketlerde bıcak saplantıarı pskolojık semptomları asalı 3 yıl oldu bunlar pskolojode bile olmaz ve basım ağrıyo hafif 2 3 ezde birkaç damla burun kanaması![]()
Zaten gitcen bir hastane yok kovalıyorlarNormal verdim canım sipariş . 1 mart da oldum rahim filmini . 20 şubat da olmuştum adet. Bekliyorum ama korkuyorum virüs var nasıl olcak diye☹
Tamam canım . Sende durumlar nasıl peki .Varsa çikar artık nirmalde de senin canim. Bekliyorum sonuclarinizi.![]()
Amin adaş seninde inşHadi guzel sonuçlar olsun insallah.![]()
Ayyy sorma canım kan tahlili bile veremiyoruz nasıl bi durum bilmiyorum. Tamam canım dediğin gibi yapayım . 7 yıl da hiç gebelik olmadı mı canımZaten gitcen bir hastane yok kovalıyorlarsirkeyle sil paketi eldivenle al muhakkak evdende çıkma lütfen
![]()
Oldu ikize hamile kaldım doktor hatasından düşük yaptım ikiz oldunu anlamamıs adet sökücü verdi brii düştü biri 2 ay zor dayandıAyyy sorma canım kan tahlili bile veremiyoruz nasıl bi durum bilmiyorum. Tamam canım dediğin gibi yapayım . 7 yıl da hiç gebelik olmadı mı canım
Ben regl oldum. Bal çörekotu tarçın kürü yapcam. 4 ay klomen tedavisiydi. Ara veriyoruz mecbur. Bu arada kendim bir seyler deneyeyim diyorum. Aklımda kalmasın yarın obür gün keske yapsaydım demeyeyim.Tamam canım . Sende durumlar nasıl peki .
Öncelikle meleklerin için çok üzüldüm canım ama sevindirici yanı gebe kalabiliyor olman. İnşallah bu sefer olacak İnşallah.Oldu ikize hamile kaldım doktor hatasından düşük yaptım ikiz oldunu anlamamıs adet sökücü verdi brii düştü biri 2 ay zor dayandıbirde gecen yıl kaldım kan ugusmazlı inemi 2 ay nereye gittiysem vurmadılar 2 ay kanamam oldu 3 ay bebeği kaybettim ineyi öle vurdular iğnemde var içim rahat artık nasipse gelir inş
![]()
Kesinlikle yokda testi beklemem ki hemen kana kosardım diperlerini birini 40 ml birinide 68 degerle öprenmistim idrardan anlamıyorum zatenAyyy sorma canım kan tahlili bile veremiyoruz nasıl bi durum bilmiyorum. Tamam canım dediğin gibi yapayım . 7 yıl da hiç gebelik olmadı mı canım
Dogru zamanı gelene kadar Allah imtihan veriyor işte.Oldu ikize hamile kaldım doktor hatasından düşük yaptım ikiz oldunu anlamamıs adet sökücü verdi brii düştü biri 2 ay zor dayandıbirde gecen yıl kaldım kan ugusmazlı inemi 2 ay nereye gittiysem vurmadılar 2 ay kanamam oldu 3 ay bebeği kaybettim ineyi öle vurdular iğnemde var içim rahat artık nasipse gelir inş
![]()
Eşinde sorunyoksa incir çok işe yarıyor canım . Zeytinyağın da bekletp yemen mükemmel olur .Ben regl oldum. Bal çörekotu tarçın kürü yapcam. 4 ay klomen tedavisiydi. Ara veriyoruz mecbur. Bu arada kendim bir seyler deneyeyim diyorum. Aklımda kalmasın yarın obür gün keske yapsaydım demeyeyim.![]()
Sana tavsiye veriyim mi progestan iç illişki yasa uyuBen regl oldum. Bal çörekotu tarçın kürü yapcam. 4 ay klomen tedavisiydi. Ara veriyoruz mecbur. Bu arada kendim bir seyler deneyeyim diyorum. Aklımda kalmasın yarın obür gün keske yapsaydım demeyeyim.![]()
Süpe yok allah büyük bizede gülsün rabbimDogru zamanı gelene kadar Allah imtihan veriyor işte.![]()
Ben inciri hiç yemiyorum. Sıfır yani bi incir bi bamya yemem bu hayatta. Esimde biraz sayı az çıktı o keçiboynuzu yapiyor.Eşinde sorunyoksa incir çok işe yarıyor canım . Zeytinyağın da bekletp yemen mükemmel olur .
Amin inşallah Allah güldürsün yüzünü. Bak bunu da denerim. Ama bu ay buna niyetlendim bakalım.Sana tavsiye veriyim mi progestan iç illişki yasa uyu
Süpe yok allah büyük bizede gülsün rabbim
Sayı problemi bizde de var canım . Ne yapsak bilmiyorum . O zaman sende bal çörekotu kurunu uygula canım . Ha tabi bide stressBen inciri hiç yemiyorum. Sıfır yani bi incir bi bamya yemem bu hayatta. Esimde biraz sayı az çıktı o keçiboynuzu yapiyor.
BendedeSayı problemi bizde de var canım . Ne yapsak bilmiyorum . O zaman sende bal çörekotu kurunu uygula canım . Ha tabi bide stress
Olabilir canım evet . Ben bu ay aşılamaya başlayacaktım randevu filan alınmıştı ama adet olamadım hala sonra da ertelendi tarihKızlar progestanla hamile kalmak daha hızlı araştırın beni anlıycaksınız döllenme günü için ve yapım calısması yapıp temeli atın ama o ay için etrafımda toplam 6 kisi öle hamile kaldı ilk ay bu ay bende yapcaktım bakalım bu belli olsunda