Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Gitme varsa tutunsun iyice ağır kaldırma temkinli iş yap

İnşallah bacım bende göremedim inşallah tutunuz minik çok stresteyim
Slm benim adet düzensiz ilaçla adet olurum. 28 şubatta ilaçla oldum.3. Gu doktora gittim hiç bir problem yoktu kist hormon hepsi ıyi ama belirti pco dedi. Bende hayıt otu aslanpençesi içtim son 7 günde dE diyaformin aldım. 29 mart da gece leke geldi kahve kasik ağrısı göğüs hasaslasti adet olcam sandım 30 mart devam etti lavaboda lekeleme eğilirken kaşık ağrısı sonra 3o akşam kesildi. Sadece göğüs sızlamadı var. Sizce neden lekeleme oldu. Hiç ay icinde yumurtlama hissetmedim

Suan adet ustunden 3 4 gun gecti göğüs sizisi dışında hiç bir belirti yok

Kesin hamilesin. Test bozuk falan değil. Zaten eğer negayif çıkarsa ya da hiç cigiz cimazsa bozuk. Eğer silik de olsa ikinci çizgi çıkarsa kesin olarak hamilesin demek. Tebrik ediyorum.

Bilmm kiz kardesim de demisti hamile oldugunu ögrenmeden once bisey atiodu dedi bi arkadasimda ole dedi heerkezde aynimi merak ettim cok duydum tabi bnde hic yasamadim hamis olamadigim icin .
Bende hissettim canım. Sadece bende oluyor sanıyordum. Yattığımda baya orda bişey atıyor pıt pıt

Ne zmn hissettin cok duydum evet sirt ustu yatinca oluomus
Adetim 3-4 gün geçti ondan sonra hissetmeye başladım canım. Evet sırtüstü yatınca oluyor. Karnımın alt kısmı şişmiş ya ondan gaz mı öyle yapıyor diye düşündüydüm. Ama normal kalp atışı gibiydi :)

Ay hadi ya cok mutlu oldum keske bnde hissetsem ya insallah bigun ts ederm

Kızlar ya bende bu ay sacma bir regl gördüm ya ilk gün kanama normal gibiydi
sabah 11 gibi regl oldum akşam majezik içtim ağrım vardı ve kanama kesildi
ilk defa böyle oldu ve sonra günlük pedi doldurmayacak kadar geliyor
soğan suyu içtim maydanoz suyu içtim hiç Biri tesir etmedi ..ilaçtan olsa etkisi geçince normal kanamaya donmesi gerekmiyor mu ?

Ve sol kaşığımda Ağrı var batma şeklinde regl olduğumdan beri
Bugün 3. Günüm hala sacma bir kanamam var ya ..
klomene de başladım ama korkmaya da başladım
Acaba bende de mi üstüne görme olayı oluyor ya

Sanırım konu sahibi kimyasal gebelik geçirmiş. Testler günlerce silik çıkmaz çünkü. Son durumun nedir? Mery mutlu

Bu arkadasımın testi silik var ama onun bir evladı daha var adetine 4 gün var sizce gebelik varmı beraber yaptık testi ben var gibi gördüm

Eklentiler

• 20200406_160121.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…