- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Gitme varsa tutunsun iyice ağır kaldırma temkinli iş yapBenimde öylemi olucak acaba çünkü lekenme kesildikten sonra test yaptım negatif çıktı bi dahaki ayı beklicem bende . Arada bi bel ağrısı geliyo kasıklarıma vuruyor ve geçiyo sonra bende şaşırdım doktora gitsemmi bilemedim
Oda mümkün olmuyo illaki bişeyler yapıyoruz evin içinde allahım inşallah vardır ya çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsinGitme varsa tutunsun iyice ağır kaldırma temkinli iş yap
İnşallah bacım bende göremedim inşallah tutunuz minikOda mümkün olmuyo illaki bişeyler yapıyoruz evin içinde allahım inşallah vardır ya çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin
Slm benim adet düzensiz ilaçla adet olurum. 28 şubatta ilaçla oldum.3. Gu doktora gittim hiç bir problem yoktu kist hormon hepsi ıyi ama belirti pco dedi. Bende hayıt otu aslanpençesi içtim son 7 günde dE diyaformin aldım. 29 mart da gece leke geldi kahve kasik ağrısı göğüs hasaslasti adet olcam sandım 30 mart devam etti lavaboda lekeleme eğilirken kaşık ağrısı sonra 3o akşam kesildi. Sadece göğüs sızlamadı var. Sizce neden lekeleme oldu. Hiç ay icinde yumurtlama hissetmedimİnşallah bacım bende göremedim inşallah tutunuz minikçok stresteyim
Suan adet ustunden 3 4 gun gecti göğüs sizisi dışında hiç bir belirti yokSlm benim adet düzensiz ilaçla adet olurum. 28 şubatta ilaçla oldum.3. Gu doktora gittim hiç bir problem yoktu kist hormon hepsi ıyi ama belirti pco dedi. Bende hayıt otu aslanpençesi içtim son 7 günde dE diyaformin aldım. 29 mart da gece leke geldi kahve kasik ağrısı göğüs hasaslasti adet olcam sandım 30 mart devam etti lavaboda lekeleme eğilirken kaşık ağrısı sonra 3o akşam kesildi. Sadece göğüs sızlamadı var. Sizce neden lekeleme oldu. Hiç ay icinde yumurtlama hissetmedim
Bende hissettim canım. Sadece bende oluyor sanıyordum. Yattığımda baya orda bişey atıyor pıt pıtBilmm kiz kardesim de demisti hamile oldugunu ögrenmeden once bisey atiodu dedi bi arkadasimda ole dedi heerkezde aynimi merak ettim cok duydum tabi bnde hic yasamadim hamis olamadigim icin .
Ne zmn hissettin cok duydum evet sirt ustu yatinca oluomusBende hissettim canım. Sadece bende oluyor sanıyordum. Yattığımda baya orda bişey atıyor pıt pıt
Adetim 3-4 gün geçti ondan sonra hissetmeye başladım canım. Evet sırtüstü yatınca oluyor. Karnımın alt kısmı şişmiş ya ondan gaz mı öyle yapıyor diye düşündüydüm. Ama normal kalp atışı gibiydi :)Ne zmn hissettin cok duydum evet sirt ustu yatinca oluomus
Ay hadi ya cok mutlu oldum keske bnde hissetsem ya insallah bigun ts edermAdetim 3-4 gün geçti ondan sonra hissetmeye başladım canım. Evet sırtüstü yatınca oluyor. Karnımın alt kısmı şişmiş ya ondan gaz mı öyle yapıyor diye düşündüydüm. Ama normal kalp atışı gibiydi :)
İnşallah canım Rabbim arzusunda olan herkese yaşatsın hamilelik annelik duygusunu. Çok aminAy hadi ya cok mutlu oldum keske bnde hissetsem ya insallah bigun ts ederm
Aminnnİnşallah canım Rabbim arzusunda olan herkese yaşatsın hamilelik annelik duygusunu. Çok amin
Dış gebelik olabilir dedi doktor 1 hafta sonra belli olucak canımSanırım konu sahibi kimyasal gebelik geçirmiş. Testler günlerce silik çıkmaz çünkü. Son durumun nedir?Mery mutlu
Dış gebelik olabilir dedi doktorum 1 hafta sonraya inş güzel sonuç bildiririm sizeSon durum nedir kızlar
İnş güzel sonuçlar bildirirsiniz..Bende bir hafta gecikmeyle adet oldum normalde 5 gün süren adetim 2 gün sürdü ve çok az geldi bende şüpheleniyorumDış gebelik olabilir dedi doktorum 1 hafta sonraya inş güzel sonuç bildiririm size
Bana da var gibi geldi. Bi dağılma var ama düzgün sınırlarda çizgi görünüyorBu arkadasımın testi silik var ama onun bir evladı daha var adetine 4 gün var sizce gebelik varmı beraber yaptık testi ben var gibi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?