- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Şubatta ki adetim gecikince 2 .00 cıktı martta 0.5 cıktı sonuc suan gebeyimKizlar bana da yardimediverin ya
Benimde adet gecikmemin bugun 8.gunu ve 5.gününden beri kahverengi lekelenmem var . Dun kan testi yaptim 0.42 cikti.
Erken mi verdim kani:)
Belirtilerim sadece göğüs ucum agriyor dokununca bir kac gun once daha yoğundu agrisi bugun azaldi. Ama az once sol kasigimin agridigini hissettimYerleşiyor olabilir belirtileriniz carmı acabamerhaba
Canım durumlarkarışık benim geç yumurtlyan biriyim ben 1 martta rahim filmi çekildim . 28 mart da lekelenme oldu ama değişikti ped bile takmadım . 2 3 günde bitti . Ertesi günü yani bugün dd testte böyle çıktıKac gun gecikti
Oluyor mucizem bazılarının hormonu geç düsüyor kana artık öle herşey kimyasal dohal ürünlerimiz kalmadıTamamen bitsin lekelenmen öyle test yap canım yerleşme esnasında hormon salgılama olmaz ki yerleştikten sonra olur ancak
Sasirdim buna insallahhjj oyledir vallaha umut oldu su an bu dediginTamamen bitsin lekelenmen öyle test yap canım yerleşme esnasında hormon salgılama olmaz ki yerleştikten sonra olur ancak
Insallah,saglikla ilerler ya mucize resmenŞubatta ki adetim gecikince 2 .00 cıktı martta 0.5 cıktı sonuc suan gebeyim
Ben dw insallah o bazilarindayimdirOluyor mucizem bazılarının hormonu geç düsüyor kana artık öle herşey kimyasal dohal ürünlerimiz kalmadı
Hayırlısı inş sende bizim gibiBelirtilerim sadece göğüs ucum agriyor dokununca bir kac gun once daha yoğundu agrisi bugun azaldi. Ama az once sol kasigimin agridigini hissettim
İle3ler inş sus nazar etme dillandirmeInsallah,saglikla ilerler ya mucize resmen
Tamam canım çok sağol bu günlerde resmen arkadaşım oldun Allah razı olsun. Sende durumlar nasılAma uzan bak tutunsun bu iki hafta özellikle kanamalı olanlar için önemliay gülücüklerle uyandım daim olsun güler yüzümüz
Vallaha massaallah suphanallahhh umut oldunuz banaHayırlısı inş sende bizim gibi
İle3ler inş sus nazar etme dillandirme
Umut başarmanın yarısıdır asla umudunuzu yitirmeyin ama beklemeyinde bak nasıl güzel ilerliyorVallaha massaallah suphanallahhh umut oldunuz bana
Bakmaya doyamadımmmmmSon hali böyle ama inanamiyorum hala canım . Test bozuktur diyorum
Ben 2 asilama 1 tup bebek denedimUmut başarmanın yarısıdır asla umudunuzu yitirmeyin ama beklemeyinde bak nasıl güzel ilerliyor
Allaha tevekkül etBen 2 asilama 1 tup bebek denedimtutmadi gecen aydi tup bebek aşamam. Normal adet tarihimden 3 gun sonra oldum. Normal adet oldum. Ama bu ay da boyle olunca umutlandim nedense
Her ay farkli belirtiler yasadigim icin artik takmiom bazen goguslerim acir bazen hic hissetmeden adet olurum bazen goguslerimin sekli degisir bazen bna öle gelio derim oyuzden sallamiom cok degisik belirti olunca suphede kaliorum bilmiom ya nasip iste insallah isteyen herkezin olur bn artik cözemiom kndmiDüzensizde olsa anlarsım ben vicumumun her zereini izlerim vajınam karardıgögüs ucum değişmisti gögüs ucumda arasa cıkan sivilce gibi benrkler oldu göbek deliğimden vajınama inen cizgi yüzümde leke ben büyümesi ve koyulasması oldu ve daha testte cıkmadan hamileyim dedim kan verdim 2.00 cıktı yok dendi var dedim yine kan verdim 0.5 cıktı var dedim inan hissediyorsun
Silik gibi sankiBöyle cıktı canım testim yorum yapabilecek olan var mı
Evet zaten kanamadan sonra silik cıkıyor bir hafta sonrasına anca netlesiyor yeni gebelikSilik gibi sanki
Ay walla ne cekioz be ya keske kesin bisey olsa ne biyim civilce varsa adetiz yoksa hamile kesin biseylerimiz olsa herkezin herseyi farkli oluo hatta hamilelikle adet ayni olanda oluo cok kotu bi durum arafda kalmakEvet zaten kanamadan sonra silik cıkıyor bir hafta sonrasına anca netlesiyor yeni gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?