• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET SANCISI İLE HAMİLELİK BELIRTILERI AYNIMI ???

merhaba kızlar
bende hamilelik belirtisi tamamen adet ile aynıydı.
O kadar olmayacağını düşünüyordum ki indirimde diye koskocaman iki ped bile aldım gece ve normal.
sonra bir gün gecikince idrar testi yaptım ve çıktı hemen.
Jinekoloğuma gitmiştim hatta tüm bunlardan 2 hafta önce. Alttan muayene yapıp kan testi istemişti benden, hani hamile kalamamanın nedeni hormonlar olabilir diye. Ben de ha yaptırdım ha yaptırıcam derken meğer hamile kalmışım o arada, ama muayenede görülmemiş. İsteyen herkese nasip olsun, ben de buraları çok okuyordum sizlere ümit olsun istedim :KK200:
Nekadarlik bebegin cnm rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin kuzum gözün aydın 🎉🎊💃🤰🤰🤰

K
canım gerçi senin zaten bir evladın varmış benden daha bilgilisindir, benim daha ilk.
11 haftalık teyzesi
Evet kuzum 12 yaşında kızım ama inan hatırlamıyorum belirtileri.ay kuzum daha cok küçük rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏

Ümidini yitirme cnm belki geç dollenmedir birkaçgün daha geçsin öyle test yap yada kan testi yap kuzum kesin sonuç alırsın.
Negatiflerden o kadar bunaldım ki hiç bir şey yapasım gelmiyor adet olacaksam olsun biranönce modundayım canımm😣

Negatiflerden o kadar bunaldım ki hiç bir şey yapasım gelmiyor adet olacaksam olsun biranönce modundayım canımm😣
Az once test yaptim eşim dayanamayip almis erken defim cunku bugun adet günüm ama negatif çıktı.bilemiyorum ya 😔😔😔bekli diyorum geç döllenme falansa diye düşünüyorum.cok kafam karıştı 🤯🥺🥺🥺

Az once test yaptim eşim dayanamayip almis erken defim cunku bugun adet günüm ama negatif çıktı.bilemiyorum ya 😔😔😔bekli diyorum geç döllenme falansa diye düşünüyorum.cok kafam karıştı 🤯🥺🥺🥺
İnşallah hamilesindir canım ya bn de tam adet günümde yapmıştım hala tık yok

Back