- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Mery mutlu
M
Mucize1043
ben silik çizgi gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyince daha koyulaşma oldu sanki canımM Mucize1043 ben silik çizgi gördüm
Canım ilk 5 dakka da bisey yoktu koydum kenara kahvaltı hazırlamaya gittim . 40 dakka olmuştu yapalı böyle olmuş bu kadar koyu iken yanlış olabilir mi ki
Canım ilk 10 dakikayı baz alın diyolar ama var gibi sanki bu kadar belli olmazdı sanki olmasaCanım ilk 5 dakka da bisey yoktu koydum kenara kahvaltı hazırlamaya gittim . 40 dakka olmuştu yapalı böyle olmuş bu kadar koyu iken yanlış olabilir mi ki
Son hali bu kuzum .Canım ilk 10 dakikayı baz alın diyolar ama var gibi sanki bu kadar belli olmazdı sanki olmasa
Hâlâ şaşkınm canım cumartesi addt oldum sandım pazar günü çok yordum kendimi temizlik yaptım ama 2 günde bitti adetim günlük ped bile dolmadı 2 günde . Şaşırdım kaldımSilik falan değil barız koyu yani 2.çizginTebrikler canımcımm
![]()
Haayyiiiirrlliiisiii insallahhhhh yaaa massaallahhhhSon hali bu kuzum .
Gözün aydınBöyle cıktı canım testim yorum yapabilecek olan var mı
Son hali böyle ama inanamiyorum hala canım . Test bozuktur diyorumGözün aydın![]()
Haha bende inanamamıstım balım allah analı babalı büyütsünSon hali böyle ama inanamiyorum hala canım . Test bozuktur diyorum
Yaaa inşallah vardır . Sabah eşimi nasıl uyandırdım görsen . Korktu adam bana bisey oldu zannetmiş .Haha bende inanamamıstım balım allah analı babalı büyütsün
Ama uzan bak tutunsun bu iki hafta özellikle kanamalı olanlar için önemliYaaa inşallah vardır . Sabah eşimi nasıl uyandırdım görsen . Korktu adam bana bisey oldu zannetmiş .ama 2 3 gün önce hiç yoktu çizgi canım
Kac gun geciktiYaaa inşallah vardır . Sabah eşimi nasıl uyandırdım görsen . Korktu adam bana bisey oldu zannetmiş .ama 2 3 gün önce hiç yoktu çizgi canım
Yerleşiyor olabilir belirtileriniz carmı acabaKizlar bana da yardimediverin ya
Benimde adet gecikmemin bugun 8.gunu ve 5.gününden beri kahverengi lekelenmem var . Dun kan testi yaptim 0.42 cikti.
Erken mi verdim kani:)
Tamamen bitsin lekelenmen öyle test yap canım yerleşme esnasında hormon salgılama olmaz ki yerleştikten sonra olur ancakKizlar bana da yardimediverin ya
Benimde adet gecikmemin bugun 8.gunu ve 5.gününden beri kahverengi lekelenmem var . Dun kan testi yaptim 0.42 cikti.
Erken mi verdim kani:)