Amin canım çok sağol rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyen arayana tattırsın inşallahMaşallah Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallahGözün aydınİnşallah sağlıkla kucağına alırsın. beta hcg hafta hafta böyle yazıyor çıkan değerin de tutuyor. Ben kanda öğrendiğimde 665 di silik çıkmıştı bugün merak edip yaptım aynı senin gibi
- 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL
- 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml
- 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL
- 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL
Amin inşallahHayırlı uğurlu canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah
Amin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve biz isteyenlere de nasip etsin sağlıklaAmin canım çok sağol rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyen arayana tattırsın inşallah
Hamilelikte alt karın ağrın oluyormuydu cnm.Ben 12 haftaligim hep agriyorEvet belirtiler gerçekten aynı. Benim de kasık ağrılarım olmuştu. Kahve lekeler gelmişti hamileymişim.
Bende sürekli alt karın ağrısı var. Acaba ben tekmi bunu yasiyorm gebelik başladığından beri boyleyimya işte stres bi de gizli stres varmış farkında değilsin ama orda yani
Bir de çok merak ettiğim bir şey var benim, kasık ağrısı yaşadım diyenler tam olarak nereyi kastediyor alt karın aşağısı mı yoksa bacak içindeki kısımlar mı. Çünkü benim tek bir tabirim var o da karın ağrısı yani başka yok
Oluyor olmaz olur mu hele ilk gebeliğinse, 3 aydan sonra normale dönerHamilelikte alt karın ağrın oluyormuydu cnm.Ben 12 haftaligim hep agriyor
Çok normal, oradaki kaslar damarlar bağ dokular hepsi açılıyor yavaş yavaş, ilk oğlumda çok oldu, 2. De hiç olmadı.Bende sürekli alt karın ağrısı var. Acaba ben tekmi bunu yasiyorm gebelik başladığından beri boyleyim
Ovulasyon testi kullanın benceTabiki umut asla bitmiyor zaten çok şükür vardır bir zamanı diyip bekliyoruz inşallah hakkımızda en hayırlısı olur gönüllerimize ferahlık diliyorum burada bekleyen herkes için. Benim bir de adet sorunum var malesef düzensiz olduğu için geçti veya şu zamana olucam gibi bir şey söyleyemiyorumben de bikaç gün daha bekler yaparım test, sizden de muhakkak haber bekliyorum
Şuanda resmen kasık sancim var adetime daha var ama insan umutlanmadan yapamıyor :) ilk denememiz olduğu için kafamız rahat tabi heyecanlı bekleyişler de var bat 25 :)Bir çok yerde okudum adet belirtileri Ve gebelik belirtileri aynıymış. Merak ettiğim soru başlıkta sorduğum gibi adet sancısı gibi ağrısı olup hamile kalan var mı ?
Aylarca kullandım maalesef o da olumsuz oldu. Ayrıca onda da şöyle bi durum var bi keresinde hastanede yumurtlama kontrolü yapıyorduk testin pozitif oldugu gün doktor da yumurtlama dedi tamam iyi hoş güzel ertesi gün testte silikleşti(güya çatladı) ama benim yumurtam çatlamamıştı büyüyüp içine dönmüştü o ay. Yani yine adet düzensizliği yumurtlama problemi olanlarda ovü testi de her zaman işe yaamıyorOvulasyon testi kullanın bence
Hayırlı olsun öncelikleEvett benim öyle olmuştuadet olcam sandım olmadım hamile oldum
Sagolasin canımHayırlı olsun önceliklene gibi belirtileriniz oldu ve ne zaman başladı, göğüs ucu hassasiyetinin oldu mu,olduysa ne zmn başladı?ben bu ay inofolic başladım sol tüpum tıkalı benim, bugün döngünün 18.gunu ve dün de dahil rahimde ağrım vardı başka hiçbir belirtim yok.sanirim bu ay da olmadı...
Hayırlı olsun inşallah,ne gibi belirtileriniz vardı detaylı paylasirsaniz mutlu olurum :)Ben çok şaşkınımmm
Hayırlı olsun inşallah,başka ne belirtileriniz olmuştu detaylı paylasirsaniz mutlu olurumBenim de regl olacakmışım gibi kasık ağrım olmuştu.
Hatta ağrım var ama bir türlü regl olamıyorum diye kontrole gidecektim.
Bir hafta gecikince test yaptım pozitif çıktı.
Hayırlı olsun inşallah, başka ne belirtileriniz olmuştu detaylı paylasirsaniz mutlu olurum:)Hayırlı olsun tebrik ederim benimde böyle kipkirmiziiydiii