• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Buda bekledikten sonraki hali canım

Eklentiler

• 20200331_112650.jpg
    20200331_112650.jpg
    188,4 KB · Görüntüleme: 43
Canım ilk 5 dakka da bisey yoktu koydum kenara kahvaltı hazırlamaya gittim . 40 dakka olmuştu yapalı böyle olmuş bu kadar koyu iken yanlış olabilir mi ki
Canım ilk 10 dakikayı baz alın diyolar ama var gibi sanki bu kadar belli olmazdı sanki olmasa

Silik falan değil barız koyu yani 2.çizgin 🙂Tebrikler canımcımm 🌸🌸

Silik falan değil barız koyu yani 2.çizgin 🙂Tebrikler canımcımm 🌸🌸
Hâlâ şaşkınm canım cumartesi addt oldum sandım pazar günü çok yordum kendimi temizlik yaptım ama 2 günde bitti adetim günlük ped bile dolmadı 2 günde . Şaşırdım kaldım

Kizlar bana da yardimediverin ya
Benimde adet gecikmemin bugun 8.gunu ve 5.gününden beri kahverengi lekelenmem var . Dun kan testi yaptim 0.42 cikti.
Erken mi verdim kani :( :)

Yaaa inşallah vardır . Sabah eşimi nasıl uyandırdım görsen . Korktu adam bana bisey oldu zannetmiş . 😂😂 ama 2 3 gün önce hiç yoktu çizgi canım
Ama uzan bak tutunsun bu iki hafta özellikle kanamalı olanlar için önemli 😂😅 ay gülücüklerle uyandım daim olsun güler yüzümüz

Kizlar bana da yardimediverin ya
Benimde adet gecikmemin bugun 8.gunu ve 5.gününden beri kahverengi lekelenmem var . Dun kan testi yaptim 0.42 cikti.
Erken mi verdim kani :KK43: :)
Tamamen bitsin lekelenmen öyle test yap canım yerleşme esnasında hormon salgılama olmaz ki yerleştikten sonra olur ancak

Back