• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Evet demin gözüm karardı basıma ağrı saplandı ilk defa oldu bu bogazlarım şişti hasta gibiyim ama değilim bugun çok akıntım var beyaz akıntı sen ne durumdasın
Ağrım var canım belim ağrıyor . Bide gün içinde tekrar test yaptım bu kadar koyu çıkmadı çok aşırı silikti . Galiba test bozuktu diğeri

Ağrım var canım belim ağrıyor . Bide gün içinde tekrar test yaptım bu kadar koyu çıkmadı çok aşırı silikti . Galiba test bozuktu diğeri
Bebeğim hala edet olcakmıs gibi hissediyorum doktıru aradım 1 ay hergün net hisedilirmis ağrı rahım genişlemesinden ilk 3 ay bu olucakmıs alıs artık vicudunu rahat bırak 💕🙏

Bebeğim hala edet olcakmıs gibi hissediyorum doktıru aradım 1 ay hergün net hisedilirmis ağrı rahım genişlemesinden ilk 3 ay bu olucakmıs alıs artık vicudunu rahat bırak 💕🙏
Valla benimde öle bugunde yaptım test silik bir öncekinden daha silik atıyım inanmıyorsan bir önceki daha koyu

Teste göre hamilesin zaten silik çıkıyor , gün geçtikçe koyulaşıyor. Allahım gönlüne göre versin inşallah . Kesin bilgi için kan ver diyeceğim ama gitme hastaneye falan mazallah .

Eklentiler

• 20200331_224812.jpg
    20200331_224812.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 31
Resimde cıkmıyor ama idrarlada alakası var sabah ilk idrarı bende daha iyi sonuc veriyor pozitif ama pek belli olmamıs burada
Görünüyor canım çizgi ama dediğin gibi idrarla da alakalı olablir . İyice sapıttık valla 🤲🤲🤗🤗😍

Yaaa git o zaman canım yoksa test kalmayacak ikimiz bitireceğiz testleri😁😍
Eşim 400m oldu test oarası dedi😅😂 beni evden kovcak delirdi diye napim ya net çizgi istiyorum saklamak için bu arada doktor dediki yerlesmeden sonraki adet tarihinde kan ver ozamn oturuyormus zaten biz yine erken yaptık öğrendik

Eklentiler

• 20200329_205151.jpg
    20200329_205151.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 23
Eşim 400m oldu test oarası dedi😅😂 beni evden kovcak delirdi diye napim ya net çizgi istiyorum saklamak için bu arada doktor dediki yerlesmeden sonraki adet tarihinde kan ver ozamn oturuyormus zaten biz yine erken yaptık öğrendik
Sesli güldüm valla ilahi . Bende test elimde sürekli suya tutuyorum yok camın önüne geçiyorum çizgi netlemek için . Beni görmemek için yönünü değiştiriyor😂😂😂

Sesli güldüm valla ilahi . Bende test elimde sürekli suya tutuyorum yok camın önüne geçiyorum çizgi netlemek için . Beni görmemek için yönünü değiştiriyor😂😂😂
Uşaklarımız bizden saklanıyor simdiden korkuttuk 😅😂🙏 testlerinde bebişlerinde oyunca olduk biz test yapmayak valla bak😅🤣😂😂😂

Teste göre hamilesin zaten silik çıkıyor , gün geçtikçe koyulaşıyor. Allahım gönlüne göre versin inşallah . Kesin bilgi için kan ver diyeceğim ama gitme hastaneye falan mazallah .
Kan vermeye gidemiyoruz coronadan 😅 testlere bogulduk biz adet tarihimi 18 gün var daha 18 gün sonra virüs falan dinlemem ultrasyona koscam

Bi sorcam kizlar bazi bayanlar kalp atisi gibi atma hissediomus bu dogrumu ? Veya sislik sertlik kasik veya alt karinda ?

Bi sorcam kizlar bazi bayanlar kalp atisi gibi atma hissediomus bu dogrumu ? Veya sislik sertlik kasik veya alt karinda ?
Valla öle birsey hissetmedim göbeğim atıyor normalınden daha hızlı arada okadar birde hiç karnım guruldamaz dısardan duyuluyor utanıyorum🙏

Seyirme gibi bisey mı acaba canım . Sertlik bende duydum ama hiç gebe kalamadığım için bilmiyorum canım

Back