Adet sancısı gibi sancısı olup hamile olan var mı ?

Hayırlı uğurlu canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah

Bende sürekli alt karın ağrısı var. Acaba ben tekmi bunu yasiyorm gebelik başladığından beri boyleyim

Kızlar ya ben de Yasmin le korunuyordum. En son 27 mayis ta adet oldum 5 Haziran da bitti. İlacı da en son 22 Mayıs'ta almıştım.22-27 mayis arası bir kez birliktelik oldu. Şimdi 4-5 gündür adet olacakmış gibi hissediyorum. Karın kasık ağrısı, dizlerim bacaklarım sızlıyor akşam artıyor. Kuyruk sokumu tarafımda da ağrı oluyor. Aslinda 2 oğlum var, belirtileri az çok biliyorum ama, yine de bu sefer bir tuhaf, acaba Yasmin i bırakınca bunları yaşamam normal mi yoksa gebemiyim diye de düşünmeden edemiyorum. Dün bir erken gebelik testi denedim, tek çizgi çıktı. Kafamda deli sorular, bilen duyan varsa bana bı el atsın gebelik düşünüyorum ama hemen değil, kışa doğru düşünüyorum(aslında )

Hamilelikte alt karın ağrın oluyormuydu cnm.Ben 12 haftaligim hep agriyor
Oluyor olmaz olur mu hele ilk gebeliğinse, 3 aydan sonra normale döner
Bende sürekli alt karın ağrısı var. Acaba ben tekmi bunu yasiyorm gebelik başladığından beri boyleyim
Çok normal, oradaki kaslar damarlar bağ dokular hepsi açılıyor yavaş yavaş, ilk oğlumda çok oldu, 2. De hiç olmadı. Çünkü zemin zaten hazırdı bu sefer

Ovulasyon testi kullanın bence

Bir çok yerde okudum adet belirtileri Ve gebelik belirtileri aynıymış. Merak ettiğim soru başlıkta sorduğum gibi adet sancısı gibi ağrısı olup hamile kalan var mı ?
Şuanda resmen kasık sancim var adetime daha var ama insan umutlanmadan yapamıyor :) ilk denememiz olduğu için kafamız rahat tabi heyecanlı bekleyişler de var bat 25 :)

Ovulasyon testi kullanın bence
Aylarca kullandım maalesef o da olumsuz oldu. Ayrıca onda da şöyle bi durum var bi keresinde hastanede yumurtlama kontrolü yapıyorduk testin pozitif oldugu gün doktor da yumurtlama dedi tamam iyi hoş güzel ertesi gün testte silikleşti(güya çatladı) ama benim yumurtam çatlamamıştı büyüyüp içine dönmüştü o ay. Yani yine adet düzensizliği yumurtlama problemi olanlarda ovü testi de her zaman işe yaamıyor

Merhaba kızlar, benim de cuma günü bat tarihim. Bu ay kasık ağrım çok oldu ve adet sancısı gibi karnım hala ağrıyor oldu olacak sanki adetim. Çok korkuyorum adet olacağım diye.

Bende bu ayın 13de mikroçipli aşılama oldum kasıklarımda ağrı var ve hafif bel ağrım var göğüslerin ucu acıyor anlamadım adetime daha 3gün var

Hamileyken ara ara oluyordu adet sancısı gibi ağrı ama benim en çok bacaklarım ağrımıştı

Evett benim öyle olmuştu adet olcam sandım olmadım hamile oldum
Hayırlı olsun öncelikle ne gibi belirtileriniz oldu ve ne zaman başladı, göğüs ucu hassasiyetinin oldu mu,olduysa ne zmn başladı?ben bu ay inofolic başladım sol tüpum tıkalı benim, bugün döngünün 18.gunu ve dün de dahil rahimde ağrım vardı başka hiçbir belirtim yok.sanirim bu ay da olmadı...

Kızlar selam. Ben de size belirtiler yazmak istedim en azından değişik olanları:) 2 oğlum var ellerinizden öperler .2. oğlumda adetime yakınken göğüslerim ağrımıştı süt dolar gibi sızım sızım sızlamıştı. İlk oğlumda da adete yakın meme uçlarım hassaslaşmıştı o derece ki bazen sütyenin içinde bile sütyen değdiğinde ağrırdı. :) kasık ağrısı da dinlenince bile geçmezdi. Bir de Kahvenin tadı ilkinde midemi kaldırmıştı. tansiyonum düştüğünde yaşarım genelde böyle içim kalkmıştı. tok olmama rağmen. 2. de de kahvenin tadı bozulunca anlamıştım. 2. de şüphelendiğim için ateş de ölçüyordum. adete yakın ateşim düşmesi gerekirken benim artarak 37.2 ye sabitlenmişti. 3. gün test yaptığımda pozitifti. 148 le öğrenmiştim bhcg:) umarım faydalı olmuştur.

Sagolasin canım darısı tüm isteyenlere olsun insallahh adet olcam sandım. Kasık ağrısı bel ağrısı oldu. Göğüslerim şişti uçlarında hassasiyet oluştu..

Benim de regl olacakmışım gibi kasık ağrım olmuştu.
Hatta ağrım var ama bir türlü regl olamıyorum diye kontrole gidecektim.
Bir hafta gecikince test yaptım pozitif çıktı.
Hayırlı olsun inşallah,başka ne belirtileriniz olmuştu detaylı paylasirsaniz mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…